Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #490178   Rapolas
 28 Bir 2013 07:13
edmundaxx rašė:Jei jau pradėjai su Zipais, tai kam lyst į Rapalas? ;-)
Tai kad pradėjo su "yo-zuri" :-D perėjo prie ZipBait-ų, tai sakyčiau, esi teisus, nebeverta mažintis iki Rapalų, geriau eit "augimo" keliu :-D
 #490179   Rapolas
 28 Bir 2013 07:17
deividass rašė: kokiu dar modeliuku reiketu isigyti....
IMA FARINA 9cm (plaukiantį- 90F), skrenda geriau už Orbitą ir Yo-Zuri 3D minnow (šitą 10cm irgi prisiglausk ), gaudo lydekas gerai, o ir kitos žuvys neabejingos. Ir pravedimo gylis bus tau visai tinkamas :-D
http://voblery.com.ua/catalog/farina.html
 #490267   Nerius
 28 Bir 2013 14:30
Nu jau nenuvertinciau taip Rapalos tikrai. :!:
 #490268   Vaidis
 28 Bir 2013 14:45
Lucky Craft Pointer 100SP/78DD, Marija MJ Twich 120SP, Usami Jack The Ripper 115Sp, Megabass Vision 110Sp, na va, gyvenimo pradžiai užteks :ruko
 #490401   SauliusM
 28 Bir 2013 21:57
Rapolas rašė:
Tai kad pradėjo su "yo-zuri" :-D perėjo prie ZipBait-ų, tai sakyčiau, esi teisus, nebeverta mažintis iki Rapalų, geriau eit "augimo" keliu :-D
o tai kur ten dar augt auksciau zipbaitu? anuos naudot kai pradejau, tai pas mane dabar jie turbut 60-70% dezuciu turinio sudaro. nu aisku lasisinem zuvim dar jacksonai naudojami. o is kitokiu... nu pora yo zuri modeliu, pora megabasu del vaizdo ir Nemuno gal. koks lucky craftas ar ima kokia... dar gal pora daiwu ir koks shad rapas istoriskai voliojas. o visa kita tai nyksta ir nyksta is deziuku po biski. pasiziurejau, kuom si pavasari upetakius gaudziau ir pakraupau pats. 3 modeliai. trout tune, khamsinas ir LM44. viskas... kiti net vandens nemate :oops:
 #490477   Ovkas
 29 Bir 2013 12:44
Nerius rašė:
Nu jau nenuvertinciau taip Rapalos tikrai. :!:
Pritariu :gutgut
Rapala irgi turi eilę super :gutgut :gutgut dirbančių ir gaudančių voblerių :!:
 #490496   giedriuzzz
 29 Bir 2013 14:19
Ovkas rašė: Rapala irgi turi eilę super :gutgut :gutgut dirbančių ir gaudančių voblerių :!:
O galima tų super modeliukų pavadinimą gal sužinot? Ar čia karinė paslaptis :roll:
 #490498   Nerius
 29 Bir 2013 14:52
Man puikiai veikia Flat rap,Max rapas.
 #490499   edmundaxx
 29 Bir 2013 14:56
Max rapas išvis man kažkokia klaida. :grin: Darbas kaip lavonmaišio. :-D

Aš prieš tai poste turėjau galvoj, aplamai Rapalas vs JP/USA. Nejėmiau atskirai kažkokių modelių.
 #490509   Nerius
 29 Bir 2013 18:03
Tau darbas,kaip lavonmaisio,bet lydekoms kur as gaudau tas patinka ir valgo jos ji.
 #490510   Ovkas
 29 Bir 2013 18:14
Flat Rap,ai 8 ir 10, X-rapai 10 paprastas ir deep,as tikrai kibus masalai.
 #490563   Kipas
 30 Bir 2013 11:16
edmundaxx rašė:Max rapas išvis man kažkokia klaida. :grin: Darbas kaip lavonmaišio. :-D
:gutgut ;-var-var.
 #490597   gdeivis
 30 Bir 2013 17:58
edmundaxx rašė:Max rapas išvis man kažkokia klaida. :grin: Darbas kaip lavonmaišio. :-D

