tas ir blogiausia, kad st.croixo man dar neatveza, o gloomis jau guli ant prekystalio

Yra kelios pagrindines dogmos.magicas rašė:tada dar placiau paklausiu...
kada geriau greitos ir letos akcijos spiningai ir kokie minusai?
kalbant apie uzmetima, jutima, zuvies traukima ir t.t.
as isivaizduoju, kad greitos akcijos spiningas geriau mano poreikius patenkintu...
SauliusM rašė:ir starkiu turbut irgi negaudai?alkanas rašė:cia velgi labai individualu, as pvz gumom zvejojau ir str 1082 imx jis moderate, bet man tiko ir gumom, nes as nesokdinu taip masalo dugnu, traukiu letai ir atsitrenkus i dugna vis kilsteliu masala ir toliau letai traukiu, man paprasciausiai taip patinka, taip pat darau ir su ex fast ir su fast spiningu ir dar traukiant guma ja spiningu kazkiek timpcioju lengvai arba truputi drebinu, kaipi su ziemine balalaika, tokiam mano zukes stiliui to moderate spino jautrumo pilnai pakako, tiesa zvejoju tik stovinciam vandeny, apie upes nieko nzn, nemegstu ju ir nemoku upej zvejot, tai ir nzn ko ten reiketu, kaip bebutu, vistiek rinktis teks tau paciam pagal tai ko reikia, nes cia kalbam kazkiek kiekvienas is savo varpines, ir tai kas gerai man ar kitam, gal tau visai netiks
nu as su kroiksu katro uzmetimas iki 35gr kai 22gr metau tai pats tas. bet ant to tavo nuziureto iki 21gr uzkabinus 22gr tai jam ciuju irgi jau biski per daug gali but. nu mest tai mesi, bet pusiau balionu turbut.magicas rašė:SauliusM
sutinku, ypac jei masalai lengvesni, tai is situ dvieju gloomis turetu toliau uzmesti.
bet jei noresiu 22 g blizge uzdeti, tai toks vaizdas gloomisa paemus, kad jis turi pusiau linkt nuo tokio svorio. labiausiai del tu svoriu ir uzsiparinau.
raso viena, realiai atrodo visiskai kitaip.
st.croix 96mf2 7-21g atrodo daug kietesnis ir labiau didesniam uzmetimo svoriui pritaikytas, o gloomis str1163s - 10,5-21g, bet tikrai mazesniam atorodo skirtas. Viena komentara gavau kitam saite is sitokio spiningo savininko, kad jis at jo rasytu 3-18g.
nu mest tai mesi. bet va jau prasideda, ilgis tik 2,7m dar pasakyk, kad ne avidas o wild riveris...magicas rašė:ka as zinau... nu su stcroixu 7-21 g draugelis meto drasiai tokius 22g, bet pas ji 2,70 ilgio.
Visi Gloomis spiningai su 3 galingumu( paskutinis skaicius modelio pavadinime) serijoje STR, be juokiu abejuoniu meta po 35 gramus ir be problemu. STR 1163 yra imx. Tai yra tikras fastas - butent geraja prasme, su puikiu jautrumu ir metimu.magicas rašė:SauliusM
sutinku, ypac jei masalai lengvesni, tai is situ dvieju gloomis turetu toliau uzmesti.
bet jei noresiu 22 g blizge uzdeti, tai toks vaizdas gloomisa paemus, kad jis turi pusiau linkt nuo tokio svorio. labiausiai del tu svoriu ir uzsiparinau.
raso viena, realiai atrodo visiskai kitaip.
st.croix 96mf2 7-21g atrodo daug kietesnis ir labiau didesniam uzmetimo svoriui pritaikytas, o gloomis str1163s - 10,5-21g, bet tikrai mazesniam atorodo skirtas. Viena komentara gavau kitam saite is sitokio spiningo savininko, kad jis at jo rasytu 3-18g.
jo magikas nu ir uzvirei tu cia kose , tiek patarimu cia turbut dar niekas negavo gal ir nieko blogo bet pasikartosiu - visi cia mineti spiningai yra puikus , eik i parduotuve rinkis ir ziurek pats , mesti didesni svori gali visi , bet ar to reikia geriau palikti nedidele atsarga ir dar patarimas yra gerai , bet jeigu man nepatiks as nepirksiu to spiningo kad ir kiek kiti ji begirtu , tikiuosi tu taip patmagicas rašė:ka as zinau... nu su stcroixu 7-21 g draugelis meto drasiai tokius 22g, bet pas ji 2,70 ilgio.
magicas rašė:ka as zinau... nu su stcroixu 7-21 g draugelis meto drasiai tokius 22g, bet pas ji 2,70 ilgio.
tai as jau sita ir ciupinejes esu ir visaip galvojau ale subalamutino mane pagrinde Skumbroto atsiliepimai su tuo STFR1363. i dabar as jau vel nebezinau ko man reik.cesius rašė:http://www.cdrods.ru/spinning/blue_rapi ... pin=br106m
Per daug balamutinies, geriau mokintis is savu klaidu ,nei is svetimu
Gražiai elgiasi su 10g svoriu, taip pat kaip ir su 5g, ir su 28g. Dėl nuotolio - tikrai su metru neplaukioju ir nematuoju kiek koks masalas nuskrenda. Kol kas man pakanka vizualinio įvertinimo, kad skrenda toliau nei metant su kitais mano turimais kotais.SauliusM rašė:.... Vat ir tamsta jei papasakotumet kiek realu 10gr pjautine su jusu STFR1363 uzmest ir kaip anas su tokiu svoriu elgiasi tai jau butu siokia tokia info. .....
Pirma - STFR1363 yra iki 3/4oz deklaruojamo metimo svorioSauliusM rašė:nu bet tai zmones aiskiai sako, kad su STFR1363 meta toliau nei su 9' kotu iki 3/4oz... kuom tiket?![]()
kazkaip neisejo duot ataskaitos apie CD blue rapid ASPIUS 10.6, 7-30g, (DARAU BUTE REMONTA)Skumbrotas rašė:Gal ir įdomu būtų "radi sportivnovo interesa" palygintSauliusM rašė:4. Visai pajury gyvena toks Airis(manau tikrai ji pazysti), kuris turi CD kota 3,2m ilgio. vat jei taip jus draugiskai susitiktumet ir pabandytumet vienodom salygom(ta pati rite, tas pats valas, tas pats masalas) pametyt, o paskui cia parasytumet, tai buciau be galo dekingas.
Tik tyli Airis kažko apie tą CD, nors visą žiemą čia tą kotą pristatinėjo kaip nepalyginamai pranašesni už visus lumisus-xu...sus, buvo įmetęs nuorodas į rusų saitus, kur internetiniai ekspertai kategoriškai teigė, jog metimo nuotolis šitam kotui 100m ir daugiau yra "ras pliunut". Jau ruošiaus užklaust, kiek jis virš 100m numeta, nes Airis tai tikrai moka mėtyt. Buvau nusprendęs, kad jei savo akim pamatysiu jį metant 100m, tai parduosiu tą STFR1363 ir nusipirksiu blue rapidą
Nu jei parduoda, tai vadinas visa tai tebuvo internet-muilas, kaip kad paskutiniais metais jau įprasta rusiškuose saituose.