Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #682760   ramkis
 28 Lap 2016 19:14
edmundaxx rašė:Nu su P Cubiku drąsiai galima ir su 16gr + 3 colių guma džigauti, pvz 5m gylyje. Aišku išmetinėti masalą jau nėra kaip.
Galima,bet ar reikia. Man smagiausiai su anuo buvo 8-10 plius guma iki 4". O bet tačiau. Reikia viršūnės.
 #682763   Arvidys
 28 Lap 2016 19:53
Jei kas sugalvosit ieškot DAIWA Silver Creek spiningo Vilniuje Kalvarijų g. ten kur buvo romada tai galit nevargt neturi...

P.S. Atrodo, kad Vilniuje kažkokia pardavėjų migracija tarp parduotuvių prasidėjo, o gal tie patys dirba per kelias parduotuves... :grin:
 #682766   ramkis
 28 Lap 2016 19:54
edmundaxx rašė:Aš jam išvis nededu daugiau 3.5" gumos. Extreema imu, kai reik mėtyt didesnes gumas.
Man jis nuo 7gr iki pagrinde 14gr. Jei gumos max 3.5".
Nu nesakyk,kokį kirminuką ploną ir 5' ir 6' prie kokių 8g normaliai eina pašokdint. O tokį padarą labai godžiai ryną rimti žuvinai. 14 niekada nebandžiau,bet neabejoju kad anas su tokiu svoriu susitvarkytu. Buvau davęs bičiuliui pasibandyt, tai jis prie Kiaulės nugaros , starkius velėjo su anuo. Tiesa svorius nutylėjo :-D
 #685664   VaidasLEE
 02 Sau 2017 10:31
Taip jau isejo,kad turejau laisvo laiko daugiau,tai perskaiciau pakutiniu 30 puslapiu sios temos :grin: tiek perskaites tikejaus atrasti TA STEBUKLA kurio man reikia,bet galvoj taip ir neuzsifiksavo kazkaip niekas 'viarkt
Taigi gal kas padesit : reikalingas spiningas kaunuskiu eseriui, i dugna bus dauzomas 6-7-8gr. volframas, noretusi kazko kas suteiktu astresniu pojuciu (cia apie jautruma) :-D biudzetas tebunie kokie 200-250.
 #685665   Tironas
 02 Sau 2017 10:50
as sau tikrai tokiam reikalui imsiu Tioga 1,5-12g. tiesa, jo siemet nera jau niekur, bet turetu vasari kova atsirasti.
aisku tai ne "japonas", bet su tokiu biudzetu nei aiskubo nei jotubo neipirksi. o cia dar ir ant rites keli eurai liks :)

as nesu megejas visokiu super brangybiu, ir madu vaikymosi. tavo aprasytus reikalavimus sitas kotas tikrai virsys ir dar galesi ji ir kitur panaudoti. turbut vienas is 2 tioga mikro kotu, kuri man nei kiek negeda rekomenduoti ir tikrai zinau kad zmogus nesijaus nepataikes
 #685668   VaidasLEE
 02 Sau 2017 11:41
Tironas rašė:as sau tikrai tokiam reikalui imsiu Tioga 1,5-12g. tiesa, jo siemet nera jau niekur, bet turetu vasari kova atsirasti.
aisku tai ne "japonas", bet su tokiu biudzetu nei aiskubo nei jotubo neipirksi. o cia dar ir ant rites keli eurai liks :)

as nesu megejas visokiu super brangybiu, ir madu vaikymosi. tavo aprasytus reikalavimus sitas kotas tikrai virsys ir dar galesi ji ir kitur panaudoti. turbut vienas is 2 tioga mikro kotu, kuri man nei kiek negeda rekomenduoti ir tikrai zinau kad zmogus nesijaus nepataikes

Dekui uz pasiulyma,tik as labai jau kreivai ziuriu i tokius kotus su uzmetimu 1,5-12g. Kaip sakoma vadovaujuosiu tuo posakiu,kad "KAS TINKA VISKAM-TAS NETINKA NIEKAM" :grin: Truputi sunkesniam dzigui turiu superini kota,o su blusom negaudau,todel niekaip nesuprantu kaip tas pats kotas gali dirbt ir su 2-3g. ir su 12g. , man reikalingas toks kotas kuris ir su 4 ir su 12g. jaustusi blogai, o vat 6-8g. svoriui butu superinis
 #685669   Tironas
 02 Sau 2017 12:12
pasikartosiu. AS siulau tai ka imu sau. nesiulau pirkti, o siulau pasiziureti ir pabandyti sita kota. Galbut pasiklausineti, tu kas ji turi.
tas uzrasymas ir man atrodo perdetas. negaudyciau su juo su 1,5 g. bet nuo 3 g jis dirba puikiai.
 #685674   inf
 02 Sau 2017 13:01
Kauno Mariu eseriui biudzete apie 200 eur, mano nuomone geriausias kotas yra Varivas violente vlsl. Ilgis ir gramai pagal pagal skoni. Kuo trumpesnis tuo jautresnis, kuo ilgesnis, tuo zuvi geriau laiko.
 #685683   inf
 02 Sau 2017 14:51
Dar Tailwalk SaltyShape Aji.68/sl. Jis raso iki 3 g. Na bet 7g galva jam pats viduriukas. Taipogi Shimano Diaflash AX 210 ul. Dabar jis isparduodamas. Galima gauti uz 110 eur, vietoj 190 ir dar komplekte faina slim tuba.
Paskutinį kartą redagavo 1 inf. Iš viso redaguota 2 kartus.
 #685711   ramkis
 02 Sau 2017 17:24
Dėl inf paminėto shimano diaflash. Vaikis jau kelinti metai gaudo sdfl220uls(berods toks tikslus įvardijimas). Mano arsenale ana jau kokie 8-9 metai. Įsigijau kai tik pasirodė rinkoje(gal ir mažiau,bet jau senai,labai senai). Kuom skiriasi nuo naujojo nežinau. Bet senąjį tikrai rekomenduočiau pradedančiajam meškeriotojui. Tikriausiai vienas geriausių shimano pagalių kuriuos esu turėjęs,bandęs ar čiupinėjęs. Tiesa manasis skirtas japų rinkai. Tas irgi gali turėti reikšmės. Nors anuo laiku tokį pat mačiau ir pas nacius pardėje. Vaikis po šiai dienai su anuom vanoja ešerius,starkius ir laidokus ant mj. Optimalus darbas 4-7 svorio ir koks 2”-4” snarglys. Tiesa manasis jau išaugo iš jo,dabar jieškau kažko kito. Bet nežinau kokio. Nerandam :ruko
 #685719   inf
 02 Sau 2017 20:44
Finezza ex - sasyska su labai storu galu. Panasesne i voblerini kota, nei dziga. Jautrumo reikalaujantys spiningautojai labai greit juos issipardave, kuomet atsirado varivas ir tict
 #685725   ramkis
 02 Sau 2017 21:26
Dėl varivaso linkčiau suabejoti,o vat tict'ai kur kas įdomesnė tema. Tiesa fineza mane domintu, bet tokia kokia man ir mano vaikiui tiktų nesukurta. Teks tikriausiai kokį dublis nr.2 daryt at poseidono. Kolei kas iš to ką teko turėti,bandyti ir panašiai,labiausiai atitinka mano poreikius. Tiesa pas anuos yra dar vienas modeliukas kurio paprasčiausiai į LT neveža,o mane anas buiniai domina. Jei teks apsilankyti artimiausiu metu pas brolius slavus,teks nupirkt. Na dar visai domintu sonic'as iš Tenryu. Bet čia jau būtu kaip papildoma lazdelė, prie viso to ką turiu. Nu kažkas panašaus.
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė