IS kokio puslapio pirkai? kiek atsiuntimo kaina ?edmundaxx rašė:Upgrade gan demokratiškom kainom užsisakiau šiandien iš JP tiesiai.![]()
0.3-0.4 pasižiūrėk Varivas. Tilpsi ir į biudžetą.
IS kokio puslapio pirkai? kiek atsiuntimo kaina ?edmundaxx rašė:Upgrade gan demokratiškom kainom užsisakiau šiandien iš JP tiesiai.![]()
Padeging fluriko galą - turi likt ant karbono suodžiai, kurie patrinūs tarp pirštų tampa dar labiau matomi - na liks pelenai ant pirštų. Paprastas valas lydysis, bet neliks anglies pelenų.ansanas rašė:sveiki, ar yra koks paprastas budas patikrinti ar valas florokarbonas ar tik etikete florokarbono ?
japanlureshop. Siuntimas apie ~20 baksų, 4iese pasidalinus, viskas čiki. Špūlės kaina apie 20 eurų.Modiss rašė:IS kokio puslapio pirkai? kiek atsiuntimo kaina ?edmundaxx rašė:Upgrade gan demokratiškom kainom užsisakiau šiandien iš JP tiesiai.![]()
Geriausias valas ką esu bandęsVaidis rašė:Plat'e Unitikai 30%valas, Eging super pe
Aš tai neturiu, bet sako, kad geras.SauliusM rašė:Kas nors kokią nors nuomonę turite apie šitą Sunline valą ?
Antra sezona naudoju 0.8, jokiu problemu, spalva pabluko ir tiek. Pradzioj net turejau bedu mazga uzrist per slidus pasirode, bet cia todel kad anksciau storesnius ir kietesnius naudojauSauliusM rašė:Kas nors kokią nors nuomonę turite apie šitą Sunline valą ?
berods 0,19, bet bijau sumeluot, pries 2 metus pirkau, tai jau gerai nepamenu.Adrean rašė:Sauliau, kokį storį naudojai?
O sita naujiena siustis is kazkur ruosiesi ar gyvai kur ciupinejai jau?shelwius rašė:Kelis sezonus gaudžiau su senuoju PP 4gysliu. Ir lašių ir šlakių pagavau. Kiek kietokas, bet metimo pakanka per akis. Gan atsparus trinčiai. Dabar ko gero rudeniui dėsiu Daiwa J Braid. Iš kolegų tikrai neblogi atsiliepimai apie šią naujieną.
Kaina daiwos valo butent sito tai tikrai nesikandzioja idomu kaip kokybe. Naudoja kas is pazystamu? Patenkinti?shelwius rašė:Yra pirk LT parduotuvėse. Ir vyniojamo yra.
o nemune su tuo valu blizges metei? kazin vobleriais tik gaudant o,16 neuztektu? p.s nemune gaudoma nebus, tik neryje ir sventojoj.gintars rašė:Buvau kazkuriam forume jau rases apie ta daiwa. Susisukau as ji praita rudeni. Emiau 0,2 mm nes 0,18 neturejo o 0,16 pasirode siek tiek perplonas sunkiajai artilerijai. Vizualiai jis man pasirode plonesnis uz 0,18 power pro astuoniu giju. Visos apie 30 zvejybu buvo nemune. Plius dar apie 10 pavasari pas slakius. Valas kolkas mane pilnai tenkina, sedus i kliuvini truksta 0.43 flurikas o ne valas. Pirmas zvejybas isvis bedu buvo nutraukt jei smiortvai sesdavo masalas. Is pastebejimu jei pateko i kliuvini kai lieciasi pintukas i ji, gal kiek lengvokai nusipjauna. Per ziedus siektiek patriuksmauja, nera visiskai tylus, nors cia manau itakoja ziedu kokybe. Spalva pasiplove ir sakyciau gal siektiek pasipute pats valas (naujas atrode plonesnis nei kad dabar yra), del serpetojimosi kazkokiu dideliu bedu nepastebejau, sakyciau tas pats kas ir anksciau minetas poweris. Taigi sis valas mane pilnai tenkina ir kaina didele itaka daro, nes gali privyniot pilna rite 200-300m, o kaina gaunas vos ne ta pati kas powerio 135m
Kalbi apie 4 ar 8 gyslų ?shelwius rašė:Juk sakiau, kad geri atsiliepimaiir iš lašišautojų geri
8gyslį J Braid.Gdainius rašė:Kalbi apie 4 ar 8 gyslų ?shelwius rašė:Juk sakiau, kad geri atsiliepimaiir iš lašišautojų geri