imk 0.205 ir nesuk sau galvos ;)Tadunce rašė:Tirone, o 0,165 nėra?
imk 0.205 ir nesuk sau galvos ;)Tadunce rašė:Tirone, o 0,165 nėra?
Butent shita ir ash Lashiams naudoju :DTironas rašė: Sveiki, norėčiau 0,285 ritinėlio, reik atsišviežint lašinukams jūroj tąsyt
Pasizhiurejau, pas mus irgi plonesnio kaip 0.205 nera, kas butu 6lbs testas US... Ryshkiai net negamina, o jei gamina, tai netiekia US rinkai, nes plonenis valas jau skitas pavadeliams o ne pagrindiniam...Tadunce rašė:Tirone, o 0,165 nėra?
0,31??????Tironas rašė:taigi:
Abrazx 250m - 0,205
Abrazx 250m - 0,260
Abrazx 250m - 0,285
Abrazx 250m - 0,310
65lt ar gerai?
tai kam shocklideri daryt is FC, gi FC netamprus valas, ar to tamprumo kuri jis turi jums uztenka, beje kiek metru tada risate?Vitolis rašė:Kaip ir Dainius sakė. Shoklyderį iš FC ir pintukas
Rišu vien tam, kad mažiau matytūsi valas ir dėl pastovaus kontakto su dugnu. Ne dėl tamprumo. Kažkur apie 1.5m.Antas rašė:tai kam shocklideri daryt is FC, gi FC netamprus valas, ar to tamprumo kuri jis turi jums uztenka, beje kiek metru tada risate?Vitolis rašė:Kaip ir Dainius sakė. Shoklyderį iš FC ir pintukas
Tai susigaudysiu kaip nors kur ka vyniot.As tik atsiliepimus klausiauKleckas1978 rašė:tai parasyk kam naudosi ir su kokiu kotu ir kokio storio (LB) zadi pasiimti, nes jei multikui tai gal ir amerikonas geriau butu, o va laitui ar UL tai japonai geriau.
nu tiesiog neatremiamas argumentas, sakyciau...Davydo rašė:Del Sasame tai kaiptik geriau eitu ant multiku nes kas 10m kita spalva dazytas
DainiusM rašė:nu tiesiog neatremiamas argumentas, sakyciau...Davydo rašė:Del Sasame tai kaiptik geriau eitu ant multiku nes kas 10m kita spalva dazytas![]()
tiktu.dolo rašė:...ant paprasto spino esu susiviniojas power pro 15, tai jis man lb patiko galvoju gal ir ant castingo tiktu toks pats?...
Power pro man ant casto visaidolo rašė:Sveiki noriu issirinkti pinta vala ant castinginio komplekto vala viniociau ant citicos201E. zvejociau nuo 10gr.iki20gr. masalais i koki valo stori reiktu orentuotis kad susitvarkytu su tokia gramatura? ant paprasto spino esu susiviniojas power pro 15, tai jis man lb patiko galvoju gal ir ant castingo tiktu toks pats? patarkit lb prasau is savo patirties koki butu geriau rinktis lb aciu.
Ateičiai, kad žinotumTadunce rašė:O gal exteer?
klausinejau zukles kode praeita savaite, sake savininkai isvaziave i paroda i Vilniu, zada uzsisakyti pontoon voblierku ir sake gal but atves ir pintu valu is pontoon. Seip tai pats noreciau suzinoti kur klaipedoje gaut jo. jai rasi duok zinot kurDZY7 rašė:Sveiki. Gal zinote kur klaipedoje galima nusipirkti pontoon 21 Exteer valo?
Kelias pakuotes jau maciau zukles kode""" , aisku jei dar neispirkoArtis97 rašė:klausinejau zukles kode praeita savaite, sake savininkai isvaziave i paroda i Vilniu, zada uzsisakyti pontoon voblierku ir sake gal but atves ir pintu valu is pontoon. Seip tai pats noreciau suzinoti kur klaipedoje gaut jo. jai rasi duok zinot kurDZY7 rašė:Sveiki. Gal zinote kur klaipedoje galima nusipirkti pontoon 21 Exteer valo?