Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #222741   Xrapas
 24 Rgs 2010 09:50
blight rašė:...Kas liečia Belly Buster'ius, bent jau maniškiai visi idealiai kaip laikrodukai - 72.00gr :donknow' Vat ir suprask :-D
Maniškis- 73,2 gr :shock:
Vat ir suprask :roll: :-D
 #223156   ramkis
 27 Rgs 2010 15:51
Nu ka, sestadieni isbandziau ir asai dzerkavimo malonumus ''plot Trumpai tariant likau daugiau negu patenkintas :v-ar Kotelis AGAT 162 40-140, viendalis, rite Ryobi Ixorne, masalai ZALT Z ir Savagear Deviator ir 4play, didieji. Nu likau patenkints, bet reikia priprast prie daug ko. I pabaiga apturejau 6 kibimus, kai tuo tarpu nei vienas is aplinkui zuvavusiu neturejo nei barkst ;-var-var. Bet nepakirtau nei vienos, nezinau kodel. Bet Ispudis geras ;-var-var.
 #223189   Taacis
 27 Rgs 2010 18:51
blight rašė:
Taacis rašė:Busteriai vibruoja, Duke nevibruoja.
Dėl didžiųjų Buster Jerk tai kiek pamenu anie tikrai nevibruoja,
Vebruoja (nu tai yra skesdamas pasiubuoja y shonus), vakar ir uzhvakar pats machiau... O lydekaite apie 2kg pakibo HB Joly Dancer.
 #223199   Airis
 27 Rgs 2010 19:16
ramkis rašė:..... I pabaiga apturejau 6 kibimus, kai tuo tarpu nei vienas is aplinkui zuvavusiu neturejo nei barkst ;-var-var. Bet nepakirtau nei vienos, nezinau kodel. Bet Ispudis geras ;-var-var.
visiems dzerkams keiciu kablius i 1/0 arba storesniems i 2/0 ownerius bc36 arba 41.
viena karta pasimokiau,kai nuejo krokodilas. daugiau pabegusiu nebera
 #223202   Taacis
 27 Rgs 2010 19:38
Airis rašė:visiems dzerkams keiciu kablius i 1/0 arba storesniems i 2/0 ownerius bc36 arba 41.
;-var-var.
dar ir zhiedus keichiu. Nes kartais tokiu zhiedeliu pasitaiko (aishku gaidishku trishakiu pasitaiko visada, gal tik pora jerku turiu, kuriem trishakiai nekeisti), kad nu jych nafik.
 #223203   Taacis
 27 Rgs 2010 19:41
ramkis rašė: Bet nepakirtau nei vienos, nezinau kodel.
Bet tikrai keista. Gal stabdis polaisvis ir kai lydys laiko dantyse jerka, tu kerti ir tik stabdys prasisuka, o jerko ish dantu neishlupi, ir kabliu y zhabtus neysmeigi. Nu o lydyds suprates apgaulia ishsizhioja ir :/braj;
 #223215   ramkis
 27 Rgs 2010 21:14
a varpa ana zino, pirms karts, nereik noret. Juk i su merge ne visiem is pirma karta gaunas :koliorava , a cia juk kur kas rimtesni bajerukai :lol: Ant zaltu tai kabus tikrai reik keist, o vat an savageru atrodo visai neblogi. Bet pakeisiu Airio rekomendacijom
 #223234   blight
 28 Rgs 2010 07:21
Taacis rašė:
blight rašė:Dėl didžiųjų Buster Jerk tai kiek pamenu anie tikrai nevibruoja,
Vebruoja (nu tai yra skesdamas pasiubuoja y shonus), vakar ir uzhvakar pats machiau...
Nu reiks pračekint saviškius, gal pas kažkurį "brokas" :-D
 #223236   Xrapas
 28 Rgs 2010 07:29
Taacis rašė:...Vebruoja (nu tai yra skesdamas pasiubuoja y shonus), vakar ir uzhvakar pats machiau... O lydekaite apie 2kg pakibo HB Joly Dancer.
Siūbuoja ir maniškiai...tik nei viena lydekaitė to neįvertino :e:e
 #223244   blight
 28 Rgs 2010 08:13
Xrapas rašė:Siūbuoja ir maniškiai...
Tada panašu jog susimaišiau :roll:
Xrapas rašė:...tik nei viena lydekaitė to neįvertino :e:e
Kiek pamenu viena rimta norėjo krimstelt :roll: :klasta!:
 #223250   Xrapas
 28 Rgs 2010 08:35
blight rašė:... Kiek pamenu viena rimta norėjo krimstelt :roll: :klasta!:
Tai čia pernai...nesiskaito :-D
O šiaip siūbuoja ir gan ryškiai.
Gal stebėjai shallow versiją?
 #223299   SauliusM
 28 Rgs 2010 12:05
cia jum buster jerk 2 siubuoja? nu bliaha, a kodel man nesiubavo... :roll:
 #223318   Xrapas
 28 Rgs 2010 13:31
SauliusM rašė:cia jum buster jerk 2 siubuoja...
Aš tai "dičkius" turėjau omeny :roll:
 #224414   blight
 04 Spa 2010 11:30
Išsiaiškinau kriminalą dėl Buster Jerk siūbavimo, pasirodo maniškis kur sakiau jog yra vienas lengvesnis (68.70gr), yra visiškai blaivas ir grimzdamas visai nesvirduliuoja - tiesiu taikymu horizontaliai žemyn, o vat kur normalaus svorio jau "girtuoklis" - grimzdamas gražiai svirduliuoja į šonus;-) Velnias, aš ir galvoju, to blaivojo tokia gera spalva, bet niekas ant jo nepasirašo... Nesiseka loterijose man... Dabar mislyju, gal jį kažkaip reabilituot pavyktų :roll: Kažin kaip čia jį "prigirdyt"? :'blud;/
 #224418   SauliusM
 04 Spa 2010 11:38
ant kupros mazu bandyk koki svori priklijuot. nes svyruoja tai as kaip suprantu tie, katriem mases centras virsun pakeltas, del ko aniem kyla noras virst ant sono biskiuka.
 #225772   vaidaas
 10 Spa 2010 20:00
Sveikučiai, ::hai-bai
Matau šnekam apie busterius,tai va šiandien ir pas mane busteris atidirbo kaip reikiant.
Įlipau valtin apie pirmą prieš piet,džerkinau kokias dvi su puse valandos ,anei stukt. Galvoju sekmadienis,lydekoms išeiginė. :lol:
Atsistojau ant briaunos kur 2 ir 4 metrai gylio skirtumas.
Užsidėjau tokį sidabrinį pilkai juodą busterį.
Džerkinu ir kad pils per nagus taip saldžiai. :shock: Nu net nespėjau sureaguot,bet įtariau kad kablių lydeka nebus ragavus.
Mėtau toliau,ilgai laukt nereikėjo,praėjo tik penkios minutės ir vėl smūgis,šį kart sėkmė mano pusėj. ''plot
http://img87.imageshack.us/img87/1753/atvaizd080.jpg
93 centimetrai 6,5 kg.
 #225781   Taacis
 10 Spa 2010 20:19
vaidaas rašė: vėl smūgis,šį kart sėkmė mano pusėj. ''plot
http://img87.imageshack.us/img87/1753/atvaizd080.jpg
93 centimetrai 6,5 kg.
Man bishky liudniau- vakar 5valandos nerealiame kelmyne- viena jau legalė, ant Slider 10s, aishku plauko kaip plaukiojusi toliau. Shiandien labai sekliame ezheriuke- viena ~paleistuve/nepaleistuve, labai grazhiai seke Slidery 12F kokius 20 metru (vejo jokio- viskas kaip ant delno matosi, aishku ir ash lydekoms maciausi)- vaizdas nerealus. Dar machiau dvi stoviniuojanchias lydekutes- kogero nealkanos buvo, nes kuojos kazhku migravo tai nesuvokiamais kiekiais plauke cielais debesimis. Na tokiu oru nelabai ir tikejausi kazhkokio super kibimo...
 #225782   vaidaas
 10 Spa 2010 20:27
Taacis rašė:-
,
labai grazhiai seke Slidery 12F kokius 20 metru
O nebandei padidint tempą? Gal but pasirašius?
:grin:
 #225792   Taacis
 10 Spa 2010 21:12
vaidaas rašė:
Taacis rašė:-
,
labai grazhiai seke Slidery 12F kokius 20 metru
O nebandei padidint tempą? Gal but pasirašius?
Ishpradzhiu didinau, y pabaiga visai suletinau- dzin jai.
 #225796   okuma
 10 Spa 2010 21:31
grazus lydiaks, sveikinimai
 #225803   blight
 10 Spa 2010 23:41
Et graži riebulė ::liux Maladiec ;-)
 #225926   vaidaas
 11 Spa 2010 16:53
Sveikučiai, ::hai-bai
Šiandienos gan netikėtas siurprizas. :shock:
Matyt lydekų nebemoku gaudyt ,kad jau lynai pradėjo ant džerkų kabinėtis.
http://img151.imageshack.us/img151/2185/atvaizd082.jpg
Sakysit bajeris,nu ne, kalė prie pat valties :-D
Susigundė ant skestančio fatso.Vienas trišakis čiut ne burnoj o kitas po peleku įsikabinės.Nofotkinau ir paleidau atgal į vandenį.
 #225948   ramkis
 11 Spa 2010 19:36
nu ka, ir as atsidariau ant jerkiuku. ''plot Tai ivyko vakar, paklausiau jusu patarimu is pro praeitos mano zvejybos, pasikeiciau kablius i owner'ius. Prigriebiu dar kelis lenku jaxon dzerkus(mano poziuriu visiskas meslas), kablius ir aniem pamainau. Sekmadieni jau pluduriuoju vienoj vietcikej. Pradedu bandymus nuo Jaxon'u, visiskas meslas, cia mano poziuriu, nesugebejau isgauti is ju jokios gyvybes. Nors padaryti ir graziai, bet man jie niekaip nezaide. Gal nesugebejau su jais pasokti, neviltis. Uzdedu Zalt'Z ,pakeiciu kelis spalvinimus, sitie dirba graziai, bet nieko. Na ir uzdedu tuos su kuriais pries tai buvusioj zvejyboj turejau kibimus. Pirmas i trasa eina melynnugaris sidabriniais sonais, nes tame vandenelyje, megsta melynos spalvos masaliukus. A ny any :ruko , dedu eserio spalvinima, byrka. Pradedu nerimauti, paimu paprasta spiningeli, su varine Aglia TW, metimukas ir yr lydokas apie 1,5 kg. Po sestadienio pasisedejimo, galvele nedirba niekaip, nei fotiko, nei svarstykliu. Tik alaus ir pleckutes sveikatinimuisi nepamirsau. Vadinasi lydziu yra, vel imu dzerkus ir aktyviai dauzau vandeni, pradejo jau kilt slapgaris nuo plakimo, nieko. Uzdedu Savagear'io FT keli metimai, smugis. Atsigaunu, patraukiu is pleckutes, uzkandu Rolo zmonos keptu kotletuku, vel patraukiu. Vel metu. Nieko. Perplaukiam i kita vieta, keli metimai, smugis, nesuprantu ar yra kas ar ne, pasirodo yra. Velgi silkute vos per 1 kg, bet tai pirma isdrosta ant dzerko ''plot Dziaugsmas. Dar po gurksneli ir vel droziu, vel bac - tuscia, dar ir dar, bet nepakertu. Po kokios valandziukes vel bac, yra vel panasi kaip ir pati pirmoji, jega. Aprimsta, po kiek laiko vel keletas kibimuku, ir vienas toks, kad vos neislupa koto is ranku. Jega, jei oras bus gut, kita savaitgali vel bandysiu uzdrost. ;-var-var. Tai tokie mano ispudziai
 #225952   Taacis
 11 Spa 2010 20:17
ramkis rašė:nu ka, ir as atsidariau ant jerkiuku. ''plot
;-var-var. Sveikinimai! Smagu, kai prabyla malkos kurias pats shokio judesy suteiki.
 #226022   blight
 12 Spa 2010 08:29
SauliusM rašė:as apakes :shock:
Ash kai pamaciau kaip jis lupa eserius ant bandito mazesnius uz pati dzeka, tai dabar ne nesistebiu :lol:
Paveikslėlis
 #226046   Skumbrotas
 12 Spa 2010 10:15
blight rašė:Ash kai pamaciau kaip jis lupa eserius ant bandito mazesnius uz pati dzeka, tai dabar ne nesistebiu :lol:
Paveikslėlis
Įdomu, ko tikisi tas ešerys kąsdamas tokiam didžkiui į pilvą :?: :-D
 #226113   Kleckas1978
 12 Spa 2010 15:29
Gina savo teritorija ''plot
kas akvariumus turi tas zino iki ko pestynes daeina del kampo kokio geresnio :-D tas pats ir su zuvim ezere ar upej ar pan...
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 63
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė