Salmo naujieną sukūrė, gal šapalas ir mėgs 

DainiusM rašė:hmmm a kiek cm ans ir koks svoris?
Nu tai aš su savo vienu vinetu (nu gal dviem :D) irgi prisijungčiau ,galiu net algos nelaukdamsDaugirdas rašė:Neblogi regis, sakyčiau Chubio SSR`o eko variantasUžsiregistravau aš toj lenkų e-shop, po algos darysiu užsakymą
Vargiai :D teks musiau patiems prisiregistrout toj lenkiškoj poliklinikojshelwius rašė:Tai ponulis Daugirdas apsiims mums atsiųst ?
Nu tamsta Rapolai pasakei ir šventaRapolas rašė:Vargiai :D teks musiau patiems prisiregistrout toj lenkiškoj poliklinikojshelwius rašė:Tai ponulis Daugirdas apsiims mums atsiųst ?
Jei tikrai "per dideli", tai:kernius1 rašė:Kas atsitiks jeigu uždėti kabliai biški didesni?
62LT Fabuose stende kainavo.Menke rašė:kokia kaina lietuvoje eina voblerio Duo Realis jerkbait 120SP?
Tai siustis neapsimoka, jei dar nuolaida padarys.edmundaxx rašė:62LT Fabuose stende kainavo.Menke rašė:kokia kaina lietuvoje eina voblerio Duo Realis jerkbait 120SP?
jei biski, gal nieko. bet daugiau padidinus tai susikabines tarpusavy.kernius1 rašė:Kas atsitiks jeigu uždėti kabliai biški didesni?
Kai kurie gamintojai savo voblerių puslapiuose rašo, kokio numerio ir kokio dydžio naudojami kabliukai. Be to, parašo, su kokio storio valu kokį gylį pasiekia vobleriai spiningaujant ir velkiaujant;)edmundaxx rašė:Jei tikrai "per dideli", tai:kernius1 rašė:Kas atsitiks jeigu uždėti kabliai biški didesni?
1. gali tarpusavy susikabint kabliukai;
2. gali nardint voblerį.
O apie kablių dydžius internete gali susirast info lengvai, kokio dydžio ant kurių modelių sudėti.
Gal net ir ant dėžutės parašyta būna? Bet negarantuoju, tik pagalvojau, kad gali būt parašyta.
Šiek tiek apie kablių įtaką voblerio darbui...Rapolas rašė:...prieš keisdami kabliukus juos pasisverkite, kad žinotumėt jų svorį ir kokiais kabliais juos galite pakeisti, norėdami neišbalansuot "gamyklinio" varianto...
Nu tai gerai ,jai mėtai prieš srovę ,vns trauki pasroviuiSportininkas rašė: ar man 4cm hornetukai 5gr uzmetimo spinui nesuteiks diskomforto? jei upelyje gaudau tai 90% metimu buna pries srove.