Nedžigauju, todėl visų niuansų gal ir nežinaugelmes rašė: ...Mane subalamutina spiningo ilgiai. Vieni kalba, kad jautriau reaguoja trumpesis, kitiems geriau atrodo ilgesni.

...kitam gale vobleris
Nedžigauju, todėl visų niuansų gal ir nežinaugelmes rašė: ...Mane subalamutina spiningo ilgiai. Vieni kalba, kad jautriau reaguoja trumpesis, kitiems geriau atrodo ilgesni.
Labai smagus ten ziedai stoviXrapas rašė:Vakar "Rovanoje" žiūrinėjau SERT BACARRA, 210 cm 2- 7 gr. užmetimo. 129 Lt, labai trumpa, praktiškai "per saują" rankena, na ir gan smagusbobis rašė:...ilgis 210 (man tinka), kaina 145 lt...
Deja zinau tik kur Vilniui didelis pasirinkimas,Tai parduotuvese "Laikas Zvejoti"bobis rašė:Dėkui dėkui, Vital, visą para laukiau, ką pasakysi, stebėjau privatą ir tik dabar atsirado tas atskymas private. Ką ten sakai, aš supratau paskaitęs konkurentų tinklapį. Tu geriau paskyk, kur gauti tokių Larus ar Dragon. Į G.Loomis aš neįkertu (piniginiu atžvilgiu), o va į Vilnių man važiuoti- toloka.
Pabandyk SHIMANO CLARUS, prekiauja jau ir Fabijoniškių 2 (Vilniuje)Nespalvotas rašė:Tai va išaušo ir mano diena kai reiks nusipirkti spiningą. ...
Tie pardavėjai, kurie prekiauja šiais (arba kitais apie kuriuos teirausiesi) kotais bus LABAI GEROS nuomonės, o kurie NEprekiauja jais bus LABAI PRASTOS nuomonės...Nespalvotas rašė:....Reiks pačiupinėt ir pasiteirauti pardavėjų, ką jie mano apie Dragon kotus. .....
Galėjai ir iš manęs girdėtiNespalvotas rašė:...apie kai kurių Dragon kotų serijų žiedelius jau ne trečią blogą atsiliepimą buvau radęs...
Sudūrimą rekomenduojama žvake (parafinu) įtrinti: mažiau lips dulkės. Valyk kotą po žvejybos, ypač saugok nuo smėlio ir jokių bėdų su sudūrimu nebusNespalvotas rašė:...Ar reikia spinigo sudurimą kuo nors sutepti, kad mažiau braižytusi ir išlaikytų savo kokybę?
Bandėm. Turim. Pirkau jį, nes turėjau problemų su surfinių kotų sujungimais - po žvejybos reikdavo vargti kol ištraukdavau dalis vien iš kitos. Padėjo. Profilaktiškai laiks nuo laiko patepu ir spiningų sujungimus. Bet nuo smėlio niekas nepadės, paprasčiausiai reikia saugoti, prieš kiekvieną surinkima netingėt žvilkterėti ar nėra kokių šiukšlių, prapūsti, pravalyti su ant pieštuko apvyniotu švariu skudurėliu.blight rašė: Dar prie to pacio o idomu niekas nebandet to reklamuojamo grafitinio tepalo sujungimam tept, galvoju gal reikia pasiimt pabandymui...
AgiAgis rašė:Anokia cia beda 3.80-4. 20 neisardyta kota namuose ar masinoje laikyti