Nu va ,žinai, kiek nuo žemės iki saulės km (aš tai net nežinau ,kaip patikrinti:D), bet nežinai paprasto dalyko- kad stengiasi išprovokuoti patį. Gerai, kad dar riebiai nenusikeikei.. Jeigu pardavėjai žvejų parduotuvėse patarinėtų pirkti tik tuos masalus ant kurių patys pagauna, tai tokia parduotuvė atrodytų lb „apgailėtinai“

O jei apie Megabass ir apie kitus japoniškus voblerius- tai man išvis galva neneša, kaip galima nepagauti ant lb kokybiško ir teisingo voblerio, galbūt, tiesiog ne tam telkiny, ne ta spalva ir ne ta žuvis gaudoma

Kitas dalykas, kad tas kokybiškas ir brangus vobleris yra saugomas dėžutėje ir juo nežvejojama tuomet, kada jis elementoriškai pagautų. Vat, šitos informacijos tau pardavėjas (parduotuvėje) nevisada tikrai pasakys ir retas kuris patars, kaip juo žvejot. O kad pats esi susirinkęs teisingą info iš savo draugų ir pažystamų (kurie žvejoja ir pagauna) ir ja pasidalini forume su visais- sveikinu,- esi tikrai nesavanaudis žvejys

Ir nemanau, kad ir pats iš to neturi visiškai jokios naudos (nekalbu tik apie materialinius dalykus).
Nei žvyno
looking4snow rašė:Ar tu buvai kadanors Sauleje? Is kur tada zinai, kad iki jos nuo Zemes yra 149.597 87 mln.km? Cia lygiai tas pats. As pats negaudau lasisu isvis, bet zinau kas draugu dezutese, kurie daznai vazineja lasisu gaudyti ir pagauna. Kad kazka zinoti, visai nebutina paciam tureti/patirti/isbandyti. Viskas ko reikia - tureti informacijos. As jos turejau ir atsakiau zmogui i uzduota klausima. Tik tiek, kad jis labai neaiskiai ji suformulavo, bet pagal dabartine lasisu karstine, spejau, kad butent del lasisu klause. Jeigu neatspejau, tai ne mano, o jo pacio kalte, kad nepaklause kokiomis salygomis ir kokiai zuviai jam reikia to gamintojo masalo. O naudotis patarimu ar ne, tai kiekvieno asmeninis reikalas. Laisvoje salyje gyename.
Galime nebetesti sitos diskusijos ir nebemokykite ka man rasyti, ne kaip ir minejau, tai buvo paskutinis mano patarimas. Kadangi patarinedamas kitiems pats naudos negaunu, nebus sunku ir patyleti.

Kai naudos (informacijos) reikes man, as pasiklausiu kitu patarimo.
Peace.