Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #530113   Feniksas
 13 Gru 2013 09:55
edmundaxx rašė:
Feniksas rašė:Nebeterskim temos. Apie pointer klausiau
:-D Jei su paprastu pintuku, tai kokį 1.5m, turbūt ne mažiau. O dabar užsidėjau ale skęstantį valą, tai 2m vynioja. Aš apie 100SP, tu gal vėl apie kokį kitokį klausi. :-D
Butent sito ir klausiau. Vadinas ju gyliu galima is tikro tiket. Gerokai pergilu su sp vadinas. O sr versija greitai kyla i virsu? Na lyginant su tarkim flat rapu. Tas tai perdaug greitas
 #530115   Evaldas Z
 13 Gru 2013 10:01
Feniksas rašė:Zinau kad zipai kaip ir atitinka tai, o apie kitus nezinau
Visi ?
 #530163   Feniksas
 13 Gru 2013 12:07
Ta prasme zipai kai kurie tiek ir neria kiek man reikia, o pointerio nemates, nes man jie pergalingi buvo. Kadangi zadu pirkt tinkamesni yranki tai ir emiau galvot. Beto mano mieste ju ner. Vien tik rapalu kalnai
 #530167   edmundaxx
 13 Gru 2013 12:29
O tai problema atsisiųst? Ar tavo kaime ir el.bankininkystė neveikia? :grin: Vien su Rapala toli neisi. :-D
 #530170   Rapolas
 13 Gru 2013 12:57
Ir su Rapala gali eit toli, ir net labai toli, bet vat norint nepavargt bekeliaujant, reikia ir kitus voblerius pabandyt, ir ne vien tik japoniškus bei amerikoniškus ar kitokius užsienietiškus :-D
 #530173   Feniksas
 13 Gru 2013 13:00
edmundaxx rašė:O tai problema atsisiųst? Ar tavo kaime ir el.bankininkystė neveikia? :grin: Vien su Rapala toli neisi. :-D
Pirma gyvai pamatyt noriu. Va buc nusipirkes sp ir turi niekur nepritaikoma. O su rapala startas neblogas. Nk blogo apie 10 xrap silver ngl pasakyt, nebuvo zukles vasara kad jo kas nekastu :grin:
 #530175   edmundaxx
 13 Gru 2013 13:02
Nežinau, man tai vobleris ne koks kotas ar ritė, kad reikėtu pakratyt, pasukinėt. :grin: Man jei tinka voblerio svoris - ilgis, nėrimo gylis, ir perku, kai gaunu, tada ir pačiupinėju. :grin:
 #530176   Marka
 13 Gru 2013 13:04
turbūt tarp eilučių varivas ir aises įskaityt reiktų :-D o xrapas silveris ir mano favoritas didžiausias, tiesa dėžutės komplektacija ekonomiška pas mane ne ekskliuzyvinė, kol valties neturėsiu tol babkių LC ir zipams nerasiu :-D
 #530177   Evaldas Z
 13 Gru 2013 13:07
Feniksas rašė: Pointerio nemates, nes man jie pergalingi buvo.
Tai, kad tu pointeriu ivairiu dydziu ir nerimo yra. Jeigu tavo kotas patempia xrap10, apie kuri uzsiminei del gylio klausdamas, tai ner jis jau toks slabnas :roll:
 #530178   Rapolas
 13 Gru 2013 13:09
Mariookas rašė:... varivas ...
o kas čia do vobleriai? :-D
 #530179   Marka
 13 Gru 2013 13:10
och tu k..va vivigra omeny tūrėjau :-D
 #530180   Evaldas Z
 13 Gru 2013 13:15
edmundaxx rašė: Man jei tinka voblerio svoris - ilgis, nėrimo gylis, ir perku, kai gaunu, tada ir pačiupinėju. :grin:
Na, man dar spalva svarbu :) Ir issiaiskint, kiek ten ko viduj, o tai paskui gauni sratu prifarsiruota barskala, kaip kad koki ima flit :) Nesakau, kad tai blogai, bet zinot reikia, nes buna dienu, kai nieko isbarskint neina :-D
 #530181   Evaldas Z
 13 Gru 2013 13:16
Rapolai, tu jam atleisi ? :-D
 #530183   Rapolas
 13 Gru 2013 13:28
Pats pasitaisė, tai nepykstu :-D
Jei lydekas dažniau ant Vivingros plekšnės arba šlakius ant lietuviškos klasikos gaudytų, tai ir pavadinimuose nesusipainiotų.
Kitiems, aišku, per pigi ta klasika, todėl mieliau pointerius išmušinėja arba, kaip ir pats sakai, šratus plastike barškina :-D
 #530185   Evaldas Z
 13 Gru 2013 13:36
Tai, kad strošna ta pleksne... man ir ant grazesniu kimba :)Ir kaina cia ne prie ko.
 #530186   Feniksas
 13 Gru 2013 13:49
edmundaxx rašė:Nežinau, man tai vobleris ne koks kotas ar ritė, kad reikėtu pakratyt, pasukinėt. :grin: Man jei tinka voblerio svoris - ilgis, nėrimo gylis, ir perku, kai gaunu, tada ir pačiupinėju. :grin:
As kate maise neperku, visad gyvai apziuriu, td gali kitaip atrodyt. Va taikim pointer tai lb grazus foto atrodo, o realei matant gal nlb :grin:
 #530188   Rapolas
 13 Gru 2013 13:51
Tai čia normalu, kad ant gražesnių maloniau gaudyt..
Prie plekšnės tai reikia prisitaikyt, nes būna ir kabliai užsimeta už pavadžio, bet atidirbus techniką- visai normaliai drožiasi ana. Vėlų rudenį, atsimenu, kai ant nieko nekibo atšalus vandeniui iki kokių 4laipsnių, ant plekšnės pavyko net penkių kilų mamkę išprašyt iš slėptuvės, kai tuo tarpu, visokie ten ZIP-ai totaliai rūkė.
Taip kad nevisada grožis nugali :-D
 #530189   Feniksas
 13 Gru 2013 13:53
Mariookas rašė:turbūt tarp eilučių varivas ir aises įskaityt reiktų :-D o xrapas silveris ir mano favoritas didžiausias, tiesa dėžutės komplektacija ekonomiška pas mane ne ekskliuzyvinė, kol valties neturėsiu tol babkių LC ir zipams nerasiu :-D
 #530191   Feniksas
 13 Gru 2013 13:55
Mariookas rašė:turbūt tarp eilučių varivas ir aises įskaityt reiktų :-D o xrapas silveris ir mano favoritas didžiausias, tiesa dėžutės komplektacija ekonomiška pas mane ne ekskliuzyvinė, kol valties neturėsiu tol babkių LC ir zipams nerasiu :-D
Na vobleris gan saugus masalas, jei jo nenusausi ir nenaudoji deep tipo tai sunku jo netekt. Dar yo zurio 3d flat crank lb geri. Ok spalvos turiu, ten irgi zveris, tik jy dar ir eserys valgo. Po velniu ko kaikada tuscia pm paraso... Nefloodinu tikrai
 #530192   Feniksas
 13 Gru 2013 13:59
O kota tada naudojau moderate 270cm. Su veritu ir apsipirkau, tad jieskosiu kas tiktu is tikro xrapam bei lc
 #530197   SauliusM
 13 Gru 2013 14:08
skaitau skaitau, ir niekaipnesuprantu apie ka jus cia vobleriu temoj
Evaldas Z rašė:...buna dienu, kai nieko isbarskint neina :-D
tai jau tipo senatve ir nestovi? ar tiesiog neduoda niekas?
Rapolas rašė:Taip kad nevisada grožis nugali :-D
tai jo, jei nieko isbarskint neina, tai matyt,kad grozis i antra plana nueina.
gali ir pleksne tada barskint snuki su laikrasciu pridenges.
Feniksas rašė:Na vobleris gan saugus masalas
yra tame tiesos, netekoman neikartogirdet,kad koks vobleris pastojes butu, ar kad kas kokiuligu nuo vobleriobutu pasigaves.
 #530198   ramkis
 13 Gru 2013 14:09
SauliusM rašė:skaitau skaitau, ir niekaipnesuprantu apie ka jus cia vobleriu temoj
Evaldas Z rašė:...buna dienu, kai nieko isbarskint neina :-D
tai jau tipo senatve ir nestovi? ar tiesiog neduoda niekas?
Rapolas rašė:Taip kad nevisada grožis nugali :-D
tai jo, jei nieko isbarskint neina, tai matyt,kad grozis i antra plana nueina.
gali ir pleksne tada barskint snuki su laikrasciu pridenges.
Feniksas rašė:Na vobleris gan saugus masalas
yra tame tiesos, netekoman neikartogirdet,kad koks vobleris pastojes butu, ar kad kas kokiuligu nuo vobleriobutu pasigaves.
;-var-var. :-D ;-var-var. :-D
 #530202   Rapolas
 13 Gru 2013 14:15
Sauliau, ką tau vaikai pasakys, perskaitę paskutinį postą- vien tik mergos galvoj..
Nors bandau daba tavao prasme skaityt iš naujo, tai tikrai juokingai gaunas :-D
 #530204   SauliusM
 13 Gru 2013 14:18
Rapolas rašė:...vien tik mergos galvoj..
a tai kas tame blogo ar nenaturalaus? :roll:
 #530205   Evaldas Z
 13 Gru 2013 14:19
Feniksas rašė:Na vobleris gan saugus masalas, jei jo nenusausi ir nenaudoji deep tipo tai sunku jo netekt.
Cia dar ziurint kur. Jeigu atkabeklio netureciau, tai puse dezutes per zukle kartais palikciau turbut, arba tektu netikrint geriausiu vietu.
 #530208   Feniksas
 13 Gru 2013 14:24
Nu cia kaip ir vobleriu tema, o ne mergu ir ju barskinimo ypatumu. Kaip kas nori taip ir vadina. Va db jau ir pac ne i tema pripjovei
 #530210   Rapolas
 13 Gru 2013 14:25
SauliusM rašė: a tai kas tame blogo ar nenaturalaus? :roll:
nea ,nieko blogo, tiesiog mes nepagalvojom, kad mums kalbant apie voblerius, tu mergas įsivaizduoji :-D
Nu aš jau nebeklausiu tavęs, ka matai tuomet kotų temoje :-D
p.s.: sorry už offt... pyyys ;)
 #530215   Marka
 13 Gru 2013 14:31
vobleriai tapo tema su S ženklu :-D sakyčiau pavasarinės interpretacijos pas Saulių :-D
Evaldai apie kokį konkrečiai atkabeklį kalbi?
Skaičiau kad čia visi labai juozuko 3d flat crankus giria, o va aš jo dar neturiu, gal patarimų dėl spalvos pamesit? atsižvelgsiu net tik į savo intuiciją pirkdamas :)
 #530217   Feniksas
 13 Gru 2013 14:33
Evaldas Z rašė:
Feniksas rašė:Na vobleris gan saugus masalas, jei jo nenusausi ir nenaudoji deep tipo tai sunku jo netekt.
Cia dar ziurint kur. Jeigu atkabeklio netureciau, tai puse dezutes per zukle kartais palikciau turbut, arba tektu netikrint geriausiu vietu.
Jei i sabakstyna tenka mest tada nesiginciju, bet normaliom salygom tarkim palei zoles tai iki metro nerianti nelabai eitu nutraukt
  • 1
  • 281
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė