dusys rašė:Tai gamintojas neraso ties kokiu svoriu valas truksta per mazga. Ir nelabai yr prasmes taip rasyti, nes nera tokios standartines matavimo sistemos. O valas kuris netruksta per mazga yra visiskas slamstas, nors ir laiko daugiau nei gamintojas raso.
gamintojas pagal ideja turetu naudoti "bemazgi mazga" naudoti stiprumo matavimui, ka manau jis ir daro... O truks per mazga ar ne, bet man asmeniskai svarbu kas parasyta ant pakuotes ir zinoma geriau, kad tai butu teisybe, o ne kokie "burtai" kaip ant europietisku pakuociu. Is patirties jau zinau, kad jei ant valo pakuotes skirtos amerikosijos rinkai parasyta, kad laiko 5kg, tai toki svori as ir pakelsiu ir turesiu kazkoki supratima kokia apkrova mano valas islaikys, o kad truktu ar isslystu per mazga, tai jau paciam reiks mazga pritaikyt.
Zinodamas kiek man laiko pagrindinis valas risu ar silpnesni metalini pavadeli lydekai, ar fc starkiui, kuris silpnesnis uz pagrindini vala ir taip issaugau pagrindini ir del to man svarbu, kad ant pakuotes butu uzrasyta tikra galia (mazgas ne mazgas - nesvarbu), o ne kokie nots vejai. O tu sakai nera prasmes.
O kai pamatau uzrasus, kaip kad idejo zmogus fotkoj, kadangi man tai svarbu, tai ir prasau, kad zmogus padarytu paprastuti bandyma, kad isitikinti kiek tiesos tuose fantastiniuose skaiciuose. O jei tau nera prasmes tuose skaiciuose, nezinau kur tu tada ja randi...