O tu pats kaip elgiesi, kai pamatai žmogelį ne vietoj ir "ne į temą" nusišnekantį - negi išsyk užsipuoligytis rašė:Jei mazas upeliukas su dafiga kliuviniu, tai kotas minimum iki 3/4oz ir valiukas mazdaug 15-20lb. Nu blyn, tuoj UL meGejai uizsipuls...
500 tokia riba, kad brangesnis nebeiseina, o pigesnieji iseina du vnt.egiduxx rašė:na iki kokiu 500 musiskiu
vo *BLYN* as iskripelisgytis rašė:Matyt skiriasi musu UL supratimas. Man UL tai raudziu zukle sekliuose atabraduose spinu. Beveik visais kitais atvejais UL laikau svelnia iskrypimo forma. Sorry zmogeli...
sita rite tik ant pludine arba ant ziemini spiningeli.Eskok kaska is 1000-niuAndriusK rašė:http://www.tackledirect.com/shimano-se5 ... -reel.html tokia ritele galima gauti ant musu krasto? ir koks svoris jos, gal kam susidurt teko?
spinningasAndriusK rašė:simet vasara susidomejau labai UL o dar tiksliau mazaisiais guminukais eseriu zukle ezeruose.. galvos maks iki 5g, cia tie mikro guminukai..
tad mieli kolegos ul gerbejai prasau pan sukomplektuokit irankeli iki kokiu 500lt, SPiningas rite. kaip pirmas ul spiningelis nera cia ko labai islaidauja.Tad tikslas: eseriai, vieta: ezeras, masalas pagrinde mikroguminukai iki 5g galvos, ir iki4 cm vobleriukai, ir kur vilniuje didziausias pasirinkimas butu ul.. ?
matai oranqitto man ne tas eva nepatinka, man tas ispjaustymas negaliu pakest, su tokiu panasiu teko zvejot. awa shimma berods kots buvo, ir tokia rankena man nepatinka, o ne ta eva medziaga..orangitto rašė:kuom tau nepatinka ta eva rankena pirma palaikyk kota su ja poto dauzyk per galva su plaktuku as mielai pakeisciau kamsti ant turimu kotu i tokias rankenas , bet tai finansiskai neapsimoka