Aš prieš tai poste turėjau galvoj, aplamai Rapalas vs JP/USA. Nejėmiau atskirai kažkokių modelių.
prasti sokejai ir ju kiausiniai visada turejo problemu...
 #490606   Kipas
 30 Bir 2013 18:38
gdeivis rašė:

prasti sokejai ir ju kiausiniai visada turejo problemu...
geri sokejai moka ir su max rapu pagaut o prastiem sokejam uztenka nusipirkt japona uz tapacia kaina ir pagauna dar daugiau...
 #490663   SauliusM
 30 Bir 2013 21:56
del to darbo, tai kuo toliau, tuo maziau as suprantu. kitas vobleris atrodo dirba visiskai gaidiskai. bet zuvys kala ana kazkodel. nu pvz va ir si savaitgali tackle house seabass college 75 SS, nu darbas ano gaidiskai gaidiskas. bet va mekne palei kila kale ir susigrudo gerklen. o ir eseriai nespjaude i ji. ot ir suprask dabar kaip cia yra.
 #490669   Vaidis
 30 Bir 2013 22:07
Pirmas įspūdis gaudant su Max rapu, tai toks ir buvo....kaip beja ir su Subwalku, bet žuvų abu sugaudę oho kiek :) Reik tik truputį įdirbio ir viskas bus gerai :gutgut
 #490704   Rapolas
 01 Lie 2013 07:05
SauliusM rašė:... o tai kur ten dar augt auksciau zipbaitu?
Ne panacėja ir ZipBaitai.. nors ir turi keletą lb neblogų modelių.
Aukščiau, sakai. Pats įvardinai- Jackson, IMA, beto- BASSDAY, taip pat DUO ir kiti japonai. Jei trofėjinėms lydekoms- tai pas švedus ir amerikonus yra puikių modelių. Ne firmos pavadinimas, o konkretūs modeliai gaudo ir valdo :-D
O jei nori dar aukščiau- tai yra rankų darbo (neserijiniai:D) vobleriai (ir suomių, ir tų pačių japonų, ir masė kitų :D) :-D
 #490710   WooHoo
 01 Lie 2013 07:42
Šiaip ZipBait'ai praktiškai visi labai gerai metasi, o kad kibiausi tai tikrai negalėčiau garantuoti. Gal vieni iš kibiausių, tik dar irgi klausimas ar ne dėl to, kad jų daugiausiai turiu arba, kad su jais užmetu ten, kur su kitais neužmetu.
Bent pas mane ZipBait'ams po intensyvesnio žvejojimo pareina ta tolimojo užmetimo sistema. Jau gal kokius 3 mėgstamiausius voblerius reikėtų keisti, nes tas magnetas per lengvai atšoka ir stipriau tvičinant pakimba uodegoje. O tokioje pozoje bent jau man labai retai kas užkimba..
Žodžiu galėtų būti ir geriau, bet vis tiek vieni iš geriausių.. :)
 #490723   SauliusM
 01 Lie 2013 08:03
Rapolas rašė:Aukščiau, sakai. Pats įvardinai- Jackson, IMA, beto- BASSDAY, taip pat DUO ir kiti japonai.
as ju auksciau nevadinciau. man jie lygus. tik kiekviena firma turi tam tikrom salygom labiau ar maziau tinkanciu modeliu.
Rapolas rašė: O jei nori dar aukščiau- tai yra rankų darbo (neserijiniai:D) vobleriai (ir suomių, ir tų pačių japonų, ir masė kitų :D) :-D
cia jau labiau del turejimo ar kolekcijai, nei zvejot.
 #490725   Rapolas
 01 Lie 2013 08:10
SauliusM rašė:... tik kiekviena firma turi tam tikrom salygom labiau ar maziau tinkanciu modeliu.
:gutgut ties čia ir galim baigt diskusiją apie "japonus" :-D
p.s.: kaupiu "kolekciją" su nulaužtais liežuviais, perkastais "plaučiais", nutarkuotom spalvom ir dbr dar- su nusidėvėjusia abra užstrigusia užmetimo sistema :-D (reiškias- intensyviai naudojami vobleriai :D)
 #490807   Sportininkas
 01 Lie 2013 13:14
Nusipirkau Poperi siandien jeigu jis vobleris tai reiskia cia rasau. Girdejau kad su popperiais tais tik kai ramus oras, bangu nera.. zodziu tylu ramu kai buna tik tada ji naudoja ar nesvarbu? nes yra viena vieta, gylis 30-50cm, zoles. lydeku daug ir su mepsu sunkoka ten prasusukt nes vistiek zoles kabinas labai. o vat poperis grynai pavirsiumi eina kiek zinau
 #490834   arabas
 01 Lie 2013 15:16
Sportininkas rašė: Girdejau kad su popperiais tais tik kai ramus oras, bangu nera.. zodziu tylu ramu kai buna tik tada ji naudoja ar nesvarbu?
Nesvarbu. Dažnai būna geriau, kai vandens paviršius pašiauštas nei visiškas štilis.
Sportininkas rašė:.... su mepsu sunkoka ten prasusukt nes vistiek zoles kabinas labai. o vat poperis grynai pavirsiumi eina kiek zinau
Kaip koks poperis... Reiktų poperio ar volkerio, kurie vandenyje guli horizontaliai arba pasvirę nedideliu kampu.
 #490869   edmundaxx
 01 Lie 2013 18:22
Sakyčiau, kad lydekom išvis geriau, kai banguota. Nekalbu apie konkrečiai kaip su popperiu.
 #490871   arabas
 01 Lie 2013 18:28
edmundaxx rašė:Sakyčiau, kad lydekom išvis geriau, kai banguota. Nekalbu apie konkrečiai kaip su popperiu.
...ir su poperiu geriau.

Kaip tik šį šeštadienį poperinau ir „vedžiojau šuniukus“.

Akvatorija:
Paveikslėlis
open source screen capture

Gaila, bet tik tokios :neutral: :
Paveikslėlis
green shot screen capture
 #490878   Sportininkas
 01 Lie 2013 19:07
cia subwalkas pas tave, o as apie gryna poperi kur purslus kelia. galvojau ir apie subwalka. bet kazi ar su paprasta rite ir koteliu isvaldyciau. ar nebutini tie castingai?
 #490881   cesius
 01 Lie 2013 19:16
su poperiais irgi pofik bangavimas, pries kelis metus Liepojoj viens latvys taip uzpopino per gera veja ,kad ojoj...
 #490888   arabas
 01 Lie 2013 19:28
Sportininkas rašė:cia subwalkas pas tave...
Pats tu subvalkas :lol:
Ar tu bent jau nutuoki, kas tai per žvėris, ir su kuom jie valgomi? :cool:
 #490893   edmundaxx
 01 Lie 2013 19:50
Sportininkas rašė:cia subwalkas pas tave, o as apie gryna poperi kur purslus kelia. galvojau ir apie subwalka.
Tai apie kurį tu? Apie Subwalką ar Poppa? :-D Ar pats nežinai?
Sportininkas rašė:bet kazi ar su paprasta rite ir koteliu isvaldyciau. ar nebutini tie castingai?
Nebūtini, nebūtini. Nemažai, kas be castingų apsieina. Aš bandžiau ir taip, ir taip, tai man castingas su paprastu spinu tvičingui, tai... kaip moteris ir gėjus. :-D :-D
 #490911   Sportininkas
 01 Lie 2013 20:24
as kalbejau apie tai kad pas araba lygtais tai ten subwalkas, o as apie ta kur purslus kelia. nu zodziu poperi gryna. ir galvoju dar subwalka pasimt
  • 1
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė