Geriau zvejoti pragare, negu ziureti kaip kiti zvejoja rojuj
(Miltonas)
(Miltonas)
Kitam sezonui galiu gauti tokiu,Saugirdas rašė:Tu man parodyk popieriu 30mm ilgio...![]()
Kote maciau, bet spalvos tai apgailetinos...
Toje pacioje vietoje ir man yra nuluze. Manu tiesiog reikia dazniau keisti, nes gi ne karve jis kainuoja. O kai ilgai zvejoji, vis pirstais palankstai ir nusilpsta ta vieta.Rolas rašė:Man iš gitaros stygos pavadėlis per susukimą yra nulūžęs, tik laimė, kad jis lūžo nuiminėjant voblerį valtyje...
Tai as ne pirma ir sulauziauMenke rašė:Ne pirma karta girdziu kad titaninis luzta.
Lūžta lūžtaEvaldas Z rašė:Tai as ne pirma ir sulauziau .... Ir luzta ties karabinu (prie uzspausto vamzdelio)Menke rašė:Ne pirma karta girdziu kad titaninis luzta.
Bus tų voblerių, ne karo metas...Menke rašė:Siemet neptunas pasiieme du mano voblerius OSP Rudra ir LC Pointer 100DD, viena is ju del stygos luzimo
buvo uzsilenke kelis kartus prie skrutkes ir as atlenkiau kelis kartus. Manau pavargo plienasarabas rašė:Bus tų voblerių, ne karo metas...Menke rašė:Siemet neptunas pasiieme du mano voblerius OSP Rudra ir LC Pointer 100DD, viena is ju del stygos luzimo
O kaip pačiam atrodo, dėl ko galėjo lūžti? Gal styga nuo senelio balalaikos?
Lygiai tas pats man atsitiko su titaniniu pavadeliu.Zvejojau,zvejojau visa vasara ir vienam uzzelusiam prude uzsimojau zoline blizgute(superine darbininke),tik svyst ziuriu,kad pavadelis nukrito i vandeni o blizges nera.Tai ir neradau blizges.Po sito ivykio sustabdziau titaninius pavadelius.Nusivyliau jais,nors visai jie man patiko.Irgi nuluzo prie uzspaudimoEvaldas Z rašė:Testavau sestadieni vel evergreen inspire minnow. Patiko man sis vobleriukas. Ilindau su valtele i pamiskes uztvankele, pasislepiau nuo vejo ir pradejau lydi viliot. Ir lydys jame, kol... vienoj vietoj pystelejo grazi margoji ir vobleriui ate - nuluzo titaninis pavadelis ties uzspaudimu prie karabinotaigi, spejau pagaut 5 lydekeles ir dar kibimu buvo, na o paskui gryzau prie 110 orbito, kuris dar spejo sugundyt viena margasone ir viena nepataike is po rasto issokus. Ps. atsiprasau uz telefonine kokybe.
15ktukai tai tikrai greit virsun rauna.Evaldas Z rašė:ZBL 123 F pludrumas panasus, tarkim, kaip rigge 90 F ? Ar greiciau kylantys sitie ?
Geruliai tokie, po 10 coliu ilgio...SauliusM rašė:papigiaja swimbaitukai: