Amerikonai yra amerikonai, o čia Marijos žemė, ir žmonės, ir žuvys kitokios.
Turiu du normalesnius spinus, vienas 2-15g dragūnas, kitas 3 m dvidalis mičelas avocet, 8-25 g., tiesa, dar vienas teleskopinis mašinoje voliojasi, bet kai kas tokių spiningais nelaiko, atsarginis variantas, nežinai kur ir kada gali atsidurti prie kokio vandens, 10-30g užmetimas.
Spiningautojas esu nerimtas, pradedantis, galima sakyt, bet tas 3 m kotelis man labai patinka. 3 m todėl, kad dažniausiai nuo kranto gaudau, taikausi į lydekas labiau, žvejyba ežeruose ir kartais upėje. Kotas kietokas, apie jautrumą nelabai išmanau, bet didesnės blizgės, voblerio ar sukrės darbą jaučiu, bent jau įsivaizduoju jausdamas masalo darbą, ką masalas tuo metu daro. Ir labai patinka, kad gali nuo širdies mostelėt kokią jūrą ar jūratę, ar sukrę su dvigubu lapeliu, ir paskui neskubant parsitrauk, keičiant traukimo režimą. Taigi, mano manymu, eilinį kartą įsitikinam, kad kiek žmonių, tiek nuomonių, ir spiningų visokių reikia, o svarbiausia, kad patiktų pačiam žvejui, būtų malonu žvejot, o kad kaimynui netinka, tai jau jo bėdos. O amerikonas man šiuo atveju irgi ne rodiklis.
Kas tinka Jupiteriui, nebūtinai tiks jaučiui, ir atvirkščiai. 

Turiu du normalesnius spinus, vienas 2-15g dragūnas, kitas 3 m dvidalis mičelas avocet, 8-25 g., tiesa, dar vienas teleskopinis mašinoje voliojasi, bet kai kas tokių spiningais nelaiko, atsarginis variantas, nežinai kur ir kada gali atsidurti prie kokio vandens, 10-30g užmetimas.

Kas nežvejoja, tas nepagauna :)