Teisingas pasirinkimas

750Liveris rašė:kiek atsiejo?zacis rašė:Sugalvojau.... nuo starkiavimo laisvo laiko kartais norisi, tai pasiemiau pasizaisti sita![]()
Liveris rašė:kiek atsiejo?zacis rašė:Sugalvojau.... nuo starkiavimo laisvo laiko kartais norisi, tai pasiemiau pasizaisti sita![]()
As nepavydziu, o dziaugiuosalkanas rašė:Liveris rašė:kiek atsiejo?zacis rašė:Sugalvojau.... nuo starkiavimo laisvo laiko kartais norisi, tai pasiemiau pasizaisti sita![]()
nepavydek jam
![]()
o kiek tu uz saviski plojai ?
as planuose turiu irgi kota isigyt koky tai
Čia dėl ilgio, nepakankamai staigūs truktelėjimai gali būt, ar kaip?Xrapas rašė:...274 cm aštresniam tvičingui gali būt ilgokas...
Kleckas1978 rašė:... drasiai ir 40 gramu, su ilgesniais 3m kotais net lasisas juroj zvejoja(nors tvicinimui kotas turetu buti trumpesnis ~2,10 ilgio
)
Buvo kažkokia akcija "Abu Partneriuose", ėmiau už pusę kainos, 186 Lt.Jurginas rašė:... Kur čiupai ir kiek mokėjai, jei nepaslaptis? Nes kiek matęs berklius v Litvie, tai visi identiški manajam modeliui...
Team Dragon 2,4m 3-14gEdga rašė:Sveiki koki spina patartumet pirkt upetakiu zuklei
kokios firmos galiu sau leist iki 300lt.
Is anksto aciu uz patarimus
hobio centre.bet pirkti geriau vilniuje arba naudota.zadu savo avs 96ml atsikratytiTanius rašė:ar yra kur klaipedoj croix'u paciupinet, kad bent kainas suvokti, is tu pigesniu serijos, Avid ar Wild river, bijau sumaisyt.
Kam toky ilga?vital(vilnius) rašė:Team Dragon 2,4m 3-14gEdga rašė:Sveiki koki spina patartumet pirkt upetakiu zuklei
Na buvau šiandien Rovanoj, perleidau per rankas keletą dragon kuolų, tai tvičintis turėtų su jais neblogai, tik man baisu pasdarė, kad aš su rankom mesdamas tą vobliką toliau užmesiu negu su 2,10 10-30g šluotkočiuKleckas1978 rašė:pasiziurek Larus Platinum 10,5-21 gr ;) 86MF - kuolas neblogasir patvicinsi ir t.t. ir kaina mazesne ir metyt gali drasiai ir 40 gramu, su ilgesniais 3m kotais net lasisas juroj zvejoja
(nors tvicinimui kotas turetu buti trumpesnis ~2,10 ilgio
)
Dragon Teamdragon - croix avid kopija-patdelkaJurginas rašė:Na buvau šiandien Rovanoj, perleidau per rankas keletą dragon kuolų, tai tvičintis turėtų su jais neblogai, tik man baisu pasdarė, kad aš su rankom mesdamas tą vobliką toliau užmesiu negu su 2,10 10-30g šluotkočiuKleckas1978 rašė:pasiziurek Larus Platinum 10,5-21 gr ;) 86MF - kuolas neblogasir patvicinsi ir t.t. ir kaina mazesne ir metyt gali drasiai ir 40 gramu, su ilgesniais 3m kotais net lasisas juroj zvejoja
(nors tvicinimui kotas turetu buti trumpesnis ~2,10 ilgio
)
Dar žinant, kad didžiąją dalį laiko praleisiu žvejodamas ne ežere iš valties o ne tokiose jau mažose upėse, kur reikalingas ir metimas tolimesnis, ir pats koto ilgis dažnai būna privalumas, trumpas meškerykotis kažkiek gąsdina..
cia dar trumpasTanius rašė:Kam toky ilga?vital(vilnius) rašė:Team Dragon 2,4m 3-14gEdga rašė:Sveiki koki spina patartumet pirkt upetakiu zuklei
dar geriau dadek lituku ir paziurekEdga rašė:Sveiki koki spina patartumet pirkt upetakiu zuklei
Kleckas1978 rašė: Dragon Teamdragon - croix avid kopija-patdelkaLarus platinum - taip pat :D
tai va sitas Larus platinum (8.6 pedos) 259 cm yra, yra ir 2.88cm (9.6) ir 3 metru (10) ;) ir meta jie normaliai, aisku geriausiai leks 20 gr sverentis masalas ;)
Gink dieve as nesiulau per prievarta pirkti butent sitoki kota, bet susirask paciupineti buten 8.6 (259cm) ilgio, gal patiks ir tau? man tai jis tikrai vykes variantas 10-30 gramu maslam+ iskaitant tai kad buvau pirkes uz 250 lt nauja (ant koto yra Fuji rites laikiklis ir 10 fuji alconite ziedu
uz tokia suma imant kota)
O tas 259. kur KLP galim ciuptels gal netycia zinai? Nebus pas jy irgi uzaukstintas uzmetimas? Nes 288 lyg ciupinejau man per ilgas susirode, bet akcijaKleckas1978 rašė:
t8.6 (259cm) ilgio, gal patiks ir tau? man tai jis tikrai vykes variantas 10-30 gramu maslam![]()
Aciu uz info :-)Tadunce rašė:Man atrodo truputi daugiau... Nors pasiderejus gal..
As dabar pamenu, kad uz mano Wild riveri prase ~600 (10'6)
O UL kotelius ziurinejau dar ~2m ilgio, tai 350lt kainavo..
Bus kazkas tarp situ kainu, arciau zemesnes,,,
Net nežinau kokį lyginate Dragoną ir Avidą,ir vieni ir kiti turi daug variantu.Turiu Avida 70MLF2 ir dabar nusipirkau Dragoną 198 5-25 .Akcija skirtinga-Avidas švelnesnis,o lenkas geras kuolas,kaip tik to reikia gaudant lydekas su minuškėm.Abiem dėl pagaminimo kokybės priekaištų neturiu.Jurginas rašė:Kleckas1978 rašė: Dragon Teamdragon - croix avid kopija-patdelkaLarus platinum - taip pat :D
tai va sitas Larus platinum (8.6 pedos) 259 cm yra, yra ir 2.88cm (9.6) ir 3 metru (10) ;) ir meta jie normaliai, aisku geriausiai leks 20 gr sverentis masalas ;)
Gink dieve as nesiulau per prievarta pirkti butent sitoki kota, bet susirask paciupineti buten 8.6 (259cm) ilgio, gal patiks ir tau? man tai jis tikrai vykes variantas 10-30 gramu maslam+ iskaitant tai kad buvau pirkes uz 250 lt nauja (ant koto yra Fuji rites laikiklis ir 10 fuji alconite ziedu
uz tokia suma imant kota)
Matai, turiu aš ta berkley 2,74m 7-28g, tai noris jau iš esmės kitokio koto
Na taip taip, man tik pasistoja klausimas, kiek toli galima minuškę su tuo kuolu užmest?slavikas rašė: lenkas geras kuolas,kaip tik to reikia gaudant lydekas su minuškėm.