Ne Subwalkas ten, būk tu ramus. :D
Jei neima žuvys- ima žvejai.
O kaip ešeriams tuomet darai poperio animacijątrololo rašė: ... Cia rasiau kaip lydekom darau.
Na čia iš kurios pusės pažvelgsiVaidis rašė:Baikit prašau ne į temą, nebūtina lėkt kaip avinams paskui vieną, kuris pasuko į šoną, ne avinai juk esat
tai kad su pavirsutineis daug promahu jos daro...Sportininkas rašė:isbandziau ta poperi. pravedimus ivairius dariau. 3 kibimai, pirmu metimu pasirase nepilnamete silke. po to dar pora kliovu kuriu neuzkirtau. gana smagus daiktas
Tai čia ežere gal taip tankiaitrololo rašė:4-6 lengvi tympt ir pauze
butent. as valgyt ir taip turiu ka. be to labai grazus kibimai kad ir mazos tos saudykles kimba ant pavirsiniu. sukuriai uz keliu metru ir kaip strele pavirsium lekia :D nu zodziu fainaiDainiusM rašė:ir ka? maistui gaudai, kad taip svarbu visas istraukt?man tie spec efektai smagesni uz istrauktas stukas...
Yo-zuri Arms Crank Microsavasmenas rašė:noriu sužinot kas tai per vobleris (pavadinimas)?
http://voblery.com.ua/shop/dino-crank.htmlsavasmenas rašė:...Ir tuo pačiu noriu sužinot kas tai per vobleris (pavadinimas)?
jaigu jau tau smagesni tie spec efektai uz istrauktas stukas tai nusiimk kablius ir bovikis visa diena su viena kol issekinsi iki mirtiesDainiusM rašė:ir ka? maistui gaudai, kad taip svarbu visas istraukt?man tie spec efektai smagesni uz istrauktas stukas...
DainiusM rašė:ir ka? maistui gaudai, kad taip svarbu visas istraukt?man tie spec efektai smagesni uz istrauktas stukas...
Speju bandei kazka protingo suregzti? Nelabai gavosi, bandyk is naujo...Kipas rašė:jaigu jau tau smagesni tie spec efektai uz istrauktas stukas tai nusiimk kablius ir bovikis visa diena su viena kol issekinsi iki mirties
Naudot mažesnius kablius arba tik vieną galinį, kad ir didesnį už buvusį.lioncius rašė:Naudoju mazus 3 cm vobleriukus ir daznai metant susikabina kabliukai I kruva kaip galima ta beda istaisyti?