Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #580851   Rapolas
 16 Lie 2014 08:27
Beveik linkęs pritart SauliuiM ;)
Galvojau, kad Tict Ice Cube išspręs problemą, kad pasilikt prie vieno koto, bet... tarp kitko, kūbas su vobleriukais kaip ir neblogai visai, bet vat užtat mikrodžigui su mikromasalais jau didelio komforto nebėr, padropšotint dar dar, bet pvz. su 2g galvom, jau nlb kas. Tad kol kas lieku prie savo nuomonės- du kotai skirtingiems būdams :-D
 #580853   Rapolas
 16 Lie 2014 08:36
p.s.: nu kažkaip neįsivaizduoju gaudymo mikromasalais su T ,gal tiesiog neturėjau kokio blatno "japono" ;)
 #580855   SauliusM
 16 Lie 2014 08:49
Rapolas rašė:p.s.: nu kažkaip neįsivaizduoju gaudymo mikromasalais su T ,gal tiesiog neturėjau kokio blatno "japono" ;)
tau ka, finezza paskolint prie progos ?
 #580856   Evaldas Z
 16 Lie 2014 08:52
Rapolai, koks pas tave cube'as ? Nepamenu, koki ciupinejau, bet jis man kaip tik pasirode nelabai voblikam tinkamas (bent jau tvicint), kas dar kart irodo, jog pardej nekazka ten besuprasi :)
Ir kokiu solidu gaudai dabar ?
 #580860   Martiz
 16 Lie 2014 09:13
SauliusM rašė:
Martiz rašė:o jei atradus kieta/standu, x-fast ar fasta su S
tipo fyderi su uzmetimu iki 150 gr ? nebesvaik gal...
svaik nesvaiges bet tam ir klausiu cia, forumas ne tik zaisliukam ant eglutes pasipuikuoti, bet ir info gauti, ir biski paprasciau cia i viska ziurek, labai jau....... tiek to. :/braj;

klaipedoj aisku bassparu pakratyt neiseis? :e:e
 #580882   Rapolas
 16 Lie 2014 10:48
SauliusM rašė:
Rapolas rašė:p.s.: nu kažkaip neįsivaizduoju gaudymo mikromasalais su T ,gal tiesiog neturėjau kokio blatno "japono" ;)
Jei galvoji, kad užsikabinčiau iš valties su mikromasaliukais (1,5-2,5g), tai gal ir visai neblogai būtų ;-)
 #580883   Rapolas
 16 Lie 2014 10:53
Evaldas Z rašė:Rapolai, koks pas tave cube'as ? Nepamenu, koki ciupinejau, bet jis man kaip tik pasirode nelabai voblikam tinkamas (bent jau tvicint), kas dar kart irodo, jog pardej nekazka ten besuprasi :)
Ir kokiu solidu gaudai dabar ?
IC-69P iki 7g ,tai su lengvais mikromasalais didelio kaifo nejaučiu, na o su vobleriukais tai patinka :gutgut
S pas many yr trijų dalių Megabasinis kotukas (KOTE seniau pirkau ,markę galėsiu namuos paveiziet), tai nieko geriau mikromasalams dar nesu turėjęs, kažkaip niekas šalia jo neatgula, o ir lydžiųkų be skaičiaus su juo pritraukęs :-D
 #580912   Evaldas Z
 16 Lie 2014 13:59
O kaip Calzante Ex T Marcio reikalam ? Jeigu nurovus kur uz padoria kaina. Ka naudotojai pasakytu ?
Man ji tokia dailesne, liaunesne ir subtilesne uz basspara pasirode :roll:
 #580915   Martiz
 16 Lie 2014 14:12
Evaldas Z rašė:O kaip Calzante Ex T Marcio reikalam ? Jeigu nurovus kur uz padoria kaina. Ka naudotojai pasakytu ?
Man ji tokia dailesne, liaunesne ir subtilesne uz basspara pasirode :roll:
Jau laukiu parkeliaujant bassparai, bus matyt kas kur kaip, ateis ir supratimas ir noras tobulet.
aciu uz varga visiems :gutgut
 #580925   Evaldas Z
 16 Lie 2014 14:40
Supratimas turetu ateit, o su noru tobulet tai dar neaisku :)
Kazkada buvau uzsikabines zaist su visokiais sudeliais, dariausi ceburaskes 1g., vobliku kuo mazesniu ieskojau (Bevy Minnow 33 ir pan.), bet po kokiu poros metu man nusibodo, nors tu niekuciu ir dabar dar turiu :) Ir ne visai teisus yra tie, kurie sako, kad patiks/nepatiks labiausiai priklauso nuo irankiu. Kai pradejau spiningaut, iranga irgi apgailetina buvo, bet nepaisant to, greit uzmirsau kitus zukles budus ir kokia pludine uzmetu dabar gal pora kart per metus, kai su giminaiciu vaikais nuvarom kur karasiku ar kokiu auksliu patraukt :)
Nei zvyno ;-)
 #580929   Martiz
 16 Lie 2014 14:54
Evaldas Z rašė:Supratimas turetu ateit, o su noru tobulet tai dar neaisku :)
Kazkada buvau uzsikabines zaist su visokiais sudeliais, dariausi ceburaskes 1g., vobliku kuo mazesniu ieskojau (Bevy Minnow 33 ir pan.), bet po kokiu poros metu man nusibodo, nors tu niekuciu ir dabar dar turiu :) Ir ne visai teisus yra tie, kurie sako, kad patiks/nepatiks labiausiai priklauso nuo irankiu. Kai pradejau spiningaut, iranga irgi apgailetina buvo, bet nepaisant to, greit uzmirsau kitus zukles budus ir kokia pludine uzmetu dabar gal pora kart per metus, kai su giminaiciu vaikais nuvarom kur karasiku ar kokiu auksliu patraukt :)
Nei zvyno ;-)
;uolrait
 #581003   Airis
 17 Lie 2014 05:06
Rapolas rašė:
SauliusM rašė:
Jei galvoji, kad užsikabinčiau iš valties su mikromasaliukais (1,5-2,5g), tai gal ir visai neblogai būtų ;-)
as tai greitai drebiau i kampa ta fineza su T galune.
su mazais voblikais tvicinasi, bet skambumo jokio.
apie mikrodziga galima isviso pamirsti
uz tokius pinigus yra zymiai geresniu kotu,kad ir tie patys favorit
 #581005   Rapolas
 17 Lie 2014 07:02
Evaldas Z rašė: Ir kokiu solidu gaudai dabar ?
Nu va tokiu gaudau Solid'u (nufotkinau namuos išsitraukęs iš tūbos): Megabass SLM-74UL trijų dalių, 0.4-7g
Megabass_SLT-74UL_3Travel.jpg
Megabass_SLT-74UL_3Travel.jpg (188.6 KiB) Peržiūrėta 8611 kartus(ų)
Gal kas irgi turit ,būt įdomu išgirst ir kitą nuomonę ;-)
 #581007   Rapolas
 17 Lie 2014 07:07
Airis rašė: as tai greitai drebiau i kampa ta fineza su T galune.
su mazais voblikais tvicinasi, bet skambumo jokio.
apie mikrodziga galima isviso pamirsti
uz tokius pinigus yra zymiai geresniu kotu,kad ir tie patys favorit
Susitariau su Saulium, duos pasibandyt, gal labiau patiks už TICT-ą, kad miktodžiginį mano galės kompensuot aš irgi abejoju, bet vobleriukams (nu tict'ą irgi pagrinde vobleriukams naudoju, padropšotinu:D rečiau, nu dar kartais sukrę kokią pratraukiu) gali būt gal net geresnis.
Jeigu patiktų kartais ir norėč įsigyt, susisieksiu su Tamsta, galėsi iš kampo ištraukt :-D
 #581012   Evaldas Z
 17 Lie 2014 07:37
Eina naaa... ir finezza sudas pasirodo. Kokie ten tie favorit modeliai geresni uz ja ?
 #581028   Daugirdas
 17 Lie 2014 10:03
Na su labai lengvom galvom gaudau retai, bet su ~4g ir Finezza kaifuoju... (aišku tubular galūnė ir nėra skirta spec. mikrodžigui) įdomu ir man būtų sužinot kokie favorit kotai tokie skambūs ir tinkami tiek mikrodžigui tiek vobleriam.
 #581044   PelkiuSenis
 17 Lie 2014 11:39
Va va... butu gerai nuomone apie Favorite, su tokia kaina, o darbu kaip su 1000lt kaina butu super, jamciau :)
 #581051   Evaldas Z
 17 Lie 2014 12:22
Daugirdas rašė:bet su ~4g ir Finezza kaifuoju
Na, mano apatine riba zemiau 3-4g irgi nebenusileidzia. Panasu, kad teks paciam isitikint, kaip ten kaifuot galima su nulinio skambumo kotu :)
 #581107   Airis
 17 Lie 2014 17:44
Evaldas Z rašė:Eina naaa... ir finezza sudas pasirodo. Kokie ten tie favorit modeliai geresni uz ja ?
favorit varita zymiai skambesnis uz fineza,su tokia pat furnitura ir dvigubai mazesne kaina, nei kad kazkas nupirko nuo Peleko uz apie 900lt. kai savo laiku fineza galejo uz 650lt paimti be problemu

o mikrodzigui exclusiv modelis, dar gerai neizbanziau, bet furnitura super, jau titaniniai fuji sic ziedai sudeti ir kaina apie 500lt
 #581122   Daugirdas
 17 Lie 2014 19:36
Vat ką girdėjau (todėl tikrai nesakau kad žinau, ir tai lai lieka VBS agentūra) apie favorit kotus apskritai, tai kad būtent jų stiprioji pusė ir yra furnitūra, o va blankai ne itin. Bet kadangi teko tik kelis purtyt parduotuvėj o ant vandens išvis nebandęs, tad belieka labiau tikėti realiai žvejojančių nuomone. Kas dėl Finezzos kainų Airis žinoma teisus, buvo tokie laikai... :) O dabar yra kaip yra. 650lt, mano nuomone finezza be abejonės verta. Už 900lt dar laaabaaiii pagalvočiau.
 #581129   Airis
 17 Lie 2014 20:11
nemanau,kad ukrainieciai ant tiek kvaili, kad detu auksciausia furnitura ant stikliniu blanku.
aisku gaila,kad nera info apie blankus. varita galima palyginti su kryziaus extremu pagal skambuma ir furnitura
 #581134   SauliusM
 17 Lie 2014 20:30
nu supratau, finezza gaidys, favorit zjbys... nu bet as ne apie tai.
skaitau vat as ir galvoju sita jusu diskusija skaitydamas.
o kaip jus ta skambuma mikrodzige suprantat ir kas tai isvis yra pagal jus mikrodzigas?
 #581160   dagys
 18 Lie 2014 06:24
griežtas Čialiabinsko (liet.- pajūrio) mikrodžigas iki 12 gr. + 3colių gumelė :[anuol
 #581164   Kleckas1978
 18 Lie 2014 07:07
SauliusM rašė:nu supratau, finezza gaidys, favorit zjbys... nu bet as ne apie tai.
skaitau vat as ir galvoju sita jusu diskusija skaitydamas.
o kaip jus ta skambuma mikrodzige suprantat ir kas tai isvis yra pagal jus mikrodzigas?
Sauliau o tu bandiai ta Favorite ir ar isvis ciupinejai? - itariu tik internete is paveiksliuko matei ir tiek....
Manau eilini karta is neturejimo ka veikti kabinejiesi :-D - geriau zvejoti varytum ar savo lazeriu reklamuoti...

Pagal tave iseina kad visi kvaili ir nesupranta kas yra jautrumas :lol:
 #581171   SauliusM
 18 Lie 2014 08:33
Kleckas1978 rašė:ja u mamy durocka, menia mama byla tumbockoj
o tavo balsas tai isvis tik kovo 8, nes vistiek apie spiningus i tema neturi nieko protingo, ka parasyt.
 #581216   romas100
 18 Lie 2014 15:11
Pagal mane, skambumas yr : kai i dugna nukrenta galvakablis, o pridejus ausi prie blanko isgirsti dzinkt :lol:
 #581221   alkanas
 18 Lie 2014 17:28
Toks tai bukas bus, skambus tai kai apylinkes nuskambes
 #581306   Kleckas1978
 19 Lie 2014 22:52
SauliusM rašė:
Kleckas1978 rašė:ja u mamy durocka, menia mama byla tumbockoj
o tavo balsas tai isvis tik kovo 8, nes vistiek apie spiningus i tema neturi nieko protingo, ka parasyt.
Su Tironu tuos pacius kursus lankiai 100 procentu :-D
Nebegrybauk kaip snarglys-malaletka ;uolrait
 #581308   Lagaminas
 19 Lie 2014 23:02
ko jūs ryjatės kaip šunys kiekvienoj temoj? :-niak'
 #581309   Kleckas1978
 19 Lie 2014 23:07
Todel kad parasiau teisybe apie Croixus ir dabar Saulius su savo hebra is ju nebeturi tokio gero biznio kaip kad anksciau reklamuodamas forume kiekvienam zingsnyje turejo - tai ir griezia danti ir kabinejasi kiekvienam zingsnyje :-D - jauciasi labai nuskriaustas ir nebezino kaip ikasti :-D
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 172
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė