Nebuna neluztanciu spinningu,eigu tik ji ne is gumos padaritos

Del rhino,ka cia pasakiti ;kinniskas shirpotrebas,tam ir viska pasakita.
P.S. eigu turi pinigu tai geriau ne ziureti i tos Rhinos,qvantumus ir t.t.
Taip, didesnės dalies apžiūrėtų spiningų blankai kreivi, pagrinde viršūnės, bet porą mačiau kreivų sujungimuose. Eksploatacinėms savybėms tai ko gero neatsiliepia, bet man nelabai patinka. Tiesiog siūlau atkreipti dėmesį, jei rinksitės.Vegys rašė:Xrapai, kreivu - tiesiogine ta zodzio prasme ?
Lamiglas dar kreivesnių teko matyti, Croix irgi pasitaiko...cesius rašė:Tai manau viskas pasakyta apie kokybe
Manau, kad 2,7m optimalus, nebent tu visa gyvenima gaudai is valties. 2,7m tiek zuvies varginimu, tiek tarp leliju laviravimo su masalu, ir visokiu dydziu upese su juo jautiesi pakankamai patogiai. Tik nepagalvokit, kad primygtinai persubobis rašė:O trumpesnių jų ,manau irgi būna ? Man taip apie 2 metrus ilgis- pats ,,gazas"
Gal matei sio spino kaina Vilniuje?Xrapas rašė:Bobi, jei būsi Vilniuj, apžiūrėk tuos Shimano CLARUS. IMHO, geras variantas kas liečia kainą-kokybę. Man labai patiko, draugas pirko- irgi džiaugiasi. Tiesa, tarp jų yra nemažai kreivų, todėl rinktis reiktų atidžiai
Man neteko susidurt su situacija, kad ieškodamas sau tinkamo spiningo, į viską spjaučiau ir užsakinėčiau specialy for me, manau kad ir neteks. Paieškų trukmė- kita šneka.vital (vilnius) rašė:Bet daugiausi visdelto tupi![]()