Tai va, tas larusas mane savo svoriu ir sužavėjo. Kažkur internete seniau buvau suradęs, kad šio modelio svoris kažkur tai apie 190 g. Tiksliai nebepamenu.
O šiaip tai dirba lengvai ir tyliai, rankenėlę stipriau pasukus dar kokius 3 - 4 kartus iš inercijos apsisuka

. Lankelis savaime neatšoka stipriau krestelėjus, nors šiaip fiksuojasi ir nusileidžia labai švelniai. Niekas niekur nekliba, labai tiksliai stabdis reguliuojasi. Žodžiu darbas kaip ir patiko, nors labai didelis ričių specas aišku nesu. Aišku, nesitikiu, kad ji bus labai ilgaamžė, bet, kai spinigaut per metus tenka ne daugiau 30 kartų ir aišku, kad ne visi iš jų bus skirti žvejybai mikriukais, tai gal keletui sezonų ir užtektų.
Beje, beinercinė žieminiam spiningėliui turėtų būt kažkuo speciali, ar tinka ir bet kuri mažylė? Manau visai neblogai šitas Larusiukas derėtų ir prie mano žieminio spiningėlio, tik vat nežinau ar tokios ritės tinka. Iki šiol tam tikslui naudojau inercines riteles, bet norėtųsi ir ten truputį įrangą atsinaujint ir pasitobulint.