Tai va, kad malonus darbas akiai, negarantuoja gero rezultato 

Labai keistaMarius1 rašė:O kaip tau 120? Mano tai ruko tyliai kamputyje po ilgesnio pamaudymo
Vakar atidariau is pirmo metimo, nors pries tai kelias zukles tylejo.Fabai rašė:Labai keistaMarius1 rašė:O kaip tau 120? Mano tai ruko tyliai kamputyje po ilgesnio pamaudymo
Rapolas rašė:Abejoju, ar iš viso čia RAPALA, panašus į Original ,bet kažin ar tuo metu Rapala juos gamino iš plastiko
A liežuvėlis metalinis, a flastmasinis? Nes iš foto chren suprasi?Cekasss rašė:Rapolas rašė:Abejoju, ar iš viso čia RAPALA, panašus į Original ,bet kažin ar tuo metu Rapala juos gamino iš plastiko
ant liezuvelio buvo parasyta Rapala
tai ar issove nuo to laiko anas tau nors karta ? (ar kam nors, kas turi/turejo ?) nes as va irgi itariu toki kaip tavo dabar vartalioju, apziurineju... nu tikrai grazus toksSauliusM rašė:as maniau, kad mane jau sunku su voblerium nustebint. bet siandie issipakavau evergreen side step... nu bliaha nu... tuoj pats suvalgysiu ta vobleri grietines uzsidejes... afigiennas.
jei atvirai, tai as ji maudziau tik kokius 5 kart po 5 minutes. kolkas nekaltas dezutej jis pas mane guli.Evaldas Z rašė:tai ar issove nuo to laiko anas tau nors karta ?
pagal mane irgi 100% kad tas. nemazai eseriu ant tokio primuses Nemune esu.Menke rašė:Husky jerk HJ06, 6cm, pagal mane ;)