Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #652190   MINDULE
 04 Vas 2016 15:51
As chia vakar shiaip dairiausi po interneta, tai akis uzhkliuvo uz tokio komplektuko:
Kelnes: http://www.sierratradingpost.com/under- ... rFamily=01
Striuke: http://www.sierratradingpost.com/under- ... rFamily=01

Tik dabar mastau, ar bus pakankamai silti, ir ar man tikrai ju reikia ;-)
 #653828   The Joker
 16 Vas 2016 22:57
Sveiki , cia gal ir juokingai nuskambes bet gal kam panasi situacija buvo, zodziu isigijau Lemigo Vermont batus, su ta termo kojne viduje, labai patogus ir silti , zodziu situacija tokia jog daugiau pavaiksiojus , nuo abieju koju blauzdu vidiniu pusiu dingo plaukai , atrodo kaip nuskusta ir ataugineja , ir taip po kiekvienos zvejybos jei daugiau pavaiksioti reikia , bet jokio trinimo , nieko nejauciu kaip ir sakiau batai patogus ..
 #654985   Sdom
 24 Vas 2016 15:04
Laba diena, gal patartumet kur Kaune Taimen produkcijos pasiziuret yra? Rekomenduoja toki kostiuma Sakana kaina apie 80 eur. Ieskau pagrinde striukės vasarai neperpuciamos, neperlyjamos, kvepuojancios. Ka paartumet?
 #657631   DainiusM
 15 Kov 2016 17:38
o kam ju reikia, vasarai?
 #657648   Vaidis
 15 Kov 2016 19:11
Gal saulės bijo :roll:
 #657671   arabas
 15 Kov 2016 20:18
O dar versijų turit? :-D
Bet kaip "krūtai" atrodo :liež-uvis
Man vasarai niekada nereikėjo, bet dabar ir aš užsimaniau....
 #657683   Replay
 15 Kov 2016 22:04
Zinovai hrienovi blyn...svarbu issipyzdavot. Yra zmoniu ir viena rimta zveji pazystu,kuris serga...ODOS BALTME. Ir vasaromis zvejoja nuo saules pridengdamas rankas Simms pirstinemis,taip pat ir ant veido deda. Ziuriu Bangos stiliaus forumas darosi...ahujieni visi zvejai,patarejai. Jei zmogui reikia,reiskia jam aktualu. Savo auksciau keliu daikta pyzdavokit...gudragalviai.
 #657687   vava
 15 Kov 2016 22:28
Ta pati galima ir ramiai pasakyt.
 #657690   DaliusM
 15 Kov 2016 22:32
Keistas tu visgi ar kas tau.. zmogus neminejo del ko jam pirstiniu vasara reikia, o didzioji dauguma vasarom pirstiniu nenesioja.. cia ne ekstrasensu forumas, jei kreiptus del ko reikia netradiciniu sprendimu, butu ir atsakymai manau atitikami.. :roll:
 #657692   Replay
 15 Kov 2016 22:44
Keistas tu...jei zveju forume ir aprangos temoj,reiskiasi zvejybai reikia,o ne bernvakariui kaip kazkas mini. Matau kad cia jau ne zveju forumas...o banga 2. Moderatoriai galit istrint mano paskyra dekui. Paskutiniu metu vis daugiau matau kad cia nera ka veikti.
 #657696   MINDULE
 15 Kov 2016 23:07
lauris rašė:sveiki, kokias pirstines naudojat vasarai ? noretusi jog butu plonos ir neprakaituotu rankos jose , bei greit dziutu , ar turit kas ka pasiulyt ? :) gal kas turi tokias http://www.taimen.com/lt/ue/product/sim ... 929/103502 ir gali pakomentuot
pats nenaudoju jokiu, bet del piesinuko sitos i akis krito:
http://www.sierratradingpost.com/buff-s ... rFamily=01

O siaip esu mates kai zvejai turi spec pirstines lasisom uz uodegos paimti, kad neslystu is ranku zuvis, bet jas uzsideda tik tam kartui, kai ima zuvi ;-)
 #657697   gdeivis
 15 Kov 2016 23:11
Oho, kaip cia atmosfera pakaito sitam persirengimo kambarelyje, berniukai fetisui ziuriu neabejingi, tik parodyk plona skudureli... iskrypeliai.
Siaip tai geras reikalas tos vasarines pirstines (ne muzikam zinoma, panskom rankom cia) - pries kiek tai laiko nusipirkau papigiai simms smelio spalvos - tai patenkintas kaip buda - tikriausiai testamente irasysiu kad ir palaidotu mane su jomis:
http://www.tackletour.com/reviewsimmssungloves.html
Bet dabar jau naujesnis modelis tik prieinamas. Na o jei pigiau, tai china tau pasiulys analogu.
 #657698   Daugirdas
 15 Kov 2016 23:13
Šiltuoju sezono metu naudoju Simms sun gloves. Esu labai patenkintas. Patogios, greit dziustančios.
Paveikslėlis
 #657702   lauris
 16 Kov 2016 08:34
kokie cia visi kruti :D net i paprasta klausyma atsakyt per savo didybe negali , dekui tiems kurie nepatingejo atsakyt be isvedziojimu , Daugirdai si varianta ir meginsiu atsisiust :)
 #657706   DainiusM
 16 Kov 2016 08:54
Daugirdas rašė:Šiltuoju sezono metu naudoju Simms sun gloves. Esu labai patenkintas. Patogios, greit dziustančios.
Paveikslėlis
tai gerai tau, kai tik po 4 pirstus turi ant rankos (is kuriu vidurinis storas labai), o ka normaliems daryti? :e:e
 #657716   Vaidis
 16 Kov 2016 10:12
Truputį ne į temą, bet prie to paties...

Šiandien per Zipfm klausimas buvo, kas kokius aksesuarus nešiojat ir ar išvis nešiojat? Seka skambučiai, galvoju, na dabar panelės pasireikš, bet kur tau!!!, iš 5 priimtų skambučių, tik viena panelė ir ta pati be aksesuarų!, o likę "stipriosios" lyties atstovai, visi su aksesuarais, apyrankės, grandinėlės ir t.t. :?

Kažkas negerai vyksta gamtoj....

Tai ir čia galima įžvelgti tokią situaciją, kad pirštinės vasarą daugiau kaip aksesuaras naudojamas, nekalbu apie atvejus, kai žmogus turi odos problemų.
 #657718   Daugirdas
 16 Kov 2016 10:28
DainiusM rašė:
Daugirdas rašė:Šiltuoju sezono metu naudoju Simms sun gloves. Esu labai patenkintas. Patogios, greit dziustančios.
Paveikslėlis
tai gerai tau, kai tik po 4 pirstus turi ant rankos (is kuriu vidurinis storas labai), o ka normaliems daryti? :e:e
Jei pasimatuotum savo dydžio rankai suprastum kad nebūtina 4is pirštus turėti :-D
 #660673   Tironas
 08 Bal 2016 13:07
nepasakysiu nieko apie konkreciai batus, nes neteko nieko girdeti. bet viena galiu pasakyti. Vibram padas bridbaciyuose nepasiteisino. brandas aisku geras, bet braidymui netinka.
kaip 5 metus devintis ir pardaves tikrai daug ivairiu batu scierra, vision, korkers, galiu pasakyti kad mano galva, siuo metu bene geriausi, patogiausi batai yra vision Loikka. ir kaina praktiskai tokia pati. plius realiai veikianti garantija. plius jei primesti keliasdesimt euru, galima imti su dygliais, kad yra geris
 #660677   krioklis
 08 Bal 2016 13:17
Tironas rašė:nepasakysiu nieko apie konkreciai batus, nes neteko nieko girdeti. bet viena galiu pasakyti. Vibram padas bridbaciyuose nepasiteisino. brandas aisku geras, bet braidymui netinka.
kaip 5 metus devintis ir pardaves tikrai daug ivairiu batu scierra, vision, korkers, galiu pasakyti kad mano galva, siuo metu bene geriausi, patogiausi batai yra vision Loikka. ir kaina praktiskai tokia pati. plius realiai veikianti garantija. plius jei primesti keliasdesimt euru, galima imti su dygliais, kad yra geris
O kaip garantija??? Pvz pagal Lietuvos istatymus Lietuvoje parduoti batai: jei suplyso, atsoko padas ir t.t per du metus turi pardavejas keisti arba grazinti pinigus.
 #660678   Tironas
 08 Bal 2016 13:20
istatymai reikalauja keisti arba grazinti pinigus uz broka 2 metus. tad mes istatymo laikomes. reikia tik suvokti kad keiciame broka.
kaip sakai, atsoko padai, no problem. Bet jei jei batai suplesyti uzsirovus ant sakos, tai turbut akivaizdu kad ne brokas.
 #660684   PeVilius
 08 Bal 2016 13:54
O čia skaitosi garantinis atsitikimas būtų ar ne - užsikabinimas už muselininko barzdos arba netiketas îsipainiojimas į muselininko kasą :?:
 #660696   Aqua v.
 08 Bal 2016 15:08
Tironas rašė:istatymai reikalauja keisti arba grazinti pinigus uz broka 2 metus. tad mes istatymo laikomes. reikia tik suvokti kad keiciame broka.
kaip sakai, atsoko padai, no problem. Bet jei jei batai suplesyti uzsirovus ant sakos, tai turbut akivaizdu kad ne brokas.
galiu patvirtint :-ou-je ,
esu prie kelis metus neses batus su prairusia siule (po 3 ar 4men. devejimo) - pakeite.
Nu ne Tironas asmeniskai tiesa, jaunesnis tironiukas :lol: Jonavos gatvej.
 #660735   inf
 08 Bal 2016 20:04
Man Vision batus be problemu pakeite, nes buvo brokas. Tiksliau, pamaciau kad man jie naptinka ir su fenu padus atklijavau siaip netaip, kad gauciau kitus :twisted: :twisted: :twisted:
O siaip batus jei atnesi sunesiotus kai reikalas irbelekaip sutrintus niekas neskuba keisti. Jei manaisis esas teisus, kad batai nesusidevejo, o yra su defektu, gali kreiptis i vartotoju apsauga, ateis inspektoriai ir nustatys kas ir kodel.
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 148
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė