nu grazios tos varunos, as dar vis laukiu kol pas mane priguls
realio vidurinis modelis jau guli keli 

Graziai tu ja nufotkinai...dezutei ne taip graziai atrode ;) pas mane jau 4 atgule ;)shelwius rašė:Ir į mano dėžutę Varuna atsigulė
ttebo darbas visai neblogas, kaina ekonomiska, spalvu pasirinkimas labai didelis, bet metasi jie ....Promo rašė:Papildymas pries sezono atidaryma
Aš irgi neišsilaikiau, pasiėmiau du DUO deep'us ,gaila nėr didesnių nei 10-tukai, o ir spalvų gama silpna..Aqua v. rašė: Vienas is tu, kur ieskojau ir pirkau 'su ugnele'![]()
trumpai: pirmas uzmetamas/tvichinginis deepas, kuris apskritai patiko (is deepu spininginiu, ne trolinginiu)....
tokio neturiu, bet turiu 100 ir 110,edmundaxx rašė:Nesusidraugauju visiškai su 120-tiniais, tai į kitus net bijau ir lyst Realius...
Rapolas rašė:Tarp kitko, 2O Realis'as neblogai gaudo ir visai nedaužomas, pabandykit pavelkiaut su juo (pvz. 120-tu) ,nustebsit net
su kokiu spiningu 120 musineji?shelwius rašė:Man Realisai, tiek 100, tiek 120 puikiai dirba upėj juos trumpais staigiais smūgeliais mūšinėjant
GAD Gancho 1,98m iki 25gt-vilkas rašė:su kokiu spiningu 120 musineji?shelwius rašė:Man Realisai, tiek 100, tiek 120 puikiai dirba upėj juos trumpais staigiais smūgeliais mūšinėjant
Vakar nupirkau mag squada 128 tai su gancho iki 25 g. Jeigu toly uzmetus ,tai sunkiai ismusa vobleri.shelwius rašė:GAD Gancho 1,98m iki 25gt-vilkas rašė:su kokiu spiningu 120 musineji?shelwius rašė:Man Realisai, tiek 100, tiek 120 puikiai dirba upėj juos trumpais staigiais smūgeliais mūšinėjant
Kartais ir su P21 Detonada 2,6m iki 24g