Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #681141   zanelis
 08 Lap 2016 10:59
Na ir man pribrendo klaustukas... ieskausi sau kostiuma toki kad max iki -5 laipsniu. Nenoriu zieminio visai kad nebutu labai uzstorintas. Padrindiniai reikalavimai tai kvepavimas kuo geresnis ir lietu laikytu kuo geriau nes ruduo buna daug lietaus. Kainyte na taip iki 400€ -450€ gal kas ka pasiulyt galit parekomenduot. Galeciau net atsisiust jei kazko gero yra uz juru mariu ;) dekui
 #681151   PeVilius
 08 Lap 2016 14:04
zanelis rašė:Na ir man pribrendo klaustukas... ieskausi sau kostiuma toki kad max iki -5 laipsniu. Nenoriu zieminio visai kad nebutu labai uzstorintas. Padrindiniai reikalavimai tai kvepavimas kuo geresnis ir lietu laikytu kuo geriau nes ruduo buna daug lietaus. Kainyte na taip iki 400€ -450€ gal kas ka pasiulyt galit parekomenduot. Galeciau net atsisiust jei kazko gero yra uz juru mariu ;) dekui
Shimano RB014 :) Su papildomais sluoksniais iki -7 busi ramus :grin: Yra žvejoklyje juodos kelnės ir "haki" spalvos striukė :)
 #681157   vk
 08 Lap 2016 14:59
zanelis rašė:. Kainyte na taip iki 400€ -450€ gal kas ka pasiulyt galit parekomenduot. Galeciau net atsisiust jei kazko gero yra uz juru mariu ;) dekui
Už tokią kainą žiūrėčiau tik goreteksinius rūbus (Tirono Norfinų su 8000 mm parametrais nežiūrėčiau).

Kadaise atsisiunčiau goreteksinius rūbus iš Cabelas, lig šiol nešioju ir niekas niekur neprašlampa. Jei nerasi kitur geriau - tai gali Cabeloj pasižiūrėti.
 #681164   Tironas
 08 Lap 2016 15:26
jo, jei uz tokia kaina rasit Goretex, tada tikrai taip.

NOrfinos tas kainuoja 277.
 #681167   zanelis
 08 Lap 2016 15:59
vk rašė:
zanelis rašė:. Kainyte na taip iki 400€ -450€ gal kas ka pasiulyt galit parekomenduot. Galeciau net atsisiust jei kazko gero yra uz juru mariu ;) dekui
Už tokią kainą žiūrėčiau tik goreteksinius rūbus (Tirono Norfinų su 8000 mm parametrais nežiūrėčiau).

Kadaise atsisiunčiau goreteksinius rūbus iš Cabelas, lig šiol nešioju ir niekas niekur neprašlampa. Jei nerasi kitur geriau - tai gali Cabeloj pasižiūrėti.
o kuriuos tu is kabelaso ziurejai? kurie tave tenkina?
 #681181   vk
 08 Lap 2016 17:50
zanelis rašė: o kuriuos tu is kabelaso ziurejai? kurie tave tenkina?
Siunčiausi kažkur 2009-2011 metais Cabelas Guidewear ir dar Tall dydžio, kad būtų ir rankovės pakankamai ilgos, ir pilvas nekabotų. Goreteksinių turiu atsisiuntęs pašiltintą trumpą striukę (jacket), ilgą nešiltintą striukę (parka), ploną supakuojamą striukę (packable), puskombinezonį (bibs). Realiai ilgiausiai per metus nešioju pašiltintą striukę, tą patį yra sakęs ir Menkė. Nes ta striukė nėra labai šilta, tai ji tinka nuo vidurio rudens iki vidurio pavasario, keičiasi tik po ja pasirengiamų rūbų kiekis. Dabar modeliai stipriai pasikeitę, bet kažką panašaus galima ir dabar rasti šitame skyrelyje: http://www.cabelas.com/catalog/browse/m ... PerPage=48
Dar iš ten esam siuntęsi rūbų su Dry-plus membrana, tai irgi geri atsiliepimai, tiesa, aš pats tokių naudoju tik kelnes, striukės neturiu.
 #681208   PeVilius
 08 Lap 2016 22:23
zanelis rašė:va is lietuvisku as apie toki db ir mastau, jei tik ismieru rasiu...
Ieskok sidabrinio ;-var-var.
 #681300   PeVilius
 10 Lap 2016 11:34
Shimano RB014M. Teko permokėti, nes lietuviški tiekėjai kitokių spalvų nei juoda arba žalia neveža :-niak'
Prikabinti failai
IMG_72335.jpg
IMG_72335.jpg (52.2 KiB) Peržiūrėta 7656 kartus(ų)
 #681311   PeVilius
 10 Lap 2016 12:41
Pirkau bazėje, kad būtų kur sausainius sudėt, kai svečiai užeina :D
vk rašė:Už ką ten tos taurės fone gautos? ;;yel
 #681335   inf
 10 Lap 2016 15:59
PeViliau nesikuklink. Taures jo visos uz spiningavimo pasiekimus tik nevisos LT. Jis mazai raso, bet gerai gaudo, kaip matot. Aisku be savo asmeninio ikvepejo ir patarejo irankiu klausimais nebutu tiek pasiekes...
 #681368   zanelis
 10 Lap 2016 22:22
Taip taip o ka dar reiskia mokytojas valtyje ;) siuos du faktorius sudejus gaunasi tauriu kalnas... o kas liecia kostiuma as manau pasirinkau shimano nexus rb024... db tik laukiu kol mano dydi i kauna pristatys ;)
 #681647   Tukas
 14 Lap 2016 22:25
zanelis rašė:Taip taip o ka dar reiskia mokytojas valtyje ;) siuos du faktorius sudejus gaunasi tauriu kalnas... o kas liecia kostiuma as manau pasirinkau shimano nexus rb024... db tik laukiu kol mano dydi i kauna pristatys ;)
Paimiau ir as sita. Sekmadieni buvau ant KM, tai arba buvo geras oras, arba man buvo nesalta :) Reikia dar ismeginti prastesnem salygom, tada bus galima kazka daugiau pakomentuoti. Nors pardavejai sake, labai daug situ kostiumu pardave ;-)

Dabar mane domina pirmas sluoksnis. Gal kas galeu pakomentuoti "Shimano Thick Breath" :roll:
 #681649   vk
 14 Lap 2016 23:40
Tukas rašė: Gal kas galeu pakomentuoti "Shimano Thick Breath" :roll:
:ks> :ks> Jo aprašyme rašo "Medžiagos ypatumas gali būti pavadintas kaip „vandens šildytuvas“, paverčiantis drėgmę į šilumą. " Pagalvojau, kad žmogus į lietuvių išversti nemokėjo, susiradau rusiškai - tas pats marazmas. :shock: Laukiam Tirono, nes turbūt tik jis gali paaiškinti tokias reklamines frazes (aš kaip fizikas - negaliu). ;;yel
 #681708   Tironas
 15 Lap 2016 20:58
nepykit, nesigilinsiu.

Jei reikia silto sluoksnio, tai vienareiksmiskai POlartec Thermal pro.

Jei pirmo, tai as galiu pasiulyti Vision first skin, is bambuko. arba kazka is gero merino vilnos , arba kazka pas sportininkus paziuret.
 #681709   PeVilius
 15 Lap 2016 21:05
Tai tas "diskotekinis" norfin'as šūdas? :e:e
Tironas rašė:nepykit, nesigilinsiu.

Jei reikia silto sluoksnio, tai vienareiksmiskai POlartec Thermal pro.

Jei pirmo, tai as galiu pasiulyti Vision first skin, is bambuko. arba kazka is gero merino vilnos , arba kazka pas sportininkus paziuret.
 #681712   Tironas
 15 Lap 2016 21:10
atvirai pasakysiu, nezinau. Nabandziau.
Aplamai Norfin apatiniai nera sudas. bet smarkiai atsilieka nuo mano paminetu.

Ok, pigiausias Thermo line man ziauriai nepatinka. bet jis pigus ir daug kam tinka del kainos. Geriau toks, nei jokio. Bet nesioju norfino Base line, visai nieko
 #681714   PeVilius
 15 Lap 2016 21:33
Tai vat aš nusipirkau tą diskotekinį..geriau negu nieko, bet...šūdas neeilinis :grin: Kainą tą patį byloja :ks>
Tironas rašė:atvirai pasakysiu, nezinau. Nabandziau.
Aplamai Norfin apatiniai nera sudas. bet smarkiai atsilieka nuo mano paminetu.

Ok, pigiausias Thermo line man ziauriai nepatinka. bet jis pigus ir daug kam tinka del kainos. Geriau toks, nei jokio. Bet nesioju norfino Base line, visai nieko
 #681715   Tukas
 15 Lap 2016 21:53
Matavausi ir as ta diskotekini, bet kaip ir visi mano bandyti norfino rubai, MAN pasiuti nepatogiai.. virsus toks, kuri uzsidejus norisi iskarto nusiimti :roll: gal cia tik pas mane tokia beda, nezinau...
 #681716   PeVilius
 15 Lap 2016 22:04
Man tas pats :) nusipirkau tiek ta pirmą tiek ir antrą sluoksnius, bet norfinas dar labai toli atsilieka nuo prieš tai turėto termoswedo :)
Tukas rašė:Matavausi ir as ta diskotekini, bet kaip ir visi mano bandyti norfino rubai, MAN pasiuti nepatogiai.. virsus toks, kuri uzsidejus norisi iskarto nusiimti :roll: gal cia tik pas mane tokia beda, nezinau...
 #681734   vk
 16 Lap 2016 09:08
Sūnui ieškojau storesnių apatinių, nes su plonais sušalo keliskart rudenį. Idealiu atveju norėtųsi kažko iš Polartec Powerstretch. Dabar sūnus auga po daugiau nei 10 cm per metus, tai kažko brangaus pirkti neverta. Ta proga pačiupinėjau Norfinus, bene įdomiausiai atrodė Norfin Creek iš irgi tampraus (stretch) audinio. Bet nebuvo reikiamo dydžio, plius jie vidinio storumo, ne patys storiausi, tad sūnui nupirkau storiausius Cosy Line. Kol kas patenkintas.
 #681738   savii
 16 Lap 2016 09:49
Sveiki,
Ar yra kur ant Lietuvos pirkti simms polartec pirstiniu?
 #681741   Tironas
 16 Lap 2016 10:50
SauliusM rašė:
Tironas rašė: Aplamai Norfin apatiniai nera sudas.
Yra :-D :-D
as randu sau dalyku, kuriuos nesioju . ir sakyciau, kad kokybe netgi labai nebloga.
O kad tai ne auksciausio lygio prekes, tai Norfin ir nepretenduoja i ta lygi.
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė