kaskur skaiciau kad susidevi labai greitai tas nanofil
Amat victoria curam
Ok, lyginu su tais valais, kuriuos turiu, o ne su tais kurių neturiu. Konkurentai: 0,14mm mono ir PowerPro pintas laikantis 3-3,5kg (pakuotę deja jau seniai išmetęs) buvo apmesti akivaizdžiai ir neabejotinai. 8 gyslų japoniškų pintalų neturiu ir neturėsiu, todėl spėlioti neapsiimu.DainiusM rašė:kam to 8 gyslos? pasijamk kokiu 6 lbs pintaliuka PE ir eis ta vartikle... 50m ismest su 10g castmasteriu tai cia anoks ir ne pasiekimas.
Tironas rašė:bet kuriuo atveju nanofil pranyx uzmarstin labai greitai. galeciau lazintis
Tau bus gal but sunku patikėt,bet ir mes kada nors nueisim užmarštin.Tironas rašė:bet kuriuo atveju nanofil pranyx uzmarstin labai greitai. galeciau lazintis
PP tikrai atsparus suriam vandeniui, tik juo ir spiningauju vandenyne... Spalva ishsiplauna, bet pats valas laiko, bent jau tas kur pas mus parsiduoda... Be to jei gaudysi Baltijos juroj, tai jura beveik gela palyginus su atlanto vandenynu :Dkolumbas rašė: Esu nusiziurejes PowerPro 275m. bei Sufix Matrix Pro Metered 250m. Ar sie valai atsparus suriam vandeniui? Neradau informacijos. lauksiu nuomoniu. (Biudzetas iki 150lt). Aciu is anksto.
naudoju spiderwire stealth 30lb tam reikalui...kolumbas rašė:Sveiki, po truputi ziurineju pinto valo. Gaudysiu juroj is laivo menkes. Gal kas galite duoti patarimu koki vala pirkti, bei jo stori? Gaudoma standartiniais pilkeriais ~200g+ sistema. Esu nusiziurejes PowerPro 275m. bei Sufix Matrix Pro Metered 250m. Ar sie valai atsparus suriam vandeniui? Neradau informacijos. lauksiu nuomoniu. (Biudzetas iki 150lt). Aciu is anksto.
po 3-5 zvejybu prasidirbs ir gan stipriai, pas mane isvis nebegroja (30 zvejybu mates) jisai - svelnut svelnutelis palikes.8654 rašė:paklausiu.
berkley tracer braidas ziauriai groja per ziedus ant legend extreamo.
cia prasidirbs tas valas ar kaip?
ar del koto cia? ta prasme kitu valu dar ant to koto nebandziau
as si sezona su pp atgaudziau, turiu berods 600msusisukes, kitamet dar drasiai atgaudysiu...kolumbas rašė:Sveiki, po truputi ziurineju pinto valo. Gaudysiu juroj is laivo menkes. Gal kas galite duoti patarimu koki vala pirkti, bei jo stori? Gaudoma standartiniais pilkeriais ~200g+ sistema. Esu nusiziurejes PowerPro 275m. bei Sufix Matrix Pro Metered 250m. Ar sie valai atsparus suriam vandeniui? Neradau informacijos. lauksiu nuomoniu. (Biudzetas iki 150lt). Aciu is anksto.
Aciu uz jusu visu nuomone. Jau atsisiunciau PP 0,28mm zalia. Palyginus pagal diametra,tai pakankamai storesni vala isivaizdavau...Ignelis rašė:as si sezona su pp atgaudziau, turiu berods 600msusisukes, kitamet dar drasiai atgaudysiu...kolumbas rašė:Sveiki, po truputi ziurineju pinto valo. Gaudysiu juroj is laivo menkes. Gal kas galite duoti patarimu koki vala pirkti, bei jo stori? Gaudoma standartiniais pilkeriais ~200g+ sistema. Esu nusiziurejes PowerPro 275m. bei Sufix Matrix Pro Metered 250m. Ar sie valai atsparus suriam vandeniui? Neradau informacijos. lauksiu nuomoniu. (Biudzetas iki 150lt). Aciu is anksto.valo storis priklauso nuo katerio borto(kaip zhuvi ir su kuo paiminet ruosiesi), ir gyliu. storesnio negu 0.28mm laikancio apie(20kg) tikrai nereikia nei norvegijai nei baltijai
sakyciau visais atvejais geriau negu mono, maziau matomas vandeny, maziau tampresnis - geriau jausi kibima ir greiciau reaguosi pakirsdamas ar zvejodamas spiningu ar balansyrais...looking4snow rašė:O apskritai, yra prasme ji naudoti vietoje mono valo minetais zukles atvejais ar nelabai?