Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #269054   SauliusM
 31 Kov 2011 14:20
OMar rašė: Negali buti geras pigus daiktas.:) Sorry...
geras... negeras... jei kazkoks daiktas tenkina kazkurio zmogaus porekius, tai jis ir yra jam geras. o poreikiai pas zmones gali but skirtingi. tai tas pats daiktas kitam gali but nebegeras.
as labai norejau norstream ultra pakomentuot paprasyt po sito parasymo, bet tiekto. apsieisim be komentaru...
:-D
 #269055   Xrapas
 31 Kov 2011 14:23
cesius rašė:... ir tarp eko gali pasitaikyt daikciuku kur...:stop-;... sudrosi ir per 10m...
Šitas gali būt iš panašių :-ou-je ...Tiesa, kaip 20- 40 gr. spiningui pritaikymo nelabai radau- sunkiai linko ir su 60 gr. Dabar persidariau į kastinginį, mėtau 40- 70 gr. džerkus :lol: .
Žiedukus, tiesa, palikau- visgi FUJI... :cool: :)
 #269056   OMar
 31 Kov 2011 14:23
Kodel nekomentuosi? Seip labai idomu.
 #269058   SauliusM
 31 Kov 2011 14:27
OMar rašė:Kodel nekomentuosi? Seip labai idomu.
as savo komentarus jau buvau surases sitoj temoj, siaip buvo noras kiles tamstos pakomentuot paprasyt, po pasakymo, kad geras negli but pigus.
nes mano supratimu tai abi savokos, tiek geras, tiek pigus tai yra labai subjektyvios.
 #269062   bazz2x
 31 Kov 2011 14:29
Angler rašė:...bet tas SALMO brendas siek tiek stabdo :roll: .Gal kas matet kur Klaipedoje parduotuveje siuos kotus,taip noretusi gyvai apziureti :-niak'
Silutes plente "Zvejo kodas" pats ten katik nusipirkau... Salmo Elite Micro Jig 0-10g... ir visi isderge. Sako vobleriuku ir sukriu nepatampysi. O ir sapalui per liaunas.... :-ug Tai ka man dabar galvoti?
 #269063   OMar
 31 Kov 2011 14:31
SauliusM rašė:
OMar rašė:Kodel nekomentuosi? Seip labai idomu.
as savo komentarus jau buvau surases sitoj temoj, siaip buvo noras kiles tamstos pakomentuot paprasyt, po pasakymo, kad geras negli but pigus.
nes mano supratimu tai abi savokos, tiek geras, tiek pigus tai yra labai subjektyvios.
:) nieko nesupratau. Bet kaip pats sakei kam ko reikia.
 #269064   OMar
 31 Kov 2011 14:32
bazz2x rašė:
Angler rašė:...bet tas SALMO brendas siek tiek stabdo :roll: .Gal kas matet kur Klaipedoje parduotuveje siuos kotus,taip noretusi gyvai apziureti :-niak'
Silutes plente "Zvejo kodas" pats ten katik nusipirkau... Salmo Elite Micro Jig 0-10g... ir visi isderge. Sako vobleriuku ir sukriu nepatampysi. O ir sapalui per liaunas.... :-ug Tai ka man dabar galvoti?
Zvejok ir maziau skaityk :)
 #269065   SauliusM
 31 Kov 2011 14:32
bazz2x rašė:.... :-ug Tai ka man dabar galvoti?
maziau galvok ir klausyk kas ka sneka o daugiau zvejok, bus maziau problemu.
 #269066   SauliusM
 31 Kov 2011 14:33
OMar rašė::) nieko nesupratau.
:lol: ai koks skirtumas, svarbiausia pabendravom ;-var-var.
 #269068   bazz2x
 31 Kov 2011 14:35
SauliusM rašė:maziau galvok ir klausyk kas ka sneka o daugiau zvejok, bus maziau problemu.

problemu maziau nebus... paprasciausiai zvejybos metu jas pamirsti :)
 #269069   OMar
 31 Kov 2011 14:39
:) :ruko
 #269122   Angler
 31 Kov 2011 16:06
SauliusM rašė: geras... negeras... jei kazkoks daiktas tenkina kazkurio zmogaus porekius, tai jis ir yra jam geras. o poreikiai pas zmones gali but skirtingi. tai tas pats daiktas kitam gali but nebegeras.
Va cia teisingai pasakyta :gutgut
 #269126   OMar
 31 Kov 2011 16:12
Visi girdim ta ka norim girdeti :)
 #269127   Angler
 31 Kov 2011 16:18
Nuvalkiota fraze :)
 #269971   Jurginas
 02 Bal 2011 12:59
At last, ze drym keim tru, šiandien Šilainiuos nusgrioviau kryžių avs70mlf2. Kaina tokia visai padabna, 530 lt. Bandysiu su mag pro laitu 500 derint...
Kažkokio popieriaus dėl garantijos negavau, tik tie popiergaliai kur prie koto prisegti. Interneti tiesa užregistravau. Ar dar raikia kų padaryt, kad rami galva dėl garantijos būtų, ar gan ir tiek? :-D
 #270032   Kleckas1978
 02 Bal 2011 15:27
bazz2x rašė:
Toj pacioj pardej reikejo pasiziureti vobleriam ir sukrem Mitchell mag pro lite spiningiukus, teisybe sitie nauji modeliukai jau brangesni nes fuji apkarste ziedais ir pabrango iki ~300 lt.

Cia senesnis modelis su tuo paciu 30T blanku tik paprastais normaliais sic ziedais - 662L butu pats gazas tau sukrem ir voblom patampyti ir upetakiukam tiks uz ~150 lt. visai :gutgut
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... anguage=en

O tavo salmo mikro jig (mikro guminukam) - eserius gainioti bus pats gazas :gutgut

P.S. jei domina Mitchell elite pakratyti kreipkis suorganizuociu paciupinejima gyvai - jei ka ir prie vandens ;-)
 #270081   Lamiglas
 02 Bal 2011 18:02
Noriu padet taska del salmo shinigamio spiningo kuri nusipirkau nes nemazai cia priraset ... , kas liecia kaina tai iskart sitie spiningai , bent jau mano , kainavo virs 500lt , manau tokia kaina irgi neis pirsto lauzta, bet kas gi pirks salmini kai gali uz tapacia kaina kroiksa nupirkt gali , teko atpiginti matyt uzsigulejo . As uz ji mokejau apie 300lt , daug tai ar mazai kaip kas supranta .Aisku jeigu spiningas su fuji furnitura kainuoja virs simto litu tai tikrai kazkas ne taip , bet manau cia ne tas atvejis . Norstrimas turi uz panasia kaina kelis spiningus lygtai flagmanas ar standartas tiksliai nepamenu , juos giria , nemanau kad salmo shinigami prastesni , o kad rankena patrumpinau tai nieko nesako , man taip geriau .Kazkada ir as vaikiausi etikeciu , palyginti turiu su kuo , dabar ne - matyt senstu ...
 #270090   DainiusM
 02 Bal 2011 18:18
Jei nebutu svarbu, matyt, nepultum cia ginti "shikantgami" markes? :)
 #270105   Lamiglas
 02 Bal 2011 19:33
labai klysti , man tikrai nesvarbu , parasiau tik ka galvoju , man jis prigijo ir tiek na uzkliuvo kelios nuomones kurios man pasirode nelabai teisingos kas liecia tuos spiningus juolab kad as ji turiu , kai tuo tarpu daugelis nera jo rankose laikes
 #270124   Kleckas1978
 02 Bal 2011 20:28
nesupyk bet as ir pritarsiu kad tas shinigamis tavo tvicingui :/nek
2,5m tvicingui totali nesamone 100%

Kazkada teko man bandyti tvicinti su 2.6m kotu kai trumpesnio neturejau - katorga ir tiek, po to bandziau su 2.4m dabar tvicinu su ~2m kotais.
Visgi man geriausiai su kotu 1.8-2.1m (2.2 jau nelabai patinka bet dar normaliai imanoma).

ciupinejau as ta Shinigami kota parduotuvej ir suprantu kodel ji uz puse kainos iskiso, nes suprantantis apie kotus zmogus nemoketu ne uz ka 500+ uz toki kota, o ir uz 300 neimtu, ot ir ikiso kaip super duper akcijini kota nelabai ismananciam ir tiek (beje kotas prastovejes nemazai laiko pardavime ir "neinantis" del to ir kaina tiek nuleido - geru kotu kainu niekas nenumeta 50%)

Kaip sakai pats tik nupirkes kota iskart rankena nupjoviai - nu ka cia bepasakysi :superšokas kam pirkti toki kota kad po to iskart ji perdirbineti???

aisku dabar guodiesi kad viskas ciki, bet realiai pazvejojas su juo manau persigalvosi ir greitu laiku pardavinesi ir pirksi tinkamesni kotuka ;-)

Paprasyk konors kad duotu palyginti su tvicinginiu kokiu 66 ilgio kotuku ir paziuresiu kaip tu benoresi su 2.5m kotu tvicinti ;-)
 #270144   Lamiglas
 02 Bal 2011 21:31
cia tavo nuomone ir as ja gerbiu , spiningas nebuvo pirktas grynai tvicingui tam reikalui pirksiu trumpesni bet vistiek manau imsiu netrumpesni kaip 215-228cm na man taip atrodo , ir visdelto del spiningo ilgio tvicingavimui as nebuciau tavo vietoje toks kategoriskas nes tai labai asmeninis dalykas . Ir uzkliuvo jum ta rankena lygtai butu koks stebuklas vieni trumpina kiti prasiilgina , spiningas palyginus nebrangus pabandziau pavyko graziai padaryti man taip geriau . Kaina irgi neviska pasako , dabar kaip kas nori taip ir varto , jeigu as kaune buvau rades fudzitsu spina uz 150lt nejaugi nuo to jis pasidare blogesnis .Na nekeliu as to salmo spiningo i aukstumas , man jis patinka as radau kur ji panaudoti ir jis man sukelia zvejyboje pakolkas tik teigiamas emocijas , viskas gal jau tuo ir pabaikim ...
 #270145   SauliusM
 02 Bal 2011 21:39
cia pries kelias savaites kazkas klausinejo del tvicingo su norstream ultra. tai va, siandien biskiuka bandziau tvicint su juo. vienu zodziu duel stoop MR 5cm tvicint galima. rapala husky jerka 6cm nu taip taip is bedos, o nuo 65 pointerio susiraitoja anas. cia apie 8 pedu ulltra rasau. nu siaip visiskai ne tvicinginis anas kotas ir net maziukus tvicint kazkaip ner komforto. bet uztat metyt mazgius ale asakura hornet 3F-sr arba pontoon21 cheerful 40 f-mr tai labai smagu. bliaha, per tuos tvicingo eksperimentus nuroviau pointeri 65... liko merkio dugne...
 #270151   Kleckas1978
 02 Bal 2011 22:00
tai taip iseina kad ULTRA yra "Upetakinis" kotas - nes upetakiniam to pagrinde ir reikia, kad gerai mestu lengvus masaliukus :gutgut

Yra gerai kai paraso konkreciai apie kota kas kaip - nes tu reklamu prisiskaicius ir pardaveju paklausius gali nusipirkti velnias zino ka :/nek
 #270153   SauliusM
 02 Bal 2011 22:03
Kleckas1978 rašė:tai taip iseina kad ULTRA yra "Upetakinis" kotas - nes upetakiniam to pagrinde ir reikia, kad gerai mestu lengvus masaliukus :gutgut

Yra gerai kai paraso konkreciai apie kota kas kaip - nes tu reklamu prisiskaicius ir pardaveju paklausius gali nusipirkti velnias zino ka :/nek
nu jo, toks upetakinis/sapalinis. tam tai uz jo kaina tai nezinau ar ka geriau atrast imanoma, as nemaciau. o su tvicingu ultra nelabai draugauja.
 #270156   Lamiglas
 02 Bal 2011 22:35
Kleckas1978 rašė:tai taip iseina kad ULTRA yra "Upetakinis" kotas - nes upetakiniam to pagrinde ir reikia, kad gerai mestu lengvus masaliukus :gutgut

na as manau tau sitas nebaisu , tu juk tiek daug zinai , cia tik man neismaneliui gali ikisti velniai zino ka :grin:
 #270173   Kleckas1978
 03 Bal 2011 06:08
nepergyvenk "Lamiglas" ir as klaidziojau ilga laika kol supratau ko man reikia ir kokiu ilgiu ;)

O kad del tavo koto issakiau nuomone tai nereikia pykti - nieko ten asmenisko nebuvo - o kad mane apgautu - tai nieks taves ir neapgaudinejo - pats matei ka perki - ne kate maise gi pirkai ;-)
Pats gi sakiai kad paciam patinka ir viskas ciki - tai ko dabar nerviniesi????
 #270188   OMar
 03 Bal 2011 09:19
Nortsream turi atskiras tvicingui serijas ir jos pavadintos - Tvich Special. Prie kiekvieno modelio nurodoma. Taigi Ultra nera tvich ir niekaip jo tam nepritaikysi. Nereikia cia is jo stebuklu reikalauti. Blin gi Light kotukas.
 #270200   Lamiglas
 03 Bal 2011 10:28
Kleckas1978 rašė:nepergyvenk "Lamiglas" ir as klaidziojau ilga laika kol supratau ko man reikia ir kokiu ilgiu ;)

O kad del tavo koto issakiau nuomone tai nereikia pykti - nieko ten asmenisko nebuvo - o kad mane apgautu - tai nieks taves ir neapgaudinejo - pats matei ka perki - ne kate maise gi pirkai ;-)
Pats gi sakiai kad paciam patinka ir viskas ciki - tai ko dabar nerviniesi????
viskas tvarkoj , niekas nesinervina truputi pasikandziojom ir viskas :/braj; tikrai zinojau ka perku ir niekas nieko neapgavo , bus geras i sventaja ar is valties vartiklem , dzigui o ir vobleriukus visdelto galesiu is bedos padiorgint na bent jau as taip manau, nors aisku tvicingui paieskosiu ko nors trumpesnio ... dabar tai jau tikrai viskas :!:
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė