Lygiai tą patį girdėjau iš Panevėžio pardavėjų ;) Ir ne tik asortimentu nepatenkinti, bet ir kokybe bei garantinų sąlygų laikymusi.
Vat tau ir pasakos :P
Vat tau ir pasakos :P
Jei LC iš SW (salt water) serijos tada ok, jei ne, tai surudys kabliai.WooHoo rašė:Gal kas žinote ar Zip Baits ir Lucky Craft vobleriais galima žvejoti sūriame vandenyje?
Vasarą teks apsilankyti Suomijoje Alandų salose, tai galvoju ar nesurūdys mano arsenalas po tokios žvejybos
NelabaiFuksas rašė:...Kaip suprantu ankstyva pavasari naudoti kiek giliau neriancius? Ar labai kliedziu?
Kaip tu tą klaviatūrą prie lubų prichimyčint sugebėjai?Vitolis rašė:...Neiškentėjau...
Prašom nesijuoktXrapas rašė:Kaip tu tą klaviatūrą prie lubų prichimyčint sugebėjai?Vitolis rašė:...Neiškentėjau...![]()
Nelabai ten tas vanduo ir surus- praskalausi masalus lietuvos ezheruose ir nerudis (o gal galima ir ten vietoj praliet kokiu vandeneliu ish krano- nezhinau ar kas taip daro, jauchiu zhvengtu vietiniai)WooHoo rašė:teks apsilankyti Suomijoje Alandų salose, tai galvoju ar nesurūdys mano arsenalas po tokios žvejybos
turiu megabass x80 visa gama spalvuWooHoo rašė:Blyn, reikės gal prieš žvejybą kokiam vaške ar smaloj pamirkyti.. :DD
Juokauju žinoma. Gal kokių jūrinių voblerių galite parokomenduoti? Šiaip žinau tik Rapalos, kad būna kai kurie ale Salt Water serijos, bet turbūt Suomijoje ten Rapalos voblerius jau iš tolo žuvys atpažysta..? :D
KuopaRapolas rašė:NelabaiFuksas rašė:...Kaip suprantu ankstyva pavasari naudoti kiek giliau neriancius? Ar labai kliedziu?bet kadangi šiemet "pavasarį" vandens lygis kaip vasarą, tai su "giluminiais" gali ir dugną "arti bei akėti"
Bet gali dirstelti į "upėtakių temą", ten matosi ant ko gaudo.. dbr ;)
O šiaip, tai tavo kuopa visai nebloga gavosi- sakyčiau tokia universali, gali ir kitoms žuvims siūlyti, o netik papėtakiams.
Tai starkėnui gi tavo antroj kuopoj (nuotraukoj prieš tai puslapyje:D rodos mačiau) yra įvairių "minoškių", drąsiai gali gaudyt su jomFuksas rašė: Del universalumo, tai yup bus ir kam kitam panaudoti, faktiskai visai plesriai zuviai (isskyrus gal Starkena)
Rapolas rašė:Tai starkėnui gi tavo antroj kuopoj (nuotraukoj prieš tai puslapyje:D rodos mačiau) yra įvairių "minoškių", drąsiai gali gaudyt su jomFuksas rašė: Del universalumo, tai yup bus ir kam kitam panaudoti, faktiskai visai plesriai zuviai (isskyrus gal Starkena)
Tai tu gali , o reikia kad žuviš galėtų.. na, bent jau aš taip maniau prieš patardamasFuksas rašė:...aisku drasiai. Man nera skirtumo, as bet ka su bet kuo galiu jamti, beveik Chiakas esu
Aš jo taip ir nesiryžau paimtAiris rašė:tarp kitko ant sito antrakso visai gerai jama lydekiokai, esant atitinkamoms salygoms
Tai matem, matem. Ten kur jų daifga yr, tai gal ir taip. Bet man nepavyko ir tiek.Airis rašė:o ka as, man kimba esant atitinkamom salygom...
...ir aš ten buvau, tik Antraxo neturėjau, nes visus išpardaviauAiris rašė:tarp kitko ant sito antrakso visai gerai jama lydekiokai, esant atitinkamoms salygoms