Man tik apie lydekas eina kalba. Jei kalbama apie tvičą. 

Jei neima žuvys- ima žvejai.
Galiu užrodytRapolas rašė:...kad nepagautum ant Khamsin-o, tai nežinau kokiam šuliny reikia gaudyt, turbūt...
Voblerio spalva tai gera, bet tas "fanaras" mėlynas gali lydekoms nepatikt. Paeksperimentuok su raudonu flomasteriu- uždažyk akį raudonai ir pabandyk šį sezonąXrapas rašė:Galiu užrodytRapolas rašė:...kad nepagautum ant Khamsin-o, tai nežinau kokiam šuliny reikia gaudyt, turbūt...![]()
Pernai mėginau beveik visą sezoną- nei bakst...negi spalva ne ta?
Niekas manęs neįtikins, kad tokie niekniekiai turi reikšmę.Rapolas rašė:Voblerio spalva tai gera, bet tas "fanaras" mėlynas gali lydekoms nepatikt. Paeksperimentuok su raudonu flomasteriu- uždažyk akį raudonai ir pabandyk šį sezoną
Dar jaunas, kad tave įtikinėtedmundaxx rašė:Niekas manęs neįtikins, kad tokie niekniekiai turi reikšmę.Rapolas rašė:Voblerio spalva tai gera, bet tas "fanaras" mėlynas gali lydekoms nepatikt. Paeksperimentuok su raudonu flomasteriu- uždažyk akį raudonai ir pabandyk šį sezoną
Svarbu, kad tuo pats patikėtum.edmundaxx rašė:Kažin ar daug ir "senių" labai tikės, kad 0.5cm akies spalva turės didžiausią reikšmę, ar lydeka kibs ar ne.
Aaa, čia jau ne khamsin-as, o megabasas- visai kitas vobleris. Jam jau gal gero tvičo reikia, paprastai nepavelkiausi su juo.Xrapas rašė:Šito spalva panaši, ir be "fanaro", bet rezultatas tas pats...tikriau- jokio rezultatoRapolas rašė:...
Voblerio spalva tai gera, bet tas "fanaras" mėlynas gali lydekoms nepatikt...![]()
aš su arabu "plėšiausi", bet būna dienų (lyg tyčia), kad tas barabanas suveikiaTadunce rašė:Kažkas čia plėšėsi, kad lydekoms spalva visai po barabanu
Vo, akys orbito tiktų khamsinui, o į orbitą gali tas mėlynas iš khamsino įstatyt. Ir Orbitą gali padovanot (ar parduot) kamnors ant tvičoXrapas rašė: Ką tada?
Gal lupt akis iš šito, klijuot kamsinui, o megabasui išlupt visai?![]()
Ar seniai visiškai priešingai teigei?Rapolas rašė:Dar jaunas, kad tave įtikinėtedmundaxx rašė:Niekas manęs neįtikins, kad tokie niekniekiai turi reikšmę.Rapolas rašė:Voblerio spalva tai gera, bet tas "fanaras" mėlynas gali lydekoms nepatikt. Paeksperimentuok su raudonu flomasteriu- uždažyk akį raudonai ir pabandyk šį sezoną
Aš nieko neteigiau, aš ir dabar galiu pasakyt, kad galiu laisvai pagauti lydeką (ir netik) ant ąžuolinio nedažyto voblerio (savo gamybos), o labai panorėjęs- galiu pagaut ir ant morkosedmundaxx rašė: Ar seniai visiškai priešingai teigei?![]()
![]()
Žuvys bijo eksperimentuoti ir stveria jau kitų apkramtytus voblerius. Todėl, jei nori pagauti, aš tau jau seniau siūliau imti ir pačiam apgraužti naujus voblerius.Xrapas rašė:Ką tada?
Gal lupt akis iš šito, klijuot kamsinui, o megabasui išlupt visai?![]()
O as atkreipciau demesi i kitus dalykus:Rapolas rašė:Aš nieko neteigiau, aš ir dabar galiu pasakyt, kad galiu laisvai pagauti lydeką (ir netik) ant ąžuolinio nedažyto voblerio (savo gamybos), o labai panorėjęs- galiu pagaut ir ant morkosedmundaxx rašė: Ar seniai visiškai priešingai teigei?![]()
![]()
Bet vat, jei Xrapas negali pagauti ant khamsino su mėlyna akim, tai reiškias- reikia kažką daryti, tai pirmas pasiūlymas ir buvo- nudažyti raudonai akį arba įstatyti iš orbit-o
Vo blin...tai ką, juos dar ir pravedinėt kažkaip įmantriai reikia?Airis rašė:girdejei xrapai
O Tu galvojai..Xrapas rašė:Vo blin...tai ką, juos dar ir pravedinėt kažkaip įmantriai reikia?Airis rašė:girdejei xrapai![]()
Aš tai galvojau- užmeti kuo toliau, ir trauki kuo greičiau, ir kuo brangesnis, tuo daugiau žuvų pagausi
Aš irgi patarimą jam duot galiu - kuom jaukina/šeria, lai tuom ir gaudoedmundaxx rašė:Jo, išmokysit Xrapą žvejot.![]()
Nu vat dėl šito tai abejonės graužt pradedaRapolas rašė:...dar pasakyk, kad buvai įsitikinęs, kad ir nuo koto bei ritės kainos priklauso...