atsiprasau.Agis rašė:Aš ne liepiau, aš tik prašiau

atsiprasau.Agis rašė:Aš ne liepiau, aš tik prašiau
nu panasu i tai, kad puse forumo "nuskriaustuju" visokia woodoo magija jau uzsiiminejaMarius1 rašė:Kažkas juodas mišias užpirkęs buvo
o kaip cesiui savagear prey prakalbint sekesi? sake gi anam durpiu reik ir sekmadieni jau tikrai prakalbinsAiris rašė:...gal zvejot nebemokame...
Va, va. Drukšiuose irgi tas pat. Jeigu baisulinės bangos ir vėjas, lydokai kai pasiutę. Jei tik oras gęras, tai viens kits, o dažnai ir visiškas otsosasAiris rašė: Per geras oras Liepojai buvo, ten reikia bangu, vejo ir apniukusio dangaus, o gal zvejot nebemokame...
supratau, znacit, kol cesius kokio durpiu maisiuko is senuku su savim i zvejyba nepasiims, tol ant to labai gero voblerio ir nekibs jam...Airis rašė:kad vanduo buvo skaidrus , o ne durpinis
[/quote]SauliusM rašė:Vat galiu papasakot, kaip mes su Taaciu dzerkavom vakar.
Ne, tai aš to neginčiju... Bet vat kad žvejot- reikia prižiūrėt, bo paskui ir keramikos iššaudo lauk, ir dantračiai/guoliai pareina. Nu *PYP*- mašinai tepalą/filtrus keiti? Tai vat ir ritei reikia minimumo priežiūros. Či kaip ir su auto (kompu, ginklu, peiliu)- vieni tam daigtui skiria minimumą dėmesio (keičia tepalus/filtrus) kiti sėdi per dienas garaže ir fiderasina automobilį tam, kad paskui kokią valandą kitą po miestą pasivažinėtų (vat tai čia yr aperejobas, bet kai sliekas sausas blizga- tai totalus nedajobas)...SauliusM rašė:nu *BLYN*, Taci, rite yra tam kad su ana zvejot, o ne tam kad silkiu rasale mirkyt...
BandykSauliusM rašė:tai kol ana sugebesiu nudobt tai dar labai ir labai didelis klausimas i kuria puse butu ekonominis efektyvumas...
plius valus galesiu naudot gerokai plonesnius, nei multiko atveju, kas dzerku darbui tik i sveikata.
pabandyk ir suzinosi. as bandziau pries menesi kazkur, tai turiu pasakyt, kad viskas normaliai ir jokiu kusiu ir jokiu nusautu dzerku net su 30 lb pintalu gaudantTaacis rašė:BandykNors galėsi valą dažniau keisti- kūšius raizgysi kaip tikras mesarubkininkas
![]()
Nors gal aš neteisus. Jeigu patogu jerkint su mėsmale- wellcomas...
Kokias *PYP* dar apkalbas? Pats sakei du metus naudoju niekad nieko netepiau. O griovelius atidzhiau patikrink (nes pavirshius tai blizgantis, o grioveliai juodi- nieko neprimena?) - ne tepalas ten jau seniaiSauliusM rašė:o siaip tai Taaci esi svolocius. dar paziurejau, anei sausas anei svarus tas sliekas ixorne valo vediklio. pilni grioviai tepalo![]()
taip kad alieju nuo silkiu tai kitasyk as tau i dzerku tasiuka supilsiu uz apkalbas
nu teip ir buvo. ir nafig ana tept jei ir taip gerai sukasi. ypac kai kaina kapeikine. tai kai jau nustoja suktis tada ir pradedi mastyt ar ten tept kazka ar mest per langa ana ar pasidet ant atsarginiu daliu ir kita tokia pat pasiimt...Taacis rašė:Pats sakei du metus naudoju niekad nieko netepiau.
filosofija visatai. o gal reiktu sakyt, kad juos priziurint tiek pat kaip mesmales jie neturi to pliuso kad tarnauja ilgiau?HIPIS rašė:Vizgi multikai turi ta minusa, juos reik dazniau priziuret.
tikrai ne. man certeitas tvicingui zymiai malonesnis daiktas ir dar nei vienu multiku man taip patogu tvicint kaip su gera kokybiska beinertsine rituke nebuvo. plius i joki multika nesusivyniosi plono ir minksto PE valiuko. o i mesmale gali.HIPIS rašė:SauliusM.. nu pripazink, su multu tvicint daug smagiau..![]()
.
O konkreciau ir objektyviau galima? nes sutik, tai kas dabar parasyta, tai yra ziauriai subjektyvu... as pats multa (abu garcia record) kazkada pirmoj eilej nusipirkau su mintim apie lasisu zvejyba... po to dzerkas buvo, paskui tvicas, dzigas, trumpi nuklidimai i UL... net ant surfu ir tai multus susipirkau. nu bet kazkokios super nirvanos as tam multe neradau kolkas.DainiusM rašė:kaifuoju. Visai kitas darbas negu su beinertsu.