Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #682093   Evaldas Z
 20 Lap 2016 22:10
dagys rašė:kaip dar konkrečiau :?:
Skaityt tai as moku, o va klausimo formuluot, matyt, nelabai :)
Norejau pasitikslint, kuria butent yamaga bluecurrent 72 nusiziurejo interesantas . Buvo serija tu gan ekonomisku su melynai juodu blanku. As toki turejau.
viewtopic.php?p=580814#p580814
Poto buvo blue current 2 - juodas blankas ir kiek kitokia rankena. Po to visokie C, Ti, Tz, Nano, ir t.t.
 #682110   PelkiuSenis
 21 Lap 2016 09:29
Sveiki ::hai-bai
gal kas susidure ir gali placiau papasakoti apie siek tiek aukstenes klases nei biudzetiniai dzig kotai (seniau klausiau, buvo rekomenduoti daiwa creek ir salmo kraft)? Ar tiktu dzigui pvz tailwalk backhoo rice, 7 pedu iki 11g, kaip su perkrovomis? Kas dar gali buti nuo 100 iki 150 EUR kainu kategorijoje, kas tiktu sterko zvejybai, tai realiai ir 15g+ pakantumo reiktu (greiciausiai perkopia 10g, bet daugiau info sioje temoje susirinkti nei bendroje spiningu temoje) :)
 #682125   arta777
 21 Lap 2016 11:55
Žinau ne vieną ir ne du žvejus gaudančiais sterką su Crazy Fish Levin koteliais.Atsiliepimai tik geri.Kadangi ateinantį sezoną ketinu pradėt gaudyti irgi,tai patikėjęs jais,o ir pats papurtęs-imsiu Leviną!Galios rezervas nuo deklaruojamo viršaus+5gr.maždaug,kaina stovelyje apie 135€.Purtymas,Žvejo instinkte :-D
 #682197   RastaMan
 22 Lap 2016 07:46
Paulens rašė:Taigi parasyta...
jei tikrai domina, visada pravartu pasiskambint ar parašyt pardavėjui, kad "apšviestų" kokia situacija yra ir kokia bus ateity ;-)
 #682216   PelkiuSenis
 22 Lap 2016 11:11
Paulens rašė:Na siemet tikrai nebus ju... gal dar kokiu variantu yra?
inf rašė:Kawenski prabudo. Daiwa silwer creek arba salmo kraft. Apie 70 pinigu. Daugiai biudzetiniai visi meslavoti
Man taip buvo rekomendave, keli puslapiai atgal....
 #682670   Moonwalker
 27 Lap 2016 22:10
Kalbant apie ralgo - 66 , po ilgu paiesku apsistojau ties juo, teko nemazai isbandyti ir tu paciu tictu ir yamagu ir graphiteleaderiu, nu bet sis kazkas tokio ! Ypac man patinka skeletine rankena, kadangi mano plastaka maza gan smagiai gula i ranka, pries perkant butinai paciupinekit .. o ir galios turi .. 6-7 g galvutes galima lengvai pavolioti pasyvioms plesrunems.. Vienintelis minusas man jo, labai labai smulkus ziedeliai , jei purvinas vanduo, greitai uznesa siukslemis, taip lengviau pazeidziamas plonas pintas valas ..
 #682675   Arvidys
 28 Lap 2016 00:00
Kalbant apie ralgo rankena tai tuo paciu noreciau patart ziuret uzdejus rite. Pojuciai su rite ir be man asmeniskai gerokai skiriasi...
 #682680   Moonwalker
 28 Lap 2016 08:11
Kalbant apie ta pati skambuma i ranka, ralgo tikrai nebus toks skambus kaip kiti su tubular virsunele , nes turi bent jau 66 - iklijuota solid virsunele , nors ji siek tiek ir skiriasi nuo kitu, bet savotiskai inertiska tokia ... jei ziureti konkreciai starkiui dzigaujant, dauzant per dugna , tai ralgo tikrai atmesciau, geriau kazka is yamagu pasiziureti ..
 #682716   Saugirdas
 28 Lap 2016 13:47
O normalus pardavejas leis rite uztet.
Ralgo 66man labiau patiko nei 75. Nrs 75 eilinis mj spinas nei jautrumu, nei metimu, nei linkiu gavus apkrova nesiskiria nuo kitu panasios galios, kainos ir ilgio spiningu. Nu GAL ciutciut jautresnis, nes tas pastovus salytis su blanku ta duoda. O va 66 yra kazkas idomesnio. Jautrumas dydesnis, linksta jis iki negaliu. Masala greit atkelia nuo dugno. Meta kaip 6pedu spinas tikrai gerai. Patiko
Mazi tie ziedai Tict'u, bet raskim tame ir pliusu. Jautrumas taip stipriai neprarandamas del mazu ziedu.
Pasikartosiu. Siuo atveju as imciau 66ralgo.
 #682729   Saugirdas
 28 Lap 2016 15:07
Atsiprasau, norejau parasyt, kad mineti MJ kotai...
Nu, nesvarbu dabar.
As tikiu, kad su Tavo Evergreenu malonu. As apie tuos kotus kalbu.
As pats paskutines dvi starkiu paieskas dariau su MJ kotu iki 10h.
 #682731   ramkis
 28 Lap 2016 15:26
salvys rašė:Tarkim starkiui kuo puikiausiai icecubas P tiktu ir visi galingesni tictai
Cubas net labai tinka. Apturėdavau labai didelį dvasinį pasikakinimą ☺ iki kolei nesulaužiau viršutinės dalies. O,gal kas turit lyčną. Priglausčiau su malonumu.
 #682736   PelkiuSenis
 28 Lap 2016 15:39
ramkis rašė:
salvys rašė:Tarkim starkiui kuo puikiausiai icecubas P tiktu ir visi galingesni tictai
Cubas net labai tinka. Apturėdavau labai didelį dvasinį pasikakinimą ☺ iki kolei nesulaužiau viršutinės dalies. O,gal kas turit lyčną. Priglausčiau su malonumu.
O tai nebandei klausti uzsakyti kokiam bait.lt ar Kotas tinkle?
Ir kaip ten su Ralgo, su tuo galingesniu iki 7g. sterku zuklei ar geriau kiti variantai tam labiau tinkami?
 #682739   ramkis
 28 Lap 2016 16:20
Aš gal tavo situacijoje labiau linkčiau link kokio inbite jei šnekėt apie tict. Kubas P man tiko. Bet manau inbite dar labiau tinka. Esu bandęs keliose žvejybose,patiko svoriais nuo 8 iki kokių 12,gal 14 gramų. Nors aš labiausiai mėgstu iki 10, tai cubikas buvo idealus. Nors dabartiniu gal dar labiau džiaugiuosi,tiesa 10gr jam jau biški per stipru,bet iš bėdos eina. Čia kalbu tik apie svarelį,neskaitant gumos. Na tokie pastebėjimai.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė