SauliusM as tik norejau pasakyt, kad dabartine daiwa..kuri verta savo pinigu jau ima gerokai atsilikt nuo simankiu..ir kainos buvo kaip pavizdys kaip, kad susidaryt bendra vaizda..
As vis matau kad pats esi Daiwu fanas..taip sakant miaile jom jauti
..bat viska tame gut
..Svarbu, kad patinka ir limpa..
Tiesiog as nelabai suprantu zmones..beje taikau ne tamstai
..kurie i sezona perka po keles rites 200-300lt.. o kita sezona vel perka ir taip metai is metu..
Tai pinigu svaistymas ir tiek..pirkes ,,pigei,, greit vel pirksi..cia nepajudinama, musu vartotojisko pasaulio taisykle..
O imtu zmogus ir iskart nusipirktu rite brangesne. Is rimtu medzegu suresta, su rimtais mazgais ir guoleis..kuri ne viena ar net ne du o penkis metus atlaikys..Ir nauja dazniausei perki ne todel, kad senoji subirejo, bet todel, kad atsibodo senoji o ir seip noris kaskur pinigelius malonei isleis..
Tiesiog AS netoks turtingas, kad pirkciau pigius daiktus...
Ir kas mane pazysta ir zino mano irankius, tas ta mano mintele pilnai pateisina ir sau pritaiko..
Ir tai tikrai pasiteisina..sutaupyti pinigai- uzdirbti pinigai
As vis matau kad pats esi Daiwu fanas..taip sakant miaile jom jauti

Tiesiog as nelabai suprantu zmones..beje taikau ne tamstai

Tai pinigu svaistymas ir tiek..pirkes ,,pigei,, greit vel pirksi..cia nepajudinama, musu vartotojisko pasaulio taisykle..
O imtu zmogus ir iskart nusipirktu rite brangesne. Is rimtu medzegu suresta, su rimtais mazgais ir guoleis..kuri ne viena ar net ne du o penkis metus atlaikys..Ir nauja dazniausei perki ne todel, kad senoji subirejo, bet todel, kad atsibodo senoji o ir seip noris kaskur pinigelius malonei isleis..
Tiesiog AS netoks turtingas, kad pirkciau pigius daiktus...

Ir kas mane pazysta ir zino mano irankius, tas ta mano mintele pilnai pateisina ir sau pritaiko..
Ir tai tikrai pasiteisina..sutaupyti pinigai- uzdirbti pinigai

Slapyvardis valdas :):)