panasus daiktas 11:30arabas rašė:
Kas nors žaidęs su šituo barškučiu? Praėjusį sezoną nespėjau su juo normaliai atsižaisti, tai kažkaip dar neturiu tvirtos nuomonės apie šią cacką:
http://www.youtube.com/watch?v=PdYhfSTE30s
panasus daiktas 11:30arabas rašė:
Kas nors žaidęs su šituo barškučiu? Praėjusį sezoną nespėjau su juo normaliai atsižaisti, tai kažkaip dar neturiu tvirtos nuomonės apie šią cacką:
SauliusM rašė:vot is arabo gasdinotes, kai rase, kadsu vienu vobleriu galetu upetakius gaudyt. nu pagalvojau, nu bliamba, kokiu taip mazdaug 13-15 metu atgal bestudentaudamas kai vaziuodavau gaudyt upetakiu, tai su savim vezdavaus tik 3 masalus. 2nr aglia, 2nr black fury ir tik tik tuo metu pasirodziusius pas mus 4,5cm dorado stick vobleri,kai reikdavo paplukdyt i kokia duobe po nusvirusiom sakom. nu dar kelis tokius pat masalus ant nurovimo. nu ir bliamba ir nieko netrukdavo o ir tu upetakiu pagaudavau gerokai daugiau nei dabar.
Dar zinok ir voblikas skolininkas i konplekta jau pakeliui i LT :-)arabas rašė:Mėgstu ir aš žvejoti ten, kur vandens nėra. Va, grynai paviršinis. Guli stalčiuje ir laukia vasaros![]()
images
Dėl tigrų nuomonės neturiu, suveikia, bet epizodiškaiOvkas rašė:Nors Firetiger ir Papugom netikiu.
Matai, kaip skirtingai pas visus..Ovkas rašė:Nors Firetiger ir Papugom netikiu.
Reiktų šituos žodžius iškalti aukso raidėmSauliusM rašė:...zvejyba tuo ir idomi, kad nera jokiu 100% galiojanciu taisykliu ir kiekvienoj zvejyboj gali atrast kazka naujo.
Štai kaip būna.Evaldas Z rašė:as irgi kazkaip nepamegau ryskiu. yra like keletas dezutej, bet tik del to, kad butu.
DainiusM rašė:is 4 metimu 4 lydekos.
Akurat 1:1 taip suveikė pirmoj žvejyboj debiutavęs tas Orbit 110 "dryžius", kur Ovkui nepatinkaDainiusM rašė:...jam ir rekordas priklauso is 4 metimu 4 lydekos...
Xrapas rašė:Akurat 1:1 taip suveikė pirmoj žvejyboj debiutavęs tas Orbit 110 "dryžius", kur Ovkui nepatinkaDainiusM rašė:...jam ir rekordas priklauso is 4 metimu 4 lydekos..., būtent lydeka pirmu metimu ir sekančiais trim vėl kibimai. Kartu gaudęs kolega buvo ilgam žadą praradęs
Arba apsikeisim į "raudonakį"Ovkas rašė:...Jeigu nieko nepagausiu, padovanosiu Tau...
Man rodos ,kad abu pagausit;) ir "mainai" neįvyks. Tiesiog per mažai stengėtės su tais vobleriais anksčiau arba nepataikėt, kada reikėjo jį pasiūlytXrapas rašė:Arba apsikeisim į "raudonakį"Ovkas rašė:...Jeigu nieko nepagausiu, padovanosiu Tau...
X-Rapai man praktiškai išvis negaudoOvkas rašė:Rapalos X-Rap Klounas ir man gaudo...
Nu, tiksliai!Rapolas rašė:arabai, tik negaudyk su vobleriais baltom nugarėlėm dideliuose ežeruose, nes žuvėdros gali nunešt
Taip ir patikėjom...Xrapas rašė:Selezenius plaukioja toliau
Yra liudininkų...arabas rašė:...Taip ir patikėjom...![]()
Su obuolias kepei?..
Kormoraną, ore buksyruojantį skritulį su kokių 20 metrų valo matyt teko...o antys matyt praskrisdavo perdaug netikėtai.Rapolas rašė:...praskrisdavo greitai ir netikėtai...
Xrapas rašė:Yra liudininkų...![]()
Nu nereiktų taip pagal savo poelgius spręst ir apie kitus...arabas rašė:...Taip taip... Vieną kulšelę ar dvi atidavei tam liudininkui?..