va, kai rasiau kada zvejojau tubausiu tvenkinyje uzvakar, neparasiau vieno nutikimo...
zvejodamas visa laika naudoja plienini pavadeli DRAGON firmeles,, tuoj atsinesiu is spinteles............va , stai ir jis...
taigi: rasau kas ant pakelio parasyta:
"Designed by TEAM DRAGON
Spinning Leaders
FOR THE ANGLERS WHO WILL NEVER COMPROMISE"
toliau tikriausiai lenkiskai...
"PRZYPON SPINNINGOWY"
toliau vel angliskai
"high quality.to performance"
ir lenku paskutiniai duomenys:
"Przypon wędkarski
Surfstrand 1x7
-----------------------
islaiko 9 kg
ilgis 20 cm
(cia jau isverciau)
pakelis baltai melynas....
tai va, buvau iseges viena riperi mirtinai i kazka "tokio negyvo" dugne, na valas pas mane taip pat dragono, pintas "millenium`as" 0,18mm- juo jau tikrai neabejoju kad islaikys. traukiau per jega, apviniojes vala ant rankos per striuke... luzo juodas dzigo kablys, bandysiu veliau pasakyti kokios firmos (arba eaglas arba,,,(vat neatsimenu siuo momentu))...(dzigas Aises) siaip tie kabliai tikrai labai

.
moralas toks, kad mano minetam pavadeliui apkrova tuo momentu buvo tikrai didesne nei 7kg. ATLEIKE.

dar viena pavadeli noreciau pagirti is tos serijos tai... kur jis?... tuoj einu iki spinteles atsinesti...
ooliaaliaa, shtai jis..
SURFLON
Nylon Coated 7X7
9kg/22cm...
VAMZDIEC!!
gal kiek storokas bet tikrai labai geras pavadokas. per zvejyba "be didesniu nuotikiu" i pakuote idedi lygiai toki pat pavadeli koki ir buvai issiemes pries zvejyba.
vienas gal siu , mano paminetu, pavadeliu trukumas yra karabinas, na jis akujabitelnas......... bet stiprus... dzigas uzsimauna gana lengvai, labiau vargau bemaunant POPER`i ant jo...
dar vienas pastebejimas: visi sios serijos karabinai ir suktukai yra juodos spalvos, iskart po pirmo jo atsegino ta juoda spalva nueina "NAFIK" labai plonu folgos pavidalu nuo karabino per jo slenkima(ir kitas judancias jo dalis) karabinas tampa blizganciu....
bet kokiu atveju, neskaitant pavadelio(sios serijos pavadeliu) isvaizdos jis yra patikimas....
P.S. jei pareikalausite galiu padaryti ir siu pavadeli "swot" (lietuviskai ssgg) analize