Tai kad pradėjo su "yo-zuri"edmundaxx rašė:Jei jau pradėjai su Zipais, tai kam lyst į Rapalas?

Kalba-gamtos dovana, o niekų nekalbėjimas-menas
Tai kad pradėjo su "yo-zuri"edmundaxx rašė:Jei jau pradėjai su Zipais, tai kam lyst į Rapalas?
IMA FARINA 9cm (plaukiantį- 90F), skrenda geriau už Orbitą ir Yo-Zuri 3D minnow (šitą 10cm irgi prisiglausk ), gaudo lydekas gerai, o ir kitos žuvys neabejingos. Ir pravedimo gylis bus tau visai tinkamasdeividass rašė: kokiu dar modeliuku reiketu isigyti....
Nu jau nenuvertinciau taip Rapalos tikrai.edmundaxx rašė:Jei jau pradėjai su Zipais, tai kam lyst į Rapalas?
o tai kur ten dar augt auksciau zipbaitu? anuos naudot kai pradejau, tai pas mane dabar jie turbut 60-70% dezuciu turinio sudaro. nu aisku lasisinem zuvim dar jacksonai naudojami. o is kitokiu... nu pora yo zuri modeliu, pora megabasu del vaizdo ir Nemuno gal. koks lucky craftas ar ima kokia... dar gal pora daiwu ir koks shad rapas istoriskai voliojas. o visa kita tai nyksta ir nyksta is deziuku po biski. pasiziurejau, kuom si pavasari upetakius gaudziau ir pakraupau pats. 3 modeliai. trout tune, khamsinas ir LM44. viskas... kiti net vandens nemateRapolas rašė:Tai kad pradėjo su "yo-zuri"edmundaxx rašė:Jei jau pradėjai su Zipais, tai kam lyst į Rapalas?perėjo prie ZipBait-ų, tai sakyčiau, esi teisus, nebeverta mažintis iki Rapalų, geriau eit "augimo" keliu
PritariuNerius rašė:Nu jau nenuvertinciau taip Rapalos tikrai.edmundaxx rašė:Jei jau pradėjai su Zipais, tai kam lyst į Rapalas?
O galima tų super modeliukų pavadinimą gal sužinot? Ar čia karinė paslaptisOvkas rašė: Rapala irgi turi eilę super![]()
dirbančių ir gaudančių voblerių
edmundaxx rašė:Max rapas išvis man kažkokia klaida.Darbas kaip lavonmaišio.
![]()
prasti sokejai ir ju kiausiniai visada turejo problemu...edmundaxx rašė:Max rapas išvis man kažkokia klaida.Darbas kaip lavonmaišio.
![]()
Aš prieš tai poste turėjau galvoj, aplamai Rapalas vs JP/USA. Nejėmiau atskirai kažkokių modelių.
geri sokejai moka ir su max rapu pagaut o prastiem sokejam uztenka nusipirkt japona uz tapacia kaina ir pagauna dar daugiau...gdeivis rašė:prasti sokejai ir ju kiausiniai visada turejo problemu...edmundaxx rašė:Max rapas išvis man kažkokia klaida.Darbas kaip lavonmaišio.
![]()
Aš prieš tai poste turėjau galvoj, aplamai Rapalas vs JP/USA. Nejėmiau atskirai kažkokių modelių.
Ne panacėja ir ZipBaitai.. nors ir turi keletą lb neblogų modelių.SauliusM rašė:... o tai kur ten dar augt auksciau zipbaitu?
as ju auksciau nevadinciau. man jie lygus. tik kiekviena firma turi tam tikrom salygom labiau ar maziau tinkanciu modeliu.Rapolas rašė:Aukščiau, sakai. Pats įvardinai- Jackson, IMA, beto- BASSDAY, taip pat DUO ir kiti japonai.
cia jau labiau del turejimo ar kolekcijai, nei zvejot.Rapolas rašė: O jei nori dar aukščiau- tai yra rankų darbo (neserijiniai:D) vobleriai (ir suomių, ir tų pačių japonų, ir masė kitų :D)
SauliusM rašė:... tik kiekviena firma turi tam tikrom salygom labiau ar maziau tinkanciu modeliu.
Nesvarbu. Dažnai būna geriau, kai vandens paviršius pašiauštas nei visiškas štilis.Sportininkas rašė: Girdejau kad su popperiais tais tik kai ramus oras, bangu nera.. zodziu tylu ramu kai buna tik tada ji naudoja ar nesvarbu?
Kaip koks poperis... Reiktų poperio ar volkerio, kurie vandenyje guli horizontaliai arba pasvirę nedideliu kampu.Sportininkas rašė:.... su mepsu sunkoka ten prasusukt nes vistiek zoles kabinas labai. o vat poperis grynai pavirsiumi eina kiek zinau
...ir su poperiu geriau.edmundaxx rašė:Sakyčiau, kad lydekom išvis geriau, kai banguota. Nekalbu apie konkrečiai kaip su popperiu.
Pats tu subvalkasSportininkas rašė:cia subwalkas pas tave...
Tai apie kurį tu? Apie Subwalką ar Poppa?Sportininkas rašė:cia subwalkas pas tave, o as apie gryna poperi kur purslus kelia. galvojau ir apie subwalka.
Nebūtini, nebūtini. Nemažai, kas be castingų apsieina. Aš bandžiau ir taip, ir taip, tai man castingas su paprastu spinu tvičingui, tai... kaip moteris ir gėjus.Sportininkas rašė:bet kazi ar su paprasta rite ir koteliu isvaldyciau. ar nebutini tie castingai?