Aciu tau uz informacija

Pas mane panašiems tikslams skirti du kotai: Shimano Texnium DF 270 3- 15 g. ir Byron Grey Mammoth senso cast 270 up to 10 gr. Aišku, kotai ne iš rimčiausių, bet aš patenkintas abiemAgis rašė:Esme tame, kads as nenoriu visiskai nusismulkintiNezinau ar tai ymnoma, bet noretusi, kad kotelis tiktu visai mano smulkiajai artilerijai, pradedant mikroguminukais ir baigiant kokio 3 numerio sukremis ir kokiu 5-6 cm.vobleriukais...
Manau kad neklaidingai, o vėlgi skonio reikalas. vital savo kotą giria imho dėl universalesnio panaudojimo voblerių pravedimo būdams, jis pastoviai negaudo tekančiame vandenyje. Upėje gaudant tokie dalykai biski susiniveliuoja, pvz. Neryje su 10-30 g užmetimo kotu buvau pagavęs ne vieną ešeriuką (kai buvo judėjimas) ant ~2 g U.Duckling vobleriuko- reikėjo mest, o ne bėgt į namus kito spinigo ir plono valoVegys rašė:Tvicingui / poperiams - suprantama. O jei tiesiog uzmeti ir trauki ?Tada juk net ir fasto nereikia (mano supratimu) + su ilgesniu (beigi paraboliku) geriau metasi mazi masalai (bent jau man taip atrodo) - kartais to reikia. Ar as kur nors klaidingai mastau ?