Vat as irgi apie tai---visko visur pilna tai ka pirkti?shelwius rašė:Eik į Ebay, pilna ten dėvėtų JP voblų, tokių raritetų ten kartais būnaNereiks net važiuot ten
Vat as irgi apie tai---visko visur pilna tai ka pirkti?shelwius rašė:Eik į Ebay, pilna ten dėvėtų JP voblų, tokių raritetų ten kartais būnaNereiks net važiuot ten
Zaneli,kas per vobleris?zanelis rašė:Praeitas grazuolis man labai pasiteisino tai siandien gavau dar viena siauraakiuka ;)
Sukonkretink bent, kad JP nori jau aišku. Daba pasakyk kokiai žuviai voblų reik.Boruze rašė:Vat as irgi apie tai---visko visur pilna tai ka pirkti?shelwius rašė:Eik į Ebay, pilna ten dėvėtų JP voblų, tokių raritetų ten kartais būnaNereiks net važiuot ten
I absoliuciai visas. pradedant upetakiais ir sapalais ir baigiant lydekom ir lasisom.TomasC rašė:Sauliau,i kokias zuvis buvo orientuota zvejyba siais vobleriais?
Pasakyti kitokį neminėtą kad ir prekės ženklą vistiek reiškia daugiau nei penktą kartą paminėti tą patį modelį.SauliusM rašė:Vk, tai tu konkrečiais voblerių modeliais negaudai? Tau ant prekės ženklo kimba? Nes pasakyti Rapala tai tas pats kas nepasakyta nieko žinant kiek jie modelių turi.
Gerai pamenu, kad Inf gal dar prieš porą mėnesių rašė, jog iš principo šiemet žvejoja tik Rapalom, o ne visų pamėgtais ir populiariais vobleriais. Tad be reikalo puoli žmogų už sąžiningą žinutę.SauliusM rašė:Taip ir šviečia Normarko ausys iš už komersanto postų.
o tai cia F, ar suspenderis, ar sinkingasvk rašė:..... bliūdelyje skęsta įstrižai galva žemyn, liežuvėlis atsiremia į dugną, o uodegytė vos vos lieka kyšoti virš vandens;......
Labai panašu į suspenderį, kad tiksliai atsakyti reiktų į gilesnį vandenį įmesti. Uodegytė vos vos kyšo, bet ir liežuvėlis truputį remiasi. Mane matytas rezultatas pilnai tenkina. Yra internete rusų video apie jį, jei domina.Aqua v. rašė: o tai cia F, ar suspenderis, ar sinkingas
vk rašė:...Labai panašu į suspenderį, kad tiksliai atsakyti reiktų į gilesnį vandenį įmesti. Uodegytė vos vos kyšo, bet ir liežuvėlis truputį remiasi. Mane matytas rezultatas pilnai tenkina....
Bearkingo Orbitas yra grynas F, kad jis SP net nemačiau niekurvk rašė:Labai panašu į suspenderį, kad tiksliai atsakyti reiktų į gilesnį vandenį įmesti. Uodegytė vos vos kyšo, bet ir liežuvėlis truputį remiasi. Mane matytas rezultatas pilnai tenkina. Yra internete rusų video apie jį, jei domina.Aqua v. rašė: o tai cia F, ar suspenderis, ar sinkingas
O vat Bearkingo padaryta Orbit 80 kopija yra toli gražu ne suspenderis kaip rašo, o vidutinio (ne "lėtai kylantis", o vidutiniškai plūