Evaldai šitie neblogi, lydekaitės, ešeriukai, na ir margiai čiumpa juos. Metasi gerai, žaidimui lengvas tvičas.
Manau, kad nlb apsiribosi dviem ,nes yra trijų skirtingų dydžių liežuvėliai, automatiškai skiriasi ir jų darbas, ir nėrimo gylis.Feniksas rašė: ka manot apie rapalos dt flat sureset cranka. Galwoju tuos 2 pasijimt
http://parduotuve.spiningavimas.lt/vobl ... 83-gl.htmlFeniksas rašė:Gal kas zinot ar siauliu kote juozuko 3d flat crank yra gl arba ok spalwos ir ka manot apie rapalos dt flat sureset cranka. Galwoju tuos 2 pasijimt
Štai du filmukai, bet gali pasieškoti jų ir daugiau:Feniksas rašė:Galwoju negiliai nerianti dt bei 3d. Karoso ir kuojos spalwinimo. Idomu kaip jie abu dirba.
Ta zn kad deep ne tokie piktai plaukiantys yraRapolas rašė:Štai du filmukai, bet gali pasieškoti jų ir daugiau:Feniksas rašė:Galwoju negiliai nerianti dt bei 3d. Karoso ir kuojos spalwinimo. Idomu kaip jie abu dirba.
http://www.youtube.com/watch?v=Eg8w1XsPWHc
http://www.rapala.com/DT-Fat/DT%20Fat,default,pd.html
Iš jų gali susidaryti šiokį tokų įspūdį ir apie darbą. Su trumpesniu liežuviu turi išraiškingą dvigubą judesį ir daugiau "verčiasi" ant šono, su didesniu liežuviu- judesiai tankesni ir smulkesni, o su ilgiausiu- gal jau sterkui labiau nei lydekai
Spalvos (karoso ir kuojos)- geras pasirinkimas, jei lydekoms ;)
Su trumpuoju liežuviu DT pravesi ir metro gylyje, jei trauksi neskubėdamas su trumpomis pauzėmis. Paeksperimentuok su kuojos (natūralka) spalvinimu ir pats pamatysi. O dėl komentarų.... - gaudo žvejys, o ne komentaraiFeniksas rašė:... mane domina realus ju poweikis zuwiai, na tarp dt ir 3d. Kuris yra kibesnis. 3d tai tikrai karosiuka imsiu, o wa apie dt komentaru beweik nera.
Turiu kelis įvairių spalvinimų ir kalibrų, bet kolkas nieko jais nepagavęsFeniksas rašė:...apie dt komentaru beweik nera...
Nenoriu pasirodyti koks nors bambeklis ar gramatikas, bet kol lenkų rašmenų Lietuvoje nepriėmė W naudojimas vietoj V nesižiūri visai.Feniksas rašė:Na japonai zuwi i zuwi panasia daro. 3d karosas tikrai tikra primena. Taiwa kad su masalais loterija. Nezinai kas geriau sudirbs. Zinoma dar juos iwaldyt reikia
ot matai kaip... o as jau maniau kad persidirbau ir man vaoozdas dvejinasi...ssk rašė:... W naudojimas vietoj V nesižiūri visai.
As ir is telefono rasau, nu bet sifruot tavo visokius tlf ir t.t., zinok uzknisaFeniksas rašė:Nu taip zuwys ner durnos. Tikrai isimena. As per tlf cia esu. W greiciau padesi nei v. Taupau laika
aha netoli miesto tvenkinis o zvejei visi tik meta adgal tas pagautas lydekas ir eseriusRolas rašė:Tai išaiškinkit man išmintingieji, kodėl porą sezonų tvenkinyje ešeriai ir lydekos kibo ant DT voblerių kaip išprotėjusios. Apie masalo kibumą greitai pasklido legendos tarp žvejų, ir praktiškai pusė jų gaudydavo tik su DT. Vietines žūklės parduotuves vos spėdavo tiekti tuos DT. Ir kas idomiausia - visi pagaudavo. Po kokiu poros sezonų galėjai su tuo vobleriu iki vandens užvirimo kaitinint i nifiga, niekam. Greitai visi padėjo giliau į dėžutes tuos DT. O ant kitokių voblerių jos kibdavo kuo puikiausiai.
Dabar, kai dauguma gaudo visokiais barškučiais, geriau sudirba "tylūs" vobleriai irgi mistika ar ne? Noriu pridurti, kad tvenkinys yra netoli miesto, todėl patiria itin galingą žvejų presingą...
tai jei isgaude visas lydekas ir suede tam telkiny, kurios bent maziausia nora ant DT kibt turejo, tai is kur jos ten kibs.Rolas rašė:Tai išaiškinkit man išmintingieji, kodėl porą sezonų tvenkinyje ešeriai ir lydekos kibo ant DT voblerių kaip išprotėjusios. Apie masalo kibumą greitai pasklido legendos tarp žvejų, ir praktiškai pusė jų gaudydavo tik su DT. Vietines žūklės parduotuves vos spėdavo tiekti tuos DT. Ir kas idomiausia - visi pagaudavo. Po kokiu poros sezonų galėjai su tuo vobleriu iki vandens užvirimo kaitinint i nifiga, niekam. Greitai visi padėjo giliau į dėžutes tuos DT. O ant kitokių voblerių jos kibdavo kuo puikiausiai.
Dabar, kai dauguma gaudo visokiais barškučiais, geriau sudirba "tylūs" vobleriai irgi mistika ar ne? Noriu pridurti, kad tvenkinys yra netoli miesto, todėl patiria itin galingą žvejų presingą...
arba jei visi tam pačiam telkiny gaudytų tik su DT ir pagautas paleidinėtų, tai aš atėjęs su "morka" lydeką "apgaučiau" ženkliai lengviauSauliusM rašė:...tai jei isgaude visas lydekas ir suede tam telkiny, kurios bent maziausia nora ant DT kibt turejo, tai is kur jos ten kibs.