excia perkant dezutej buvo schema ir 2 saibikes bugnelio pareguliavimui, kaip minejau ir man zauberis sukosi geriau, bet pasiemiau excia nes rusai forumieciai visi sauke kad excia geriau su pintu ir tiek.
Pastebejau kad Excia geriau tada kai prie zacepo gerai patampai kota ir vija i vija zauberiui sulenda, o excia kaip niekur nieko (nes ji kryzmiau kloja vala).
Beje Henyte gi tau irgi buvo kai po zacepo gerai patampius su zauberiu ir uzmetinejant pirma karta - barzda numete (pats maciau) beje kaip minejo kad tai buvo pirmas kartas per kelis menesius nuo pirkimo - tai manau nieko cia tokio nes ir auksinem ritem pasitaiko
man excia irgi buvo kilpu numetusi del mano kaltes per tvicinga ir greita permetinejima - kelis kartus buvau uzvyniojas pintuka ant stabdzio ir rezultatas aiskus jei nepamatai

taip del klojimo viskas
Kas geriau excia ar zauberis - mano poziuriu dedu ligybes zenkla ir tiek, kas maloniau rankoj ta ir imi - sudedama rankenele
beje esu sukinejes ir nemaloniai besisukanti zauberi taip kad neaisku kas cia geriau - beje zvejybos metu kai suki rite nelabai ir jauciasi tas skirtumas tarp excios ir zauberio, va jei imti koki rimtesni shimano ar daiwa tada skirtumas juntamas, bet ir kaina ne iki 200 lt.
beje jei netvicinsi tai visiskai pofik ar excia ar zauberis 100% neturesi bedu jei normaliai priziuresi kad valas neuzsivyniotu ant stabdzio.
P.S. excia imciau tik 2000 - nes mechanizmai vienodi o dydzio bugnelio sociai pintukui + sukasi lengviau rite del maziau suvyniojamo valo per viena rankeneles apsukima - universalus daiktas gaunasi

tiktu ir ML ir H kotui is bedos ir laitui.
Zauberi tik 3000 nes 1000-2000 mechanizmas mazesnis - aisku ir maziau patvarus.