A ką čia plūdininkai veikia?Vegys rašė:...Aš irgi patarimą jam duot galiu - kuom jaukina/šeria, lai tuom ir gaudo

...kitam gale vobleris
A ką čia plūdininkai veikia?Vegys rašė:...Aš irgi patarimą jam duot galiu - kuom jaukina/šeria, lai tuom ir gaudo
Lydekoms labiau veikia papilvės paspalvinimas, pvz. oranžine arba salotine spalva ;)aidas32 rašė:... Kartais tas labai padeda
Nesigraužk dėl šito ;) kotas ir ritė - žvejui, o vobleris - žuviaiXrapas rašė:Nu vat dėl šito tai abejonės graužt pradedaRapolas rašė:...dar pasakyk, kad buvai įsitikinęs, kad ir nuo koto bei ritės kainos priklauso...
Va šitas visas taškuotasaidas32 rašė:Aš dar pabandyčiau tiems voblikam paspalvint(aišku ne akis) dar šonus. Papaišyt taškų, brūkšnių.Galima dar su spalvos markerių eksperimentus pravest. Kartais tas labai padeda
Vobleris irgi turbūt daugiau žvejui...žuviai- guminukasRapolas rašė:... kotas ir ritė - žvejui, o vobleris - žuviai...
Nea, vobleris- žuviai, o voblerio spalva- žvejuiXrapas rašė:Vobleris irgi turbūt daugiau žvejui...žuviai- guminukasRapolas rašė:... kotas ir ritė - žvejui, o vobleris - žuviai...![]()
Grafiti parduotuvėj yra, net fluorescencinių galima nuspirkt (rudenį šlakiams..:D)Xrapas rašė:... Nebent papilvę oranžiniu markeriu paspalvint...ale kur tokį gaut?
Šiaip kas liečia voblerių "tiuningą" daugiau linkęs eksperimentuot su lipdukais, kokioj Maksimoj galima labai įvairių rast ir iš tinkamų vietų prisikarpyt visokių "akcentų" papilvėms, akims ar šonams, gaunasi kažkas tokio:Rapolas rašė:...net fluorescencinių galima nuspirkt...
Tiksliai...deja, tik hieroglifaisedmundaxx rašė:Gal galit padėt konstatuot tiksliai pavadinimais šitų spalvas?... labai jau panašios jų spalvos.
Na su megabasais, tiesą skant, nežinau, bet zip-us ir bassday tai tenka po sezono (ar net kelių geresnių žvejybų) perdažyt, nes ant kai kurių spalvos beveik nelieka (persišviečia tik plastikas:D). Tai su lipdukais nelabai ką ir nuveiksi. Tiesa, su markeriais ant 60Lt dažyt irgi nelabai noris, tai tenka aerografu "nupūst"Xrapas rašė:... O margint markeriais ZipBaitus ar megabasus, tiesą pasakius, ranka nekyla
Nepameluosiu, bet tiksliai taip pat ir buvau pasirašęs.Xrapas rašė:Tiksliai...deja, tik hieroglifaisedmundaxx rašė:Gal galit padėt konstatuot tiksliai pavadinimais šitų spalvas?... labai jau panašios jų spalvos....
Bet ten tų spalvų nėra daug, viršutinį siūlau rt oikawa, apatinį- rt ayu
Pasitaikogiedriuzzz rašė:...tu išvis pagauni ką nors, ar tavęs nemyli žuvytės ir kai tu tik pasirodai visos pasislepia
mes zvejojam ir vakar ir rytoj ir snd,bet buna irgi nepagaunam nei ant vobleriu nei ant gumuXrapas rašė:Pasitaikogiedriuzzz rašė:...tu išvis pagauni ką nors, ar tavęs nemyli žuvytės ir kai tu tik pasirodai visos pasislepia...
Dėl to "pasislepia" tai yra tokių įtarimų, nes pakolkas pagrinde pažvejot gaunasi tik savaitgaliais, tai kiek atvykęs pakalbu su vietiniais, dažniausiai girdžiu "...kibo vakar... ir kibs rytoj"
kazkaip sunku su tais daugianariais, ir ant izumu alive irgi nevisada kariasi, bet kai uzsikaria, tai nemenkosXrapas rašė:O ką gero- blogo apie šituos?
Pernai kelis savaitgalius pavaikiau- su 10 cm "styga" galima išgaut labai įdomių triukų. Iš rezultatų- viena atsivijo iki valties, ir dar kažkas buvo bakstelėjęs...galbūt ešerys, nes beveik stabiliai atlydi keli ešeriukai (sakyčiau- vienas iš perspektyvaus masalo požymių)
Kai pirmą kart Izumių darbą pademonstravau vietiniams, iš paskos pusę dienos plaukiojo dvi valtys- vis laukė, kada "pradėsiu lupt"...Airis rašė:...ant izumu alive irgi nevisada kariasi...
Nelinkiu aišku...bet neduokdie užsirausi kada ant tikro DŽERKAUTOJORapolas rašė:...Kai tik priplaukia arčiau kaip 25m prie valties, tai nebevelkiauju ir pradedu demonstruot voblero SSR14 kastingines savybes...
Na čia tų visų blevyzgų užbaigimui telieka išmintingai pasakyt. kad "gaudo ne vobleris, o ..."Ovkas rašė:...Galvojau kad tik man šitas modelis visai negaudo...
Teisingai,gaudo ne vobleris o lydeka vobleri-jei isvis gaudoXrapas rašė:Na čia tų visų blevyzgų užbaigimui telieka išmintingai pasakyt. kad "gaudo ne vobleris, o ..."Ovkas rašė:...Galvojau kad tik man šitas modelis visai negaudo...