Velkiaujant vidaus vandenyse vienas žvejys gali naudoti du kotus? Bent aš šiandien vienam žvejui taip aiškinau. 

O ką kiti varikliai 10 AG keturtakčiai dviese į glisą nekelia ar velkiaujant per greitai valtį stumia? Ar čia vienintelis toks dėl to, kad lengvas? Nes pas mane planuose netrukus 3,7 m ar 3,8 Bush su 10 AG keturtakčiu. Kadangi žadu tiek glisuoti, tiek velkiauti, tai domina su kokiomis problemomis susidursiu. Tiesa, žadu vežioti valtį su motoru ant priekabos nenuiminėjant motoro.vytiocha rašė:Norint turet glisa dviese ir velkiavima su lengvu matariuku viska viename matau vieninteli kol kas varikliuka 4t.Selva 9.9ag viencilindri 30kg.Jis turi tik viena minusa-vibruos ir plaukiant ir velkiaujant daugokai.Bet... .Tai realus kompromisas.Selva 15ag esu turejes patikimas smagus ne kitaicas.Jis gal 10-15 nuosimciu nusileidzia didiesiem jamaha,honda,suzuki,tohatsu,mercury pagal patikimuma.Tai taip pat geras kompromisas.
apie poperius ir as to paties norejau paklaust :DCekasss rašė:kad sita foto esu mates pries n metu kazkokiam forume amerikos,ir su poperiais velkiauji?
Briedas.... butent tokios tikrai negalejai matyti... cia ne tik velkes voblikai jei ka...Cekasss rašė:kad sita foto esu mates pries n metu kazkokiam forume amerikos,ir su poperiais velkiauji?
Per šitą užgilintoją man šį rudenį lydys kalėzydrun@s rašė:Gal kazkas galetu placiau papasakoti apie siuos uzgilintojus http://parduotuve.spiningavimas.lt/down ... diver.html Kokie butu pliusai, minusai?