Jei reikalingi medžiaginiai dėklai spiningams ir meškerėms, užsukit į "Laikas Žvejoti" Laisvės 115 A. Vyrukai ten darė tvarką, surinko didelį kiekį įvairiausių "čecholų" ir apsauginių gaubtų teleskopų žiedams. Atiduoda dykai, tik reikia paklausti

Man tai elementariausios dėžutės nuo vitaminų patiko, čia buvau foto įdėjęs:senelis rašė:...Kaip vat ispjauti tokias skyles porolone?...
Truputį fantazijos, ir ką nors gali rasti prekybos centruose, JYSK'uose ir pan. Pavyzdžiui, šita "PLASTOS" dėžutė sumuštiniams pasirodė visai tinkama 1000/2000 RYOBI ritėms (didesnės netelpa):djxz rašė:... Ar gal kas žino kur Vilniuje yra pirkt kokių nebrangių dėklų/dėžučių jom talpint?...
Tai vitaminai mano namuose seniai stiklainiuose ( kai pamaciau tavo patarima)Xrapas rašė:Porolone skyles nesunku išpjauti su tinkamo diametro aliumininiu balionėliu nuo kokio nors dezodorantosenelis rašė:...Kaip vat ispjauti tokias skyles porolone?...
Nesupratau - o kodel geltonu negali nesiot ne zvejyboj ? As visur juos nesiodavau ... Beje, man jie tikdavo ir sauleta diena.upelis rašė:Dabar dar mastau, gal geltonus imti, nors noretusi juodu, nes ir taip dar galeciau nesioti, ne zvejyboj.
Yra, prekiauja ir mazmena. Nuo centro vaziuojant Kalvariju gatve, sukt i desinen i Zalgirio gatve ir uz 20-50 m po desine yra Poloroid. Pamatysi reklama. O kainos - ten nebuvau. Ale zmona nesenei Polaroide pirko - berods 160-170 Lt mokejo.upelis rašė:Inete pasiknaisiojau, radau kad yra imone Zalgirio g., tipo polaroid atstovybe, tik neaisku ar jie ten prekiauja mazmena ir isvis kokios kainos.
Po akiniu nuskandinimo as ten du kartus buvau, dizainas taizhaltys rašė:http://www.tim.lt/index.php?page=lt_kontaktai
mano Poloroid visai normalūs, galima sakyti net gražūslitovcas rašė:Po akiniu nuskandinimo as ten du kartus buvau, dizainas taizhaltys rašė:http://www.tim.lt/index.php?page=lt_kontaktai![]()
. Jie ten kazkokias serijas vezasi, fignia karoce, ir kainos atomines.
![]()
.
Dar vienas draugelis normalius poloroidikus nusipirko gariunuose uz 50 Lt kaip sake