pagal tai kokius kiekius pavadoku tu rasei, kad palieki, tai vienas kitas nukastas mikrikas tikrai kainuos pigiau...HazeNN rašė:nesinori lydekom auskaru palikineto tos alternatyvos tai irgi kazkokios nesamones tas pats kaip volframas...
pagal tai kokius kiekius pavadoku tu rasei, kad palieki, tai vienas kitas nukastas mikrikas tikrai kainuos pigiau...HazeNN rašė:nesinori lydekom auskaru palikineto tos alternatyvos tai irgi kazkokios nesamones tas pats kaip volframas...
Papasakok kaip tau volframas "susijobindavo" nasru nepasiekes? Pasishiaushdavo i akmenis kaip pintas valas, ar tiesiog susigarankschiuodavo? Jei tik susisukukdavo/susigarankschiuodavo tai itempi, pasiemi zhiebtuveli ir perkaitinus itempta pavadeli jis vel tiesus :Dciapajavas rašė:volframas nepatiko del ilgaamziskumo problemu kad ir kiek pardavejas girs, kartais net pirmu nasru nereikedavo kad susijobintu..
Išsitiesint išsitiesina...bet jei kaitini kik "raudonumo"- smarkiai nukenčia tvirtumasMINDULE rašė:... pasiemi zhiebtuveli ir perkaitinus itempta pavadeli jis vel tiesus...
na pvz metai prie zoliu ir yra neisvengiamas dalykas kad kartais koki kopusta uzkabinsi. kartais(nevisada kaip bebutu..) islaisvinus masala pavadeli istraukdavau susilenkusi. ta prasme kurnors per viduri pavadelio jau nebe 180 laipsniu lyguma o kampas darosiMINDULE rašė:Papasakok kaip tau volframas "susijobindavo" nasru nepasiekes? Pasishiaushdavo i akmenis kaip pintas valas, ar tiesiog susigarankschiuodavo? Jei tik susisukukdavo/susigarankschiuodavo tai itempi, pasiemi zhiebtuveli ir perkaitinus itempta pavadeli jis vel tiesus :Dciapajavas rašė:volframas nepatiko del ilgaamziskumo problemu kad ir kiek pardavejas girs, kartais net pirmu nasru nereikedavo kad susijobintu..
kai is daikto tikiesi to, kam jis nera skirtas, tai ir kyla problemos. volframiniai pavadeliai tiek tekainuoja, kad nematau jokios didesnes bedos suvaryt per viena zvejyba 3 ar 4 vnt. pludininkai ir donkininkai ant pasaru vienai zvejybai dar ne tiek pinigu isleidzia. o ir siaip vienas nurautas rimtesnis vobleris kainuoja kaip 20 volframiniu pavadeliu. tai noras, kad greito vartojimo produktai butu ilgaamziski, man yra sunkiai suvokiamas.ciapajavas rašė:...volframas nepatiko del ilgaamziskumo problemu ...
Amžinų tikrai nėra, susigarankščiuoja net daugiagysliai- titaniniaiciapajavas rašė:...iseities su ju ilgaamziskumu tiesiog nerasta, susilankste - det nauja?..
be volframo ir flexonit as UL masalam nieko kito ir nezinau. nebent isvis pavadzio nenaudot. o sunkesniem tai dedu AFW ir nesuku sau smegeno. ai va praeitoj zvejyboj ant dzerko is storo berods 0,8mm FC pavadi naudojau. tai irgi visai puse bieso. tik jau kelis kart dzerkas pagavo pats save.ciapajavas rašė:vyrai suprantu kad ner nieko amzino ir sventojo gralio as neieskau :D tiesiog viena preke vistiek bus geresne uz kita. kai pasiula didele tai ir issirinkt sunku. o pardavejai ne visada suinteresuoti arba kai kurie nelabai ir raukia. delto ir prasau pasidalint asmenine patirtim ir konkreciais pavadinimais
Aš kartais vis naudoju dar tokį, atsparus trinčiai, labai minkštas, bet didesnė lydeka nukanda plonesnį, o 35lb kol kas nenukando dar...Xrapas rašė: Pats nebandžiau, bet giria gamintus iš kai kurių rūšių karpinių pintukų, pvz.- SUFIX BALISTIC.
Taip, turiu tą atvejį omeny. Buvo kelis kart (ne man vienam) aptarkavus savo nasruose, bet ne nukandus.ciapajavas rašė: shelwius sakydamas kolkas dar nenukando, priskaitai ir tuos atvejus, kai tas pintas trinasi i lydekos tarkas ir nenusipjauna? na tuo atveju kai isiryja labai giliai.
Gatavų nebūna, tenka rištis (gamintis) pačiam, tą ir turėjau omeny.ciapajavas rašė:...o ka xrapai turi omenyje sakydamas "gaminti"?..
shelwius rašė:Taip, turiu tą atvejį omeny. Buvo kelis kart (ne man vienam) aptarkavus savo nasruose, bet ne nukandus.ciapajavas rašė: shelwius sakydamas kolkas dar nenukando, priskaitai ir tuos atvejus, kai tas pintas trinasi i lydekos tarkas ir nenusipjauna? na tuo atveju kai isiryja labai giliai.
Panašius "suženytus" (pinto+plieno) ilgus pavadėlius seniau naudojau velkiavimui. Buvau pirkęs kartu su vobleriu HAWK. Pliusas pagrindinis- kad jį gali ištiesint (minkštas ir kartu nenukandamas). Mačiau temoje "Savadarbiai masalai" su tokiais lyg "S.A.G" lydekas traukia ir po šiai dienai;)Xrapas rašė:Esu matęs mėginimų "suženyt" pintuką ir plieninę vielą:ciapajavas rašė:...ar nera kokiu "technologiniu" sprendimu supinti keleta giju i viena darini?..
Bet nei bandyt, nei bent jau čiupinėt "gyvai" neteko
Fotkėj- būtent šito gamintojo pavadėlis.Rapolas rašė:...Buvau pirkęs kartu su vobleriu HAWK...
Ballistic'o storo nenukanda, nei man kol kas, nei kolegom, kurie jį naudoja. Nors asmeniškai labiau FC pamėgau.Rapolas rašė:Man rodos, jau buvo kalbėta ne sykį, kad lydekos pintą valą nupjauna (nuzūlina ). Aišku, priklauso nuo to ,kaip masalas įrytas.
O ka duoda toks misinys? T.y. kuo geriau negu pati viena viela?Xrapas rašė:Esu matęs mėginimų "suženyt" pintuką ir plieninę vielą
1.Pabandyk rankutėmis (namų sąlygomis) supint vieną pačią vielą, pvz. 7x7 ir suprasilooking4snow rašė: Xrapas
"Esu matęs mėginimų "suženyt" pintuką ir plieninę vielą"
O ka duoda toks misinys? T.y. kuo geriau negu pati viena viela?