Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...

#117187   HIPIS
 12 Geg 2009 21:05
Vertimas is rusu ..kaimyniniam puslapelije
http://www.ulspining.puslapiai.lt/viewt ... ?f=13&t=60
Kad neklaidziot...paslinkit zemyn iki trijules vobliku, raudono, geltono, rudo...virs ju bus paaiskinta kuris su kuriuo gimines....Duel ir Yo-Zuri. ;-)

#117189   SauliusM
 12 Geg 2009 21:09
Xrapas rašė:Pas mane abiejų- ir SEA FOX 50 MR, ir STOOP 50 MR dėžutės buvo DUEL :lol: .
Ant SEA FOX voblerio nugaros užrašyta DUEL, sveria 2,48 gr. , lėtai skęstantis/suspendingas. Kabliukai balti, matomai skirtas sūriam vandeniui.
Ant antrojo nugaros užrašyta STOOP, sveria mažiau, nei nurodyta ant dėžutės- 2,28 gr. , plaukiantis. Kabliukai- juodi.
nu as j irgi visokiose visokiausiose dezutese mates. bet kadangi duel ir yo-zuri yra vienos ir tos pacios firmos skirtingi prekiniai zenklai tai voblerecai matomai tie patys. o svorio skirtumas matyt de skirtingu kabliuku gaunas. man irgi kazkaip buvo kiles itarimas kad tie balti matyt suriam vandeniui. siaip juroj meciau as ta su baltais kabliais kur su sbirulino plude, tai nesurudijo kabliai nuo suraus vandenio...

#117190   DainiusM
 12 Geg 2009 21:14
Pas mane potkej virsutinis Duel sea fox, apatiniai du yozuri Stop. Gaudo tiek virsutinis tiek vidurinis stabiliai, apatinio plaukiancio niekaip neprasnekinu... :neutral:

#117192   SauliusM
 12 Geg 2009 21:16
niuxa rašė:Pas mane potkej virsutinis Duel sea fox, apatiniai du yozuri Stop. Gaudo tiek virsutinis tiek vidurinis stabiliai, apatinio plaukiancio niekaip neprasnekinu... :neutral:
toj mano fotkej kur as su mazu esereliu idejes, kak raz plaukiantis 5cm. tai man tai labai eseriam ezeruose kibus... ir nemune irgi beje... :roll:

#117235   Xrapas
 13 Geg 2009 06:24
SauliusM rašė:... voblerecai matomai tie patys. o svorio skirtumas matyt de skirtingu kabliuku gaunas. man irgi kazkaip buvo kiles itarimas kad tie balti matyt suriam vandeniui...
Įtariu, kad modeliai visgi skiriasi, nes va tam pačiam kataloge pažymėti skirtingais kodais: STOOP MR series- F741, SEA FOX- F754. Ir pagrindinis skirtumas, matomai tai, kad SEA FOX- suspenderis, o STOOP- plaukiantis. Iš čia ir skirtumas svoriuose...
http://www.yo-zuri.it/Yo-Zuri.pdf

#117253   audrutis
 13 Geg 2009 08:58
SauliusM rašė:
niuxa rašė:Pas mane potkej virsutinis Duel sea fox, apatiniai du yozuri Stop. Gaudo tiek virsutinis tiek vidurinis stabiliai, apatinio plaukiancio niekaip neprasnekinu... :neutral:
toj mano fotkej kur as su mazu esereliu idejes, kak raz plaukiantis 5cm. tai man tai labai eseriam ezeruose kibus... ir nemune irgi beje... :roll:
Sauliau, nesupratau o kodel tu ezere naudoji plaukianti :?: :roll: Juk jo toli neuzmesi, ir nepaplukdysi :roll: Ar eserius tu kazkur tarp zolio gaudai, kus reikia kartais iskelt pavirsiun :roll: Neikertu biski

#117257   SauliusM
 13 Geg 2009 09:08
audrutis rašė:
SauliusM rašė:
Sauliau, nesupratau o kodel tu ezere naudoji plaukianti :?: :roll: Juk jo toli neuzmesi, ir nepaplukdysi :roll: Ar eserius tu kazkur tarp zolio gaudai, kus reikia kartais iskelt pavirsiun :roll: Neikertu biski
pirkau ta vobleri originaliai tai upetakiam, bet paskui kazkaip ezere issitraukiau, tai kibus pasirode, tai ir naudojau.

#117258   SauliusM
 13 Geg 2009 09:09
Xrapas rašė:
SauliusM rašė:... voblerecai matomai tie patys. o svorio skirtumas matyt de skirtingu kabliuku gaunas. man irgi kazkaip buvo kiles itarimas kad tie balti matyt suriam vandeniui...
Įtariu, kad modeliai visgi skiriasi, nes va tam pačiam kataloge pažymėti skirtingais kodais: STOOP MR series- F741, SEA FOX- F754. Ir pagrindinis skirtumas, matomai tai, kad SEA FOX- suspenderis, o STOOP- plaukiantis. Iš čia ir skirtumas svoriuose...
http://www.yo-zuri.it/Yo-Zuri.pdf
tai kad as plaukianti sea foxa turiu :roll:

#117261   DainiusM
 13 Geg 2009 09:13
O as suspenderi STOP :-D

#117265   Xrapas
 13 Geg 2009 09:22
SauliusM rašė:...tai kad as plaukianti sea foxa turiu...
O mano- "suspenduoja" :donknow' :-D

#118771   Vegys
 20 Geg 2009 12:58
Buvau Rovanoj, pirmą kart mačiau voblerius Fladen maxximus (pavadinimas toks arba panašus). Atrodo neblogai, ale kaina uz 3 cm vobleriuka (1,1 g berods) 37 Lt. Daug ..... Gal kas nors bandėt ?

#118772   kazbekas
 20 Geg 2009 13:06
jo, Vegy, bandem. puikus vobleriukai, tik kaina siek tiek aukstoka. tokius pat analogus gamina Tsuribito ir kaina kur kas zemesne. Tik beda, kad i Lietuva neeksportuoja pastaruju.

#118773   blight
 20 Geg 2009 13:10
Vegys rašė:Buvau Rovanoj, pirmą kart mačiau voblerius Fladen maxximus (pavadinimas toks arba panašus). Atrodo neblogai, ale kaina uz 3 cm vobleriuka (1,1 g berods) 37 Lt. Daug ..... Gal kas nors bandėt ?
Apziurejau ir ash juos praeita savaite. Visi modeliai pasirode kazkur matyti - visi Tsuribito klonai (BabyMinnow, Jerkbait 80F ir t.t.). Shnektelejus su pardaveju, sako, kad made in japan tik pagal Falden uzsakyma. Ant visu vobleriuku pilvu uzrashyta "maxximus". Ka nori ta tegu sako, bet kazkaip visishkai netikiu ju japonishku grynakraujishkumu. Geriausiu atveju speju bus kaip su Pontoonais - made in china ant japonishku stakliu :roll: Patrypciojau, pasigrozejau, paziurejau i sunkmecio ishkamuota pinigine... ir nesusigundziau palikt po 39lt uz vnt.... Shiaip, kad ir negrynakraujai japonai, bet manau turetu but visai puikus vobleriokai ;-)

#118774   kazbekas
 20 Geg 2009 13:17
vobleriai tai jie puikus, o gamykla tai cia tikrai ta pati kur ir pas Pontona ir pas Tsuribito.

#118844   vital(vilnius)
 20 Geg 2009 19:21
blight rašė:
Vegys rašė:Buvau Rovanoj, pirmą kart mačiau voblerius Fladen maxximus (pavadinimas toks arba panašus). Atrodo neblogai, ale kaina uz 3 cm vobleriuka (1,1 g berods) 37 Lt. Daug ..... Gal kas nors bandėt ?
Apziurejau ir ash juos praeita savaite. Visi modeliai pasirode kazkur matyti - visi Tsuribito klonai (BabyMinnow, Jerkbait 80F ir t.t.). Shnektelejus su pardaveju, sako, kad made in japan tik pagal Falden uzsakyma. Ant visu vobleriuku pilvu uzrashyta "maxximus". Ka nori ta tegu sako, bet kazkaip visishkai netikiu ju japonishku grynakraujishkumu. Geriausiu atveju speju bus kaip su Pontoonais - made in china ant japonishku stakliu :roll: Patrypciojau, pasigrozejau, paziurejau i sunkmecio ishkamuota pinigine... ir nesusigundziau palikt po 39lt uz vnt.... Shiaip, kad ir negrynakraujai japonai, bet manau turetu but visai puikus vobleriokai ;-)
made in japan :lol: is ten je kur ir pontoon,ir tsurubito,gamino kinijoi ant japonu "Bassday" stakliu ;-) tik kaina uz tos fladen tai praso eina si.. :shock: uz tokie kaina jau grina japona galima paimti :cool: reali kaina tos fladenus turetu buti 25lt kaskur ;-) o ne 39lt :shock:

#118903   orangitto
 20 Geg 2009 23:35
nu man irgi paciam atrode, kad kaina uzlauzta, bet poto pasiziurejau rekomenduojama gamintojo kaina tai ji yra 99 kronos=32.86lt pardavimo kaina 37lt, tai kaip lietuvoj tai ganetinai gerai ne 300 proc antkainis, o kaip pas visus zmones pasauly tad ner ko dviracio isradinet uz dyka nieks nedalina siais laikais nieko :) o ar vertas tas daiktas tu pinigu tai cia kiekvienam sprest :)
Kataloge raso:
MAXXIMUS PLUGBAITS
We proudly present our new range top quality of Japanese plugbaits. They are manufactured to the highest specifications.
Svedai ne kinai kas i galva sauna nerasineja :)

#118973   Jonvabalis
 21 Geg 2009 09:49
orangitto rašė: Kataloge raso:
MAXXIMUS PLUGBAITS
We proudly present our new range top quality of Japanese plugbaits. They are manufactured to the highest specifications.
O tu kuriame nors gamintojo kataloge radai uzrasa: "our products are shit" ?!
Svedai puikiai raso ant Lietuvoje pagamintu prekiu: made in Sweden.
Kitas momentas, paimk Pontoon 21 cheerful modeli ir savo Maxximus ir rask nors viena skirtuma, jei rasi tai tik kainoje ir pakuoteje ;-), vo blin net du skirtumai gavosi :-D

#119013   vital(vilnius)
 21 Geg 2009 11:53
orangitto rašė:nu man irgi paciam atrode, kad kaina uzlauzta, bet poto pasiziurejau rekomenduojama gamintojo kaina tai ji yra 99 kronos=32.86lt pardavimo kaina 37lt, tai kaip lietuvoj tai ganetinai gerai ne 300 proc antkainis, o kaip pas visus zmones pasauly tad ner ko dviracio isradinet uz dyka nieks nedalina siais laikais nieko :) o ar vertas tas daiktas tu pinigu tai cia kiekvienam sprest :)
Kataloge raso:
MAXXIMUS PLUGBAITS
as pilnai suprantu kad tu dirbi rovanoi ir privalai girti rovanos prekes :twisted: :lol: bet reike zinoti ka parduodi ;-)

#119234   orangitto
 21 Geg 2009 23:30
Tai kaip jus ponai zinovai skiriat kuris jau ant japonisku stakliu kino rankom darytas? o kuris japonijoj japono rankom mygtukas paspaustas? :lol: gal is kvapo :-D ar i ekskursijas vaziuojat po gamyklas:)
Jei raso tai reiskias taip ir yra, kur china buna china arba p.r.c.
Dar vienas skirtumas tarp ju tai spalvu gama.

#119327   vital(vilnius)
 22 Geg 2009 11:08
orangitto rašė:Tai kaip jus ponai zinovai skiriat kuris jau ant japonisku stakliu kino rankom darytas? o kuris japonijoj japono rankom mygtukas paspaustas? :lol: gal is kvapo :-D ar i ekskursijas vaziuojat po gamyklas:)
Jei raso tai reiskias taip ir yra, kur china buna china arba p.r.c.
Dar vienas skirtumas tarp ju tai spalvu gama.
:lol: :lol: :lol:
spalvu kinijoi galima uzsakiti kokiu tik nori,tik "babkes "mokek :cool:
linkiu ir toliau laimingai tiketi kad fladen voblikai padaritos japonijoi :lol: :lol: :lol: negamino situs voblikus japonijoi jau senai :!: ;-) http://www.ulspining.puslapiai.lt/viewt ... ?f=13&t=74

specialei tau foto tsuribito baby minnow 30f :shock: :cool:

Paveikslėlis
kita puse ipakavimo
Paveikslėlis

#120016   gintars
 27 Geg 2009 10:43
vakar norejau nusipirkti yo-zuri l-minow 44mm ir 66mm bet buvo tik skestantys toj pardej, taj susilaikiau nes norejau plaukianciu, bet daba kazkaip pagalvojau ar l-minow is viso yra plaukianciu modeliu? :roll:

#120020   cesius
 27 Geg 2009 10:54
Vital tu cia pas mus asas, kas is juozuku virs 10 cm suspenderei tvicinginiai yra :?: Kiek galima rapala smaugt :grin:

#120021   vital(vilnius)
 27 Geg 2009 11:11
cesius rašė:Vital tu cia pas mus asas, kas is juozuku virs 10 cm suspenderei tvicinginiai yra :?: Kiek galima rapala smaugt :grin:
koks as asas :oops: :-D a fig zino kokie suspenderei virs 10cm paz "zuriku" ira :roll: ,ne mano ismera :-D mane daugiausia duomino voblikai max iki 7cm :-D
Xrapas tame reikale asas ;-)
p.s. dar cia paziurek gal ka rasi
http://www.yo-zuri.com/Products.htm

#120022   cesius
 27 Geg 2009 11:13
Palandes po ineta maciau tik deep runerius virs 10, o kad eitu iki 2m didesniu uz devintuka nemaciau :cry:

#120028   DainiusM
 27 Geg 2009 12:07
Na crystal minou tikrai yra ir seip neblogi, ale nepigus, dar is hardcore galima paziuret irgi nemazu yra ir LABAI kibus... ;-)

#120036   Xrapas
 27 Geg 2009 13:17
cesius rašė:...kas is juozuku virs 10 cm suspenderei tvicinginiai yra :?: Kiek galima rapala smaugt :grin:
Jei tiks IKI 10 cm :) - pamėgink pašokdinti Yo-Zuri SASHIMI jerkbait:

Paveikslėlis

ir kokybė, ir užmetimas, ir darbas- aukštumoj ;-) . Dirba ~ 1 metro gylyje.
Visai neblogi tvičingui StrikePro JL120- patikrintas jau ne vieną sezoną ;-)
VIRŠ 10 cm- labai patiko Owner C'ultiva Rip'n minnow ir Sawoy minnow vobleriai:

Paveikslėlis
Šitie jau čiut ne džerkai, bet dirba labai gražiai ir traukiami tolygiai, ir tampomi aštriai. Darbinis gylis irgi apie 1 m.

#120042   cesius
 27 Geg 2009 15:54
dekui, bandysiu paieskot ir apciupinet :cool:

#120053   blight
 27 Geg 2009 18:06
Cesiau ish Juozuku labai siulyciau pabandyti 3D MINNOW (SP). 10cm dar vandens nemates, bet 7cm man ish yo-zuriku tvicinginiu - ze best'inis ;-)
Ish neminetu dar gali pabandyt HARDCORE JB-90SP (pas mane kolkas irgi dezutej guli eiles laukdamas) ;-)

#120058   Mike
 27 Geg 2009 18:44
HARDCORE JB-90SP sekmadienį vienam ežerėlyje vienintelis per visą pusdienį dvi lydekaites sudomino. Griebė trukčiojamą, ten kur ant dugno žolytės ir gylis apie 2 m.
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė