Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #426363   RoBass
 27 Lap 2012 17:51
Gal kas ka gero, blogo gali pasakyti apie tos firmos spiningelius, gal kas turi koki? labiau domintu UL spiningeliai is serijos AGGRESSOR, MARGARITA II, TIRREL.
Prie to pacio dar klausimas, kas per medziaga ASG is kurios gaminami kotai?
 #426405   Marius1
 27 Lap 2012 21:12
Taip ir nesupratau apie kokią čia firmą klausi :?: :ks>
 #426880   Arvidys
 29 Lap 2012 16:43
Aišku skonio reikalas, bet man tai tokios spalvos kotas :-vimt
 #426883   Aruunis
 29 Lap 2012 16:44
negi dar nepabodo juk juodi blankai? spalvyte :gutgut
 #426884   giedriuzzz
 29 Lap 2012 16:49
Arvidys rašė:Aišku skonio reikalas, bet man tai tokios spalvos kotas :-vimt
Jei tokia spalva nepatinka tai persidažyk į kokią rūžavą :roll: :lol:
 #426903   HIPIS
 29 Lap 2012 17:53
Na tu baltu kotu tai tikrai netruksta..Pirmas mano baltas tai Tenriu Lunakia..
Geras ir gan universalus kotelis :gutgut ..nors ir slangavotas, ko nepasakysi apie Ralgo. O tas tai piktas, iman domen jo gramatura, net labai piktas.
Ir aplamai baltas kotas, mikro dzigui tik pliusas..
Realei reik paciam tai patirt..Dangaus fone o ypac kai jis tamsokas, dargana, vakaras, rytas, o ir vanuo kai tamsus :gutgut ..Labai grazei akim gali sekt visus masalo niuansus, tuos kur iki rankos dar nedaejo, arba visai nedaeina, tokie kaip minksti prilaikymai..
Spalvike tikrai teisinga ;uolrait
O iman omeni, kad kotas sumanytas zuklei juroi nuo kranto..ant blanko net ocean, parasyta :lol:
Tai ziurint i virsu i dangu, sekt masalo veiksmus, visgi geriausei balta spalva..
Beje Ralgo ne baltas o perlamutrinis su vidui iterptu zeruciu, kad geriau sviesa vakare laustu.

ps. jau esu mates kotu, mikrodziginiu. Kuriu virsunes, seimininkai baltai nusidaze..Sako, kad liuks..ypac jei dar regejimas jau link pencijinis..
 #427071   Rapolas
 30 Lap 2012 08:40
Pencininkai (ir tai ne visi) nusidažo viršūnę spalva- "policininko lazdelė", kartais vietoj juodos naudoja morkinę :-D
 #427072   Rapolas
 30 Lap 2012 08:41
Rapolas rašė:Pencininkai (ir tai ne visi) nusidažo viršūnę spalva- "policininko lazdelė", kartais vietoj juodos naudoja morkinę :-D
p.s.: pencinykai, o ne pensininkai ;-)
 #427380   HIPIS
 01 Gru 2012 15:57
Kaip triju finezu savininkas,pritariu...kotelis gan orginalus ir uzgalastas konkrecei ant mj.
Visa esme, ar tinka patinka pati rankena..o visa kita :gutgut

Saunuolis Marius, kad kas metai, vis kaska tokio atitempia isbandyt..o taip butume ir pasene su GL841 rankoi :lol:
 #427385   timocha
 01 Gru 2012 16:45
fineza ir pats turiu, bet norėjosi ko nors trupesnio ir piktesnio :-ug
 #427398   HIPIS
 01 Gru 2012 17:29
Pas mane du Corto (S,T) ir vienas Finezza prototipe (T)..
Tai uz Corto T..Ralgo smagiau, nors jis ir su S tipo virsune...
Bet cia asmeniski potyrei..kitiem gal kitaip rodytu..
Nors seip as ir taip nestandartas..man 2 o tuo labiau 3g. jau kiausius spaudzia :lol:
Mano gramaturos 05-1,5g..
Mikro vartikles 1,5-2,5cm. :gutgut turbineles ..nano dzigas..Va mano sritis..
O mikro vobleriuku, nors pilnos dezes, kaskaip nevertinu..kolekcine ju man verte :lol:
 #427422   looking4snow
 01 Gru 2012 19:09
Ka idomaus be mazu eseriuku, sapaliuku ir pan. pagauni ant tokiu masalu?
 #427440   HIPIS
 01 Gru 2012 20:20
Apsoliut visa zuvi..nuo karoso iki lydekos..nuo sapalo upetakio strepecio iki kirslio gruzlio auksles..
Sis budas renka viska..Net gerai, kad toki stiliu propaguojanciu ner daug..O tai ,,negerose,, rankose, ivaldzius ji. Gali but negeru padariniu, ypac upelije..
Beje lydeku papuola net labai daug..nezinau kame reples :donknow'
Bet labai daznai apgaudau kolegas kitose valtyse..o jie nei kibimo o man virs desetkos ar net dvizenklis skaicius..Tiesa standartas 400-1000..Didesniu kolkas neistraukiau..Na bet kai nevienas nuejimas buna, su viskuom..Tai negaliu garantuot jog ner didesniu kibe..
Beje valas pas mane mono Stroftas 012mm..ir jokio diskonforto..
Seniau naudojau mono 014mm...Bet dabar jis kaskaip perstoras man :lol:

O eserei tai ima tikrai ivairus ir gan rimti ir cigaretinei..tai skustis negaliu..jei aisku ju ten is vis yra, tu geruliu, lenkianciu kota po valtim..
Nors dazniausei orjantuojuos i balta zuvi, karsei, kuojos, raudonsparnei, na pagal situacija karosai..
Be zuvies gryzes dar nesu, turiu omeni, pakankamos ismieros keptuven, ne sprotu pridejes dezute..
Bet cia ir nuo mano zukles vietu daug kas priklauso, turiu kur zvejot..10km. spinduliu apie desetka ezeru ir kelios upeles..Tai situacija zvejybos prasme, vos ne idiali..

ps. nanodzigo pradziamoksliui.. ;-)
http://fishing-weekend.com.ua/forum/28-563-1
http://mmmteam.ucoz.net/forum/8
http://forum.fishing-ua.com/threads/7687/
 #427485   looking4snow
 01 Gru 2012 23:01
Idomu butu kokius rimtus karsius pazvejoti spiningu.

Esu as tuo "nano dzigu" pries daug metu gaudes, tik pas mane budavo meti-trauki, o ne dzigavimas. Masalas miniatiurine vabaliuka imituojanti avizele pagrinde juodu spalvu. Uzmesdavau gal vos 10 metru, bet kas penkta-desimta metima parsitraukdavau delnines ar didesnes raudes. Apie eseriukus, kur ju burys budavo net nekalbu - kas metima ar kas du parkeliaudavo i valti. Mikro mikromasalai yra gerai, bet dideliu zuvu nepagaudavau, tai kazkada ir meciau ta reikala.
 #427492   HIPIS
 01 Gru 2012 23:29
Karsius reik gaudyt vakare, sulaukus momento, kai jie migruoja prie kranto maitintis i pakranciu zona...Nes kitaip su masalais iki 0,5-1-2g.. gan keblus reikalas juos pasiekt..
Tiesiog reik teisinga vieta rast, tai is esmes svarbiausias dalykas..
Masalai, tehnika nuplaukia i antra plana, reik visu pirma rast zuvi, o po to jau kaip nors susitarsis..
As juos dazniausiai, gaudau smeletuos atabraduos, kur gali brist gan toli uz priekrantes nendriu asiukliu..Vakarop, kai stilis, tiesiog matai kaip karsei, keldami usus, varinejia palei pat kranta..Va tada ir prasideda, :gutgut ..meti ten kur karsis tuoi bus ir opa, kotas lanku..azartas buna ojjoi koks..velniop visus tuos upetakius :lol:

Antras varijantas, ezerai kur gan seklei malas karsei..2-2,5m.
Ir geriausia jog vejo nebutu, rytas vakaras..nu zodziu stilis,..
Ir vizualei sekam kur burbuliukai kyla, kaskas dugna knisa..
O toliau ,,dela tehniki,,.. ;-)

beje samtelis zuvei, tiesiog butinas, sunku gera karsioka ranka uz sprando suvaldyt..
 #427524   looking4snow
 02 Gru 2012 11:12
O, dekui uz info. O tu juos guminuko gabaliuku ant avizeles gaudai ar tiesiog plika avizele? Ar gal isvis kokia mikro blizgute?
 #427538   DaliusM
 02 Gru 2012 12:44
Karsius galima tiesiog mikro guminuku, na tokiu labiau mikro nei standartiniai musuose, net nezinau pavadinimo ju, kiniski kazkokie, turguj vis uzeinu ir pasijamu po saujele, nes jei ant eseriu uzeini baisiai greit jie uodegas kapoja.. renka viska kas juda ;-var-var. galva naudoju 0,5g-2gr. Bet kaip Valdas minejo svarbiausia vieta, o jis ten juos ir ant savadarbiu mini vartikliu puikiausiai gaudo ;-var-var.
 #427570   timocha
 02 Gru 2012 16:02
Taigi TICT RALGO jau keliauja pas mane, tik vat del rites neapsisprendžiu ar tiktu dabartinis Shimano Rarenium Ci4
3000SFA, ar ko nors lengvesnio paieškot '''bum
 #427571   HIPIS
 02 Gru 2012 16:12
Perdidele..tiesiog perdidele net savo turiu, apimtim ..Kai gausi kota suprasi.. ;-)
Pabandyt butu galima..
Mitchell Mag-Pro Extreme 200 FD
Nesu gyvai mates, bet realei, turetu net labai but i pora..
Svoris tik 160 g
 #427572   timocha
 02 Gru 2012 16:19
o kaip su plonu pintuku mitchell'ai draugauja pvz kokiu 4 lbs? gal tada geriau tas pats rareniumas 1000 dydzio?
 #427580   apu
 02 Gru 2012 17:16
Gal kas turi info, kas nutiko ulspiningas.lt ? Zakryli, uryli, razbambyli?
 #427582   darencas
 02 Gru 2012 17:25
apu rašė:Gal kas turi info, kas nutiko ulspiningas.lt ? Zakryli, uryli, razbambyli?
nulauze foruma bet galimas variantas kad bus atstatytas ;-var-var.
 #427663   romas100
 02 Gru 2012 23:08
darencas rašė:
apu rašė:Gal kas turi info, kas nutiko ulspiningas.lt ? Zakryli, uryli, razbambyli?
nulauze foruma bet galimas variantas kad bus atstatytas ;-var-var.
butu labai gerai ''plot
 #427665   Airis
 02 Gru 2012 23:13
kazkada meginau prisiregistruoti ulspiningas.lt, nusiunciau paklausima sefui ir negavau jokio atsakymo.
matyt universaliai zvejojanciu anam nereikia, reikalingi tik ul istai. negerai
 #427668   HIPIS
 02 Gru 2012 23:19
Nu ko taip iskart negrazei galvoji..zvejojo matyt sefas.. :lol:
Kiek supratau, vienaip ar kitaip, ULspiningas atsigaus...tiesiog jau yra susiformavus nisa, poreikis...O ,,sventa,, vieta tuscia ilgai nebuna.. imant dar ir tai jog forumas realei aktyvus gavos..su visu kalnu specifines informacijos, ..
 #427695   spacecow
 03 Gru 2012 08:49
Airis, nereik iskart varyt :)
Siaip geras forumas buvo (gal bus), tik jo deka paemiau spininga i rankas
 #427703   Jonvabalis
 03 Gru 2012 09:38
geras forumas, tik is jo atradau MJ ir kitus UL niuansus, gaila tik, kad jo valdyme demokratiskumo stoka :?
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 172
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė