jo cia as apie 65 rogos kalbu, didesnieji 80 buvo brangesni.gintars rašė:Tai gal cia mazesnieji rogosai, nes rudeni kai emiau astuntukus tai apie 50 gavos, gal net brangiau siektiek.
jo cia as apie 65 rogos kalbu, didesnieji 80 buvo brangesni.gintars rašė:Tai gal cia mazesnieji rogosai, nes rudeni kai emiau astuntukus tai apie 50 gavos, gal net brangiau siektiek.
Čia yra tik dvi galimybėsPfk rašė:su beveik visom rimtom temom tas pats. dar atsiranda fruktų, kurie rėkia ant naujų narių už temos neskaitymą. pabandykit 20 puslapių praversti. pradės akys kaist beskaitant pilnaties paveiktų žvejažmogių pezalus. ir čia problema kurios niekas nesiima spręst. kituose forumuose offtopic'as yra operatyviai šalinamas, o čia yra operatyviai šalinami tik "pažeidėjai".
Nusibruzine dazai man galvos skausmo nekelia... o suskiles vobleris issiputes kaip marso kanjonas- kelia.Rapolas rašė:Oi, tik nereikia man ir kitos filosofijos su labai brangia plastmase ir dažais nusidrąskančiais nuo savo pačių kablių per vieną sezoną, ką čia per sezoną- per gerą mėnesį licenciniu laikotapiu ;)
Man tai atvirkščiai ,nes jau nebspėjam kolegoms dažyt su fluo dažais, jau nekalbu apie įskilusiusDainiusM rašė: Nusibruzine dazai man galvos skausmo nekelia...
Šita vieta man irgi atvirkščiai, nes žinau kaip galima nesunkiai su mediena išspręst tą problemąDainiusM rašė: o suskiles vobleris issiputes kaip marso kanjonas- kelia.![]()
tai kad ta furnitūra reikia taip pat "sėkmingai" perginkluot ir zipus ir kt. "brangakmenius"DainiusM rašė: Plius apginklavus juos normalia furnitura ne smarkiai jau anie ir pigus gaunasi.
Nu vat šito iš jų tai tikrai neatimsi ir dar... precizikosDainiusM rašė: O labiausiai plius japoniuku aerodinamines savybes.
nu dzin tai dzinDainiusM rašė:O labu labiausiai... tai dzin is tikro.
her ten estetiskai, ne tai gejiskai, ne tai barbiskai, nu ok ok, - pe.de.rastiskai...Rapolas rašė: žiek kai estetiškai atruod![]()
maladecDainiusM rašė:vat man ir b.b.d. ant tu vobleriu, esiu pora strymeriu surisiu... pakabliausiu...
Pajurio upese greiciau nutrauki, nei speja suskilti lakas ar nusilupti dazai.DainiusM rašė:esu ne karta mates dezutese pas kolegas tuos lietuviskus suskilinejusius ir sutrukinejusius... kazkaip nekyla man ranka moket, tegul ir nedidelius, bet visgi pinigus uz toki "atlikima".
Pagauna ir ant gumos, ir ant sunkintų 4,5nr. long-ų (ir savadarbių tame tarpe) ;)looking4snow rašė:... Va ko nesutinku paupiuose, tai gaudanciu guminukais ir sukremis, bet faktas, kad ir ant ju galima pagauti.
Korsako laidose nieko visai dirba.vilnius_neris rašė:kas nors turi arsenale MAX RAP RAPALA?pagaunat ant jo?koks pravedimas?ir vetos kur jis sudirba?
Aga , šits tai "vapščie urods kažkoks"edmundaxx rašė:Kokie negražūs.
Ai, nu tai tuos galės į žvalgybą siųst pirmu numeriulooking4snow rašė:Ka tu padarei! Dabar gi visi perka tik "estetiskus" voblerius.
kad neaišku kų ir kaip gaudyt ruošies, kų čia patarsi.minimukas rašė: kokiu darbiniu vobleriu reik turet dezutej ? galvoju apie megabass vision ? ka dar patartumet?
geras ,puikusmartiz-zz rašė:kokia jusu nuomuone apie duo realis jerkbait 120?
Rapolas rašė:nu nesakyk taip "žiaurei" , žiek kai estetiškai atruod