Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #660410   Saugirdas
 06 Bal 2016 09:41
Menke teisingai sako.
Eugenijau, teoriskai galima gautyt su Salmo team tioga tuo liiauniausiu. Praktiskai nezinau, nebandziau. Jei Tu mastai dzigautii naudojant iki 1gr svorius, tai nuosirdziai siulau net nelisti i tokia dalyka. Jei virs dugno pravest masala, tai jau kita kalba. Tikrai daug nuansu yra siame reikale. O ka ten ant kotu raso, tai kuo toliau tuo maziau kreipiu demesi.
 #660431   Aqua v.
 06 Bal 2016 12:48
DaliusM rašė:.... daugiau variantu nematau :)
senas, uztikrintas variantas - ziuret i vala :)
sakyciau labai praktiskas budas gaudant 'universaliu' budu, ypac nuo kranto. Gali imti viena kota, kokio nori/reikia galingumo (uz kokia nori kaina :oops: ), o jei reikia pravest ekstremaliai lengva svori - ziuri i vala.
Cia aisku ne i tema 'kuris Stradivarijus geresnis', cia i tema 'kaip galima dzigint su 1gr galvute'
 #667548   liorenas
 16 Bir 2016 07:32
Sveiki kolegos... ::hai-bai Dairausi į light'us dzigui... :ks> ismetimas - iki kokių 12 gr (max 14 gr), biudžetas - iki 100 EUR.
Gal kas ka idomaus matė ar is asmeninės patirties ka parekomenduos... :roll: Naudosiu tik dzigui ir tik srovinciam vandeny... :[anuol
 #668241   liorenas
 22 Bir 2016 07:25
Kolkas trys varijantai yra... :ks>
1) blue bird'as
2) salmo kraft jigging L
3) mikado inzuma flash perch (tik sito ismetimas jau lygtais iki 18 gr)
Tai matyt is ju teks rinktis... :roll: akys kazkaip link salmo krypsta... :roll:
 #671791   Evaldas Z
 02 Rgp 2016 22:20
Kad irankis atitinka savo kaina, tai nereiškia, kad nėr geresniu.
Klijuota viršunė dropshotui (bent taip, kaip gaudau aš ) man netinka.
Vobleriukus tokia viršunė išmeta/iššauna gerai, bet kad neperlinktu srovej - turi būt gan stangri, o tokia jau nelabai tiks 3 g svareliams.
 #674010   Ovkas
 26 Rgp 2016 09:58
Teko ne karta gaudyti, kol gerai neapkraunu, nejaučiu nei į ranką nei į pažastį.
Gal tiesiog nejautrios rankos :-D
Bet su mažesniais svoriais su Favorite Exclusive jau visai kitas reikalas.
Žinoma kiti ir pinigai.
Mano nuomonę geriau dairytis į truputį brangesnius kotus. :/braj;
 #674039   Ovkas
 26 Rgp 2016 12:02
Taip, bet kad T jautriau į ranką, manau nėra net ką kalbėti, nes jau išsemta tema.
Manau prieš perkant BluBird'a geriau jį pabandyti natūroj, nes juos turi labai daug kas.
Ir pasiklausinėjus draugų rate tikrai atsiras kas turi ir gali duoti pabandyti.
Nes kažką pirkti vien tik iš patarimų, visiška nesąmonė.
Aš irgi norėjau toki pirkti, bet gerai kad davė kolega žvejybai pabandyti.
kadangi galėjau sau leisti brangesnį kotą įsigyti, taip ir padariau.
 #674047   Nerius
 26 Rgp 2016 13:20
Sveiki. Gal kas pasipasakos su kokiom ritelem turit savo Lunakia Sonic LKS710MH suporave? Galvoju apie Luvias 2506 arba kazka is Shimano Stradic 2500 c14+ siumetini ar koki Twin poweri 2500s. Ka pasiulytumet? Naudojamas bus dzigui tik.
 #675771   911
 13 Rgs 2016 17:52
Sveiki,

Ieškausi aukštesnės nei biudžetinė klasės koto silikonui mėtyti, einamiausi svoriai 3-4g (be masalo) max. tubūt kokie 7g. Gal kas iš Vilniečių paskolintų aukštesnės klasės kotuką prasitestavimui, galima ir darbo dieną, kad negadinti jums žvejybinių savaitgalių :)
Nesu toks expertas, kad papurtęs parduotuvėje suprasčiau, kaip spiningas elgsis realiose situacijose :) Kolkas mastau apie Tict / Tailwalk / Yamaga/ Graphiteleader brandus..
 #675792   ramkis
 13 Rgs 2016 19:32
Grynai mano nuomonė,tai Tailwalk atmesčiau iš karto. Tict tavo mėtymo diapazonuose žiūrėčiau į Sram tikriausiai, nes inbaitai,cubai tokie su charakteriu,man jie patinka ir tinka, bet tavo diapazonui nežinau. Apie Yamaga nieko nepasakysiu, neesu per daug anų nei matęs nei čiupinęs. Graphitai,ju yra daug ir įvairių. Man visai patiko ir senosios finezos ir naujosios. Naujosios net tokios įdomesnės. Dar pasidairyčiau į Tenryu lunakia sonic,man labai patiko. Tiesa mano kolūkietiškai rankai tiks gal per liaunas. Bet čia visi tenryu tokie. Dar pasiūlyčiau Evergren pss.
 #675902   Rapolas
 14 Rgs 2016 12:26
Iš Yamaga Blanks kotų gali žiūrėt BlueCurent'ą BLC 80II , BLC72/CII (universalas) ir iš bėdos.. BLC68II .Visus bandęs ,realiai bet kuris iš jų tenkintų tamstos sąlygas :-D Jei žiūrėt Ti /titano serijas (beje, sunkiai ir gausi), tai nepasakysiu nieko, o torzite- jau stipriai šoka kainos į viršų ,o galimybės realiai- labai panašios ;)
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 84
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė