Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #530221   Marka
 13 Gru 2013 14:44
užskaitau žiauriai!!
 #530222   ėrnis
 13 Gru 2013 14:45
kas sake kad penktadienis ir dar 13d yra nelaiminga? :-D dasipildziau dar keliais

Paveikslėlis
 #530224   ėrnis
 13 Gru 2013 14:48
SauliusM rašė:kolekcionuosi? :-D
jo :D po keliu metu gal bus dar didesnis deficitas, ir siaip jau viena isbandziau tai lydekiokas jau jau buvo pasikabines :v-ar
 #530225   SauliusM
 13 Gru 2013 14:49
Mariookas rašė:..visi labai juozuko 3d flat crankus giria, o va aš jo dar neturiu, gal patarimų dėl spalvos pamesit?
man geriausiai dirba GL, antroj vietoj GBL, NPB ir AY irgi kazkieklaimikiu atnese. O vat ryskios citrinos CL neprakalbinau, nors galpaciam tikejimo ir uzsispyrimo pritruko.
http://romada.lt/shop/image/cache/duel_ ... 0x1000.jpg
 #530226   SauliusM
 13 Gru 2013 14:50
minimukas rašė:
SauliusM rašė:kolekcionuosi? :-D
jo :D po keliu metu gal bus dar didesnis deficitas, ir siaip jau viena isbandziau tai lydekiokas jau jau buvo pasikabines :v-ar
marenas infarkta gaus, kai tavo foto pamatys :-D
 #530229   Feniksas
 13 Gru 2013 14:53
Skaičiau kad čia visi labai juozuko 3d flat crankus giria, o va aš jo dar neturiu, gal patarimų dėl spalvos pamesit? atsižvelgsiu net tik į savo intuiciją pirkdamas :)[/quote]
Glb, gl bei ok spalvos visi giria. Ir dar patarimas kad su juo isandyt smulku tvicinga, dar pastebejau kad stygos pavadelis užmusa jo darba, geriau naudot paprasta daugiagysli. Minkstas darbas atrodo tada, o ir tiesiog nekibo su styga. Pakeiciau i paprasta ir vel ragautoju atsirado
 #530232   Marius1
 13 Gru 2013 15:05
SauliusM rašė:
Mariookas rašė:..visi labai juozuko 3d flat crankus giria, o va aš jo dar neturiu, gal patarimų dėl spalvos pamesit?
man geriausiai dirba GL, antroj vietoj GBL, NPB ir AY irgi kazkieklaimikiu atnese. O vat ryskios citrinos CL neprakalbinau, nors galpaciam tikejimo ir uzsispyrimo pritruko.
O man CL super :gutgut Ypač temstant arba drumstam vandeny.
 #530260   Marka
 13 Gru 2013 17:40
Ne iš vieno žmogaus girdėjau kad labai apsimoka nukarpyti xrapu uodegas nuo galinio trišakio sako labai atsigauna vobleris tik nežinau ką tiksliai reiškia atsigavimas ar tai kad dirbti gražiau pradeda ar kad kibimų padaugėja. Kokių minčių?
 #530270   Pfk
 13 Gru 2013 18:28
SauliusM rašė:
turiu CL, PCB.
CL kelias silkes atnešė, PCB nerezultatyvus. apskritai man kažko šitas vobleris atrodo neįdomus ir nekibus. nors daug tenka skaityti apie jo standartiškumą ir iš to kylantį gerumą. reiks matyt bandyt griebt magiškąjį GL :roll:
dėl voblerio "pagyvėjimo", tai mano galva šita metafora reiškia, kad pasikeičia darbas į gerąją pusę. kaip ten bebūtų, nebandžiau. bet esu girdėjęs kad žmonės keičia vobleriams kablius ir po tų procedūrų vobleriai "pagyvėja".
beje, jei apie spalvas jau ryžomės prabilti, gal kas galit pasidalinti savo ir žuvų mėgiamom pointerių spalvom? žuvys turėtų būti lydekos, ešeriai
 #530348   siJonas
 14 Gru 2013 04:27
Mariookas rašė:Ne iš vieno žmogaus girdėjau kad labai apsimoka nukarpyti xrapu uodegas nuo galinio trišakio sako labai atsigauna vobleris tik nežinau ką tiksliai reiškia atsigavimas ar tai kad dirbti gražiau pradeda ar kad kibimų padaugėja. Kokių minčių?
Tai as dar vienas busiu patariantis, kad reikia tas uodegas nafik kirpti. Tas grazumas darbbo tai gal subjektyvus dalykas, bet lydziai veriasi geriau ;)
 #530390   shelwius
 14 Gru 2013 13:30
Mariookas rašė: Skaičiau kad čia visi labai juozuko 3d flat crankus giria, o va aš jo dar neturiu, gal patarimų dėl spalvos pamesit?
O man ryškus duel 3d kol kas tik ešerių gražių padaovanojęs ir starkioką.
Vat toks "kislotnas":
Prikabinti failai
SAM_4362.JPG
 #530393   edmundaxx
 14 Gru 2013 13:35
shelwius rašė:
Pfk rašė: gal kas galit pasidalinti savo ir žuvų mėgiamom pointerių spalvom?
Man tai upėj puikiai "groja" šis 100 sp, spalva - Northern Yellow Perch :
Man šitas ešeriokas šiais metais išvis 0 buvo. Legendinis American Shad dar sugaudė. :gutgut
P.S. Šie metai ne Pointerių metai pas mane. :roll:
 #530417   Vaidis
 14 Gru 2013 16:06
Skaidriam vandeny Ghost dar nepavedė niekada :gutgut
 #530459   Evaldas Z
 14 Gru 2013 23:10
Tie Shelwiaus karabinai... puse voblerio dydzio :)
 #530463   Kipas
 14 Gru 2013 23:48
gal zinos kokios firmos ir kelinto dydzio kablei eina ant orbitu 110 ? siandien ''dienos didvirio'' kablys nuluzo :e:e
 #530992   ZilvinasV
 17 Gru 2013 17:22
gal kas patarsit kokius nedidelius voblerius galima pritaikyt nedidelem upem, kauno mariu pakrasciam, velkei, pametyt, maziem gyliam, eseriam, lydekaitem, sapalui gal kartais, tinka manau kazkas panasaus i youzuri 3d flat crank, rapala shad rap, cia kaledu proga noriu nupirkti kazka panasaus:)
 #531100   Rapolas
 18 Gru 2013 07:51
Neblogas bajeris, daba neužmigs žmogus be raminančiųjų ,beto ~pusės iš tų voblerių pas mumis ir nerasi, nebent e-parduotuvėse :-D
 #531102   Rapolas
 18 Gru 2013 08:07
shelwius rašė: Toks jau rakursas foto, normalaus dydžio spinwalai ten ;) 2cm karabinas pats tas Nemune ir Nery ne šapalus gaudyt ;)
na, suktukas vobleriams tai tikrai nereikalingas ,o ir pats "karabino" dydis- grubokas :-D
na, bet žinau ,kad shelwius ir ant vartiklių gaudo (kaitalioja- tai vobleris, tai vartiklė:D), tai pasiteisint taip, galima ;-)
 #531103   Rapolas
 18 Gru 2013 08:11
zilvis rašė:... tinka manau kazkas panasaus i youzuri 3d flat crank, rapala shad rap, cia kaledu proga noriu nupirkti kazka panasaus:)
Visiškai tinka ir tavo paminėti vobleriai, dar Rapalos Countdown-ą gali užgriebt, toks gan universalus modeliukas ;-)
 #531137   shelwius
 18 Gru 2013 09:58
zilvis rašė:gal kas patarsit kokius nedidelius voblerius galima pritaikyt nedidelem upem, kauno mariu pakrasciam, velkei, pametyt, maziem gyliam, eseriam, lydekaitem, sapalui gal kartais, tinka manau kazkas panasaus i youzuri 3d flat crank, rapala shad rap, cia kaledu proga noriu nupirkti kazka panasaus:)
Jackall Cherry visai nieko tam reikalui ;-)
 #531173   evalds25
 18 Gru 2013 12:52
sveiki, gal kas bandėt/turit šį voblerį: http://www.zalt.se/zalt-/ 14 cm arba didesnį/mažesnį? nesenai nusipirkau ir dar nespėjau išbandyt, bet įdomu kaip kitiems sekasi pas mus su juo. Švedijoj kiek skaičiau jis vos ne topu topas, įdomu kaip mūsų vandenyse vilios. pasidalinkit patirtim.
 #531215   ZilvinasV
 18 Gru 2013 16:26
dekui uz patarimus, vobleriu katalogus ir as zinau:D kaledos kita savaite, o pats tokias mazais vobleriais beveik negaudau, jackall kur kaune rasti, pas brolius silainiuose gal yra? kokie atsiliepimai apie rapalos crankus maciau yra keli modeliai:-)
 #531309   siJonas
 18 Gru 2013 21:22
evalds25 rašė:sveiki, gal kas bandėt/turit šį voblerį: http://www.zalt.se/zalt-/ 14 cm arba didesnį/mažesnį? nesenai nusipirkau ir dar nespėjau išbandyt, bet įdomu kaip kitiems sekasi pas mus su juo. Švedijoj kiek skaičiau jis vos ne topu topas, įdomu kaip mūsų vandenyse vilios. pasidalinkit patirtim.
Svedijoj topas nes svediskas (cia kaip skoda topas cekijoj) :) Siaip klasikinis modelis tik reikia aisku atitinkamo koto darbui su juo. ;)
  • 1
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė