velnias34 rašė:....Tad ir norėčiau sužinoti zauberio patvarumo, tikslumo palyginimo santykį su ecusima? Perėjęs prie zauberio ar pajausiu skirtumą?
Zauber'y gal viskas siek tiek tiksliau suleista, maziau klibejimo ir kitokiu smulkmenu negu ecusimoj, o gal taip atrodo vien del "automatines" ecusimos rankeneles (nors atrodo ant zauberiu su ryobi marke jos irgi "automatines")

... Zauber'is graziau kloja vala, jausmas, kad ir meta toliau, problema tik, kad valas klojamas lygiagriaciomis vijomis, kur daug "zacepu" gali daug nervu tas dalykas patampyt... Rinkdamasis zauberi, rinkaus is dvieju firmu - ryobi ir spro, pasiemiau spro (matyt del paprastos atsukamos rankeneles, jos darbas pasirode zymiai malonesnis ir gal dar del to, kad man paciam yra teke dirbt imonej kurioje musu produkcija uzsakinedavo kitos firmos ir pardavinedavo kaip savo, o ta musu produkcija gamyboje ir galutineje kontroleje buvo tikrinama dvigubai ar trigubai griezciau negu produktai gaminami ir realizuojami musu firmos vardu, matyt, kad "nepasikt markes" ir neprarast papildomu klientu, to pacio matyt tikiuosi ir is kinieciu

). Kas del zauberio patvarumo, vienas zauberis man buvo (pries kazkur pradingdamas) atitarnaves apie du sezonus labai intensyvios ( gal apie 200- 250 starkiu gaudytu sunkiais dzigais ir gal koks 50 neperdidziausiu lydziu)vasarines zukles be jokiu bedu ir antras zauberis kolkas atzvejotas nepilna sezona ( gal kokie 15 starkiu ir panasiai lydeku, kokios 5 labai sunkios eseriu girliandines zvejybos) ir neseniai perteptas ir patikrintas, jokiu susidevejimo zymiu nepastebejau... Kas del kilpu metymo praktiskai nesu turejes nei ant ecusimos, nei ant zauberio, kelios gal ir yra buvusios,bet tik per paties neapsiziurejima, nors pagrinde mano zvejyba tik "dzigavimas", tai ir kilpu tikimybe labai maza, bet ir tai stengiuos pavyniodamas bekingo, suteikt bugneliui daiwos riciu bugnelio forma, kad dar sumazint tokia tikimybe

...