Soronas jau gal 5 metai tarnauja be problemų.Giege rašė:Ir ar kas gaudo lasius daiwa freamsu arba abu garcia soron 40?kalbu butent apie rudens sezona. Ar po keletos zuvu visa uzia ir kliba?
Soronas jau gal 5 metai tarnauja be problemų.Giege rašė:Ir ar kas gaudo lasius daiwa freamsu arba abu garcia soron 40?kalbu butent apie rudens sezona. Ar po keletos zuvu visa uzia ir kliba?
https://www.youtube.com/watch?v=WywqjBwYNF0Giedra rašė:Gal kas papasakos kas cia per modelis?
Įspūdžiai geri.gabras rašė:kur vilniuj galima paciupinet nasci 2016 metu? gal kas jau turit isigijes, kokie ispudziai?
Pas mane OK viskas. Pakeisk guolį ir bus tvarkamantasspecnaz rašė:Ar kam uze soron stx vediklis?kur keitet, taiset?
Nu baik, čia tau drūtam normaliai. Na dar man kolchoznikui. Čia juk dauguma distrofikai, ir prie 84-85gr pagalio jiems 10-13gr papildomų gr. jau palaikyt neis. Ir į dienos pabaigą, jie rankos iki šnervių nedakels, kad snarglį nusivalyt.Moonwalker rašė:200g ant sluotkocio :D 84g.. , as ant savo 64g buvau uzdejes 2506 , tik kad atrodo nekaip , o balansas idealus
Aš ne sunkiai,bet yra vienas bet. Matai tavo kotai jau patys iš savęs sunkus. Todėl ir labiau jaučiamas svorio skirtumas,kad ir nedidelis. Nes avidą ir be ritės visą dieną pralaikyti jau nemenkas iššūkis. Aš seniau,kai pradaužydavau su anuo starkius visą dieną,tai visada galvodavau kad tai paskutinė mano žūklė. Daba į jo vietą pastačiau kitą kotą. Reikalai pasitaisė,bet dar ne tiek. Juk skirtumas yra kai komplektas sveria 500-600 gr ir tarkim 280-300gr?Bet kaip tu ir sakei,tai labai viskas individualu.MINDULE rašė:ramki, atvaziuok kada i svecius per lasisu zezona, duosiu du vienodus kotus (Avidus 9 pedu Fast Medium), vienas su Shimano Stradic 3000FI, kitas su Shimano Stradic Ci4 3000F (pirmasis Ci4 modelis), svoriu skirtumas tarp riciu minimalus, bet pazaidus diena ar dvi kolukyje, tie keli gramai labai jauciasi. Pernai draugas labai nustebo, nors ir zvejas is jo ne per didziausias, ir nieko as jam nesakiau apie svoriu skirtumus, pats pastebejo ir suprato kodel lengvinamasi yra
O siaip tai diskusija jau issemta, kiekvienam tai yra individualu, kiekvienas pasirenka pagal save... As asmeniskai esu uz kuo lekngvesnius irankius, bet va ant 9wt muselkos uzvarvolinau 10uko saltwater rite. Ateinanciam sezonui zadu lengvintis
2506 tarkim standartinė daiwikė su mielu širdžiai perdavimu 4.8. O PE reiškia skirtas PE šniūrui,na čia jau nedidelis išprotėjimas siauraakių,o H tai nesuprantamas perdavimas 5.6. Tikriausiai bandant nuvilioti shimankių gerbėjus.EMantas rašė:Jūsų komentatus dėl ritės svorio supratau. Dabar kitas klausimas kas liecia Daiwa Luvias. Kuom skiriasi Luvias 2506 ir Luvias 2508PE-H? Ka reiskia "PE-H" žymejimas?