Cia filosofija. Gali sau leist, tai imi. Ne tai ne. Visa kita tuscios kalbos.
P.S.: finetail pardaviau po dvieju zvejybu, nes pasirode visiskai toks be dvasios kotas.
Va aš irgi kažką tokio girdėjau. O pats VLSL bandei?
O gal VLL-T variantas kitoks nei S
Dėl valo, siūlyčiau PE, kokio 0.6 diametro, pagal Japoną, tavo žūklei turėtų būti pats tas. Jei nesinori skirti daug pinigų, tai pagal kainos ir kokybės santykį šis YGK G-SOUL yra gan neblogas http://parduotuve.spiningavimas.lt/ygk- ... rade-150-mDiver rašė: ↑02 Bal 2018 13:54Nutariau iklimpti i ul liuna. :D
Kol kas megstamiausias yrankis feederis. Su spiningu tik kartais pazvejodvau. Bet ul kazkaip idomus pasirode. Dazniausiai manau zvejosiu eserius. Na gal kada prisijungsiu prie draugo paerzinti upetakiu ir sapalu.
Tad isigijau Team Salmo Tioga 237cm 0.5-5.5gr. Draugas sake, kad Tioga kotai tiktai neblogi. Pats toki turi. Tik jis juo mazai bezvejoja. Museline jo aistra.
Liko isigyti gera rite ir vala sitam kotukui. Vala manau imsiu pintuka Daiwa J-Braid x8 0.06mm. Ar parekomenduotumet koki geresni? Mono ir fluorikas nebus tokie informatyvus tikriusiai.
O va del rites daugiau klausimu kilo. Salmo parduotuveje rekomendavo imti kuo lengvesne, o dydi 1500-2500. Kelias pasukinejau tai kazkaip patikos sitos.
Nors Shimano kazkaip nemegstu, bet kol kas labiausiai patiko Shimano Nasci C2000S FB. Svoris 220g. Kaina 85.
DAIWA EXCELER LT 2000D sveria 185g, bet kaina jau virs 100 eur.
DAIWA LEGALIS 1500 HA svoris 240 gr kaina apie 70.
Na ir Daiwa Ninja 1500A svoris 240 kaina virs 60.
Ka parekomenduotumet? Gal yra kokiu geresniu variantu iki 100 eur?
O gal kas nors atsinaujina ir savo sena, bet vis dar gera ritele nori perleisti i kitas rankas?
Is anksto aciu visiems uz patarimus.
Pakankamai normaliai patarė tik atkreipk dėmesį kad kotas tavo gana ilgas ir principe ritės labai lengvintis nebutina. Aš asmeniškai ant tokio kotelio žiūrėčiau 2500 dydžio rite svoris 200 - 250 g ribose aišku visada geriausiai prieš perkant pastatyti ant spiningo ir pasižiūrėti kaip tinka iš modelių konkrečiai žiūrėčiau Daiwos LT serija Legalis, Exceler, Fuego
Faktas, kad absoliučiai kitas tipažas, bet, kaip ir sakai vertas dėmesio. O lyginti, žinoma, kad negalima. Ir nesiimu lyginti. Tik bendrai užvedžiau diskusiją, nes mintyse turėjau japoną ir tik japoną, bet yra ir amerikietiška alternatyva, nors ir kitokio koncepto. Bet nujaučiu, kad vis tiek liksiu prie kažkurio iš japoniškų variantų. Tik reikia visus pajausti/palyginti. Tikriausiai reikės šeštadienį skirti pasivažinėjimui po Vilniaus parduotuves..SatanKlaus rašė: ↑06 Bal 2018 08:3880MLM2 tikrai iki UL tai kaip iki mėnulio, o bet tačiau, jei ieškai grynai amerikoniško spiningo šapalams ar upėtakui, jis tikrai puikus, tačiau nelabai suprantu kaip galima lyginti jį su japonais, nu iš esmės absoliučiai kitas konceptas....
Jaučiu geras spiningas, bet kokiu atveju. Nesinori liaunesnio? Tik tavo ko gero pagrindinė šito Croixo paskirtis - upėtakiai? Nes pas mane tikrai didžioji dalis šapalai, ir, upėtakis, ešerys, bet jiems, bent jau kol kas, mažesnis dėmesys. Bet aišku kuo universalesnis spiningas, tuo man, asmeniškai geriau. Kad kitą sezoną sugalvojęs daugiau ne šapalauti, bet upėtakiauti dar nebūtum priverstas ieškoti papildomo įrankio.SatanKlaus rašė: ↑06 Bal 2018 11:36Na, aš pasilikau konkrečiai prie šito amerikono šapalams ir upėtakiui![]()
Jei ilgis ir tipažas tinka, tiro labai geras variantas. Dar geriau būtų ne tiro EX, o tiro nuovo. Kainos skirtumo jis vertas.zhnyplius rašė: ↑08 Bal 2018 20:48
Dar va į tokį variantą dėmesį atkreipk
http://parduotuve.spiningavimas.lt/spin ... er-tiro-ex GOTXS-762L tai jau daugiau light klasės kotas bet šapalui, upėtakiui ir ešerui labai nieko variantas.