Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #267059   Lamiglas
 24 Kov 2011 13:41
blight rašė:Fujitsu Kaune yra Utenos gatvėj, bet kažin kas ten jų belikę, kažkaip ta parduotuvėlė merdi dabar :? Rovanoj nežinau, senai lankiaus :roll:
Aciu BLIGHT uz info , del Utenos gatvej esancios zukles parduotuves zinau ten pirkau pirmaji savo fudzitsu , bet dabar ten beveik nieko neliko is fudzitsu , noreciau trumpesnio voblikam padiorgint nu kazka iki 230cm , patiko man tie spiningai ypac blankas , lengvas , storasienis ir t.t.
 #267190   Evaldas Z
 24 Kov 2011 22:25
blight rašė: Beje šitą "Fudžitsą" daug kas vadina "pigesniu kroixu" :-D O šiaip tai visad aišku noris geresnio, bet gi dar reik prieit kompromisą su pinigine ir :kocelas!
apziurinejau sian croix'us, tai AVS76MLXF2 kai paemiau pakratyt, tai galvojau, pardavejui teks man ranka nukapot, kad i vieta padeciau... nu taip limpa jis man... o jau buvau susiruoses imt "pigesni croixa".o gal tas fujitsu shogun neveltui taip pravardziuojamas ir man jo visai pakaktu... jeigu sianakt neuzmigsiu, tai eisiu kaimynus apvogt :-D
 #267202   Liveris
 25 Kov 2011 01:38
Evaldas Z rašė:nu taip limpa jis man...
NU kaip sako "kapi dengi" ir imk ;)
 #267239   SauliusM
 25 Kov 2011 09:29
Evaldas Z rašė:apziurinejau sian croix'us, tai AVS76MLXF2 kai paemiau pakratyt, tai galvojau, pardavejui teks man ranka nukapot, kad i vieta padeciau... nu taip limpa jis man...
sitas tai labai smagus ir universalus kotas. as pats buvau kazkada toki pasiimt uzsideges, bet paskui galingesne biskiuka legenda nukoviau.
 #267243   Evaldas Z
 25 Kov 2011 09:40
na, as kadangi paskutiniu metu ir 10g neperlipu, tai man butu pats tas. o ir galios atsargu sis kotelis pakankamai turi.
 #267249   SauliusM
 25 Kov 2011 09:56
Evaldas Z rašė:galios atsargu sis kotelis pakankamai turi.
virs stogo, pazystamas donke pasidares su situo kotu pusantros uncijos svareli mete.
 #267426   Evaldas Z
 25 Kov 2011 22:18
dar toks klausimukas turintiems ar turejusiems, bandziusiems gyvai sita croix'a... koki maziausia svori dar pakenciamai meta sitas kotelis :?:
 #267485   SauliusM
 26 Kov 2011 12:28
nu as ta kota labai trumpai ciupinejau ir lengvais masalais negaudziau su juo. bet kad jis ne UL tai tikrai. manau 5gr tai jis mes. del maziau negarantuociau. mano pazystamas aisku ir 1 nr sukre su juo mete salia zvejojant, bet kiek jam buvo komfortiska ta daryt tai nezinau.
 #267575   Edgara$
 26 Kov 2011 20:58
as ant spiningu naujokas. Ka patartumet? Kaip zvejot? su kokiom meskerem pradet? blizgem kokiom?
 #267588   Vitolis
 26 Kov 2011 21:23
Nueik i artimiausia zvejybos parduotuve, pasisakyk ko nori ir kiek turi Lt tam reikalui paskyres. Patikek. Pirmam kartui tikrai patars. Ten bendrausi betarpishkai ir matys ko tu nori, kiek turi pinigi ir kokia zuvi nori gaudyt ir patars vietoje, koki koteli, rite, vala ir masalus tau reiketu pasirinkt. O va po to, kai igausi shiek tiek igudziu, klausk kas bus neaishku, su kokiomis problemomis susidurei ir visa kita. Tikrai padesim.
Gero kliovo ;uolrait
 #267614   gintars
 26 Kov 2011 23:27
Truputi nepritariu Vitoliui, parduotuveje jeigu pamatys kad nesigaudai gali ikisti visiska fuflo. Jiems svarbu prakisti savo preke, o tai lengviausia padaryti kai zmogus nenusimano.
 #267654   vava
 27 Kov 2011 10:35
Edgara$ rašė:as ant spiningu naujokas. Ka patartumet? Kaip zvejot? su kokiom meskerem pradet? blizgem kokiom?
jei visa tema paskaitytum, labai gali but, kad rastum atsakyma i savo nekonkretu klausima.
o jei nerasi, tai bent parasyk, koki turi biudzeta spiningui, ka ir kur planuoji gaudyt
 #267657   Vitolis
 27 Kov 2011 10:39
gintarux rašė:Truputi nepritariu Vitoliui, parduotuveje jeigu pamatys kad nesigaudai gali ikisti visiska fuflo. Jiems svarbu prakisti savo preke, o tai lengviausia padaryti kai zmogus nenusimano.
Nereik stumt ant pardaveju. Jei paciam papuole koks svolacius, tai da nereishkia, kad visi tokie.
 #267673   inco`
 27 Kov 2011 12:02
Sveiki, diskutuojat cia apie pardavejus tai man biski aktualu :) Ruosiuosi isigyti komplekteli tvicinimui, tai kadangi tiek ir nusimanau ( kad turi but kietesnis nei iprasti) tai noreciau pasiklaust pas jus ka pasiulytumet jus. Ritei ir kotui ~500 skirsiu. Gaudysiu vobleriais iki 30 gr. ( pagrinde lydekos) Dazniausiai nuo kranto tai ilgi imsiu 220 cm. manau. Parduotuvej siule Fujitsu kota ( ~300 lt) + Ryobi rite ( 220 lt), (tiksliai nepamenu markiu).. I ka labiausiai kreipt demesi reiketu isigyjant Spininga tvicinimui? Gal galit konkreciu komplektu pasiulyt pagal ta kaina kuria skiriu (500).
 #267677   gintars
 27 Kov 2011 12:12
Vitoli as nestumiu, o tik sakau savo nuomone, kuria esu susidares is savo patirties. Dar ir dabar susiduriu su tokia problema, kad pardavejai, kurie manes nepazysta, pastoviai bando ikisti koki hlama. o tai yra del to, kad atrodau kaip koks astuoniolikmetis pacanas, nors neuzilgo dvisdesimt penki bus. Todel pardavejai iskart siulo ne tai ko nori, o koki hlama, nes mol, atejo cia kazkoks pacanas, neturi pinigu o nori "geru irankiu". Zuklyje man pries pora metu, del sitos priezasties neleido is stendo pasimti ir paciupineti nei avidu nei "loomiu", pasake vistiek nepirksi tai nera ko ciupinet, nors ju kainos suma gulejo mano piniginej. Siemet rovanoj norejau pirkti ninjato mikrojiga, bet vienas ziedelis buvo uzlietas epoksidke ar tai laku, paprasiau atnesti kita, o isgirdau atsakyma - nenesim, ir taip nedaug kainuoja jis tai gali ir nusikrapstyt ta epoksidke. Aisku apsisukau ir isejau. Tokiu pavyzdziu gali pateikt ir daugiau.
 #267682   MariusM
 27 Kov 2011 12:56
Kas dėl gintarux išsakytos minties, pilnai pritariu jam. Pagal pasą jau kaip ir metų nemažai, ale iš veido jaunai atrodau, tai ne kartą teko apturėti tokias situacijas, kai į tave žiūri kaip į piemenuką ir skaldo pasakas rimtu veidu :).
 #267683   Vegys
 27 Kov 2011 13:07
Visokių parduotuvių yr. Visokių pardavėjų pasitaiko. Ale normalesnėse parduotuvėse, ypač jei ne pirmą kart lankaisi, manau tokių nesąmonių nėr. Vilniuje pvz patarčiau Triturus, Kotas parduotuves. FishOn buvau tik kartą ar du, ale man ten irgi visai patiko.
Taigi, aš pritariu Vitoliui ... Žinoma, pasiskaityt prieš tai forume tikrai nepakenks ...
 #267684   Kleckas1978
 27 Kov 2011 13:20
uz 500 lt imciau as:
Norstream Favorite II Twitch Special 5-25 gr ismetimo - lydekom grynai didesniem vobleriam
http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=3107
ir rite is Ryobi Excia 2000 arba Zauber 3000 arba applause 3000 (turguje galima rasti visas iki 200 lt)
Pintukas pradziai kad ir Power pro 0,15mm 10 lb (jis kietas su juo maziau kilpos nusimeta prie neapsiziurejimu ir t.t.).
Ar koki berkley traceri 10 lb (na jei nori gali ir storesni 15 lb - bet manau nereikia)
 #267686   inco`
 27 Kov 2011 13:49
reiks paziuret tuos spiningus kur patrei, o rite jis man ir siule ta ryobi 2000 kai paminejai pavadinima tai prisiminiau :) o vala rinksiuos Salmo elite Braid, dabar naudoju toki tai man jis labai patinka. Rudeni ryte ir prie mazo minuso teke metyt tai nei sala nei barzdos darosi. tik dabar pas mane 0,17 mm.... Stori renkuosi ne del to kad laukiu kol uzkibs koks 10 kg parsiukas bet tenka retsykiais ikabint visokiu malku tai man pats tas :)

Beje man dar sake kad Tvicinimui reikia kad bugnas butu platesnio diametro, ta prasme kad butu ne toks gilus o platesnis... Nezinau cia itakoja ka nors ar jis ten siaip papasakojo is savo istoriju kazka.. :)
 #267710   SauliusM
 27 Kov 2011 17:22
uz 500 be jau minetu spiningu tai paziureciau i st.croix mojo bass serija ir del riciu tai galimais amerikes kokia daiwa parsisiust ar bent jau cabelas'ui gaminta daiwa (zx-tournament ar prodigy). nors norstream favourite ir ryobi excia irgi neblogi variantai.
 #267753   ramkis
 27 Kov 2011 20:30
Ir vienareiksmiskai 3000 dydi.
 #267831   blight
 28 Kov 2011 10:02
Evaldas Z rašė:apziurinejau sian croix'us, tai AVS76MLXF2 kai paemiau pakratyt, tai galvojau, pardavejui teks man ranka nukapot, kad i vieta padeciau... nu taip limpa jis man... o jau buvau susiruoses imt "pigesni croixa".o gal tas fujitsu shogun neveltui taip pravardziuojamas ir man jo visai pakaktu...
O skirtumas tarp brangiojo ir pigiojo croix'o... litine išraiška? :roll: :-D
 #267858   Evaldas Z
 28 Kov 2011 11:38
blight rašė:O skirtumas tarp brangiojo ir pigiojo croix'o... litine išraiška? :roll: :-D
gal :-D tik kad tas pigusis irgi nera toks jau pigus. cia ta situacija, kai sako: "jeigu tiek gali skirt, tai dasimesk ir imk va ta geresni" . kai jau sukrapstai slamancius, tada kasnors vel: "o gal dar kiek damesk ir imk ta dar geresni". o kiek ten pas ana ar kita gerio uz tuos litus tai velniai zino, todel ir neapsisprendziu niekaip...
 #267894   Adrean
 28 Kov 2011 13:04
SauliusM rašė:uz 500 be jau minetu spiningu tai paziureciau i st.croix mojo bass serija ir del riciu tai galimais amerikes kokia daiwa parsisiust ar bent jau cabelas'ui gaminta daiwa (zx-tournament ar prodigy). nors norstream favourite ir ryobi excia irgi neblogi variantai.
Jo, Mojo Bass smagus kotukas vobleriukus patampyt, tik kad kainuoja simtine daugiau, nei Norstream Favorite II Twitch Special... :(
 #267895   SauliusM
 28 Kov 2011 13:07
Adrean rašė:Mojo Bass smagus kotukas vobleriukus patampyt, tik kad kainuoja simtine daugiau, nei Norstream Favorite II Twitch Special... :(
cia senom ar jau naujom Fabu kainom?
 #267905   Adrean
 28 Kov 2011 13:41
Praeita savaite ziurejau..
 #268068   lydis
 28 Kov 2011 20:45
sveiki, noriu pakeisti spininga gal patartumet koki isigyti? pagrinde zv. lydekas
 #268113   Vitolis
 28 Kov 2011 21:27
lydis rašė:sveiki, noriu pakeisti spininga gal patartumet koki isigyti? pagrinde zv. lydekas
O kokio nori?
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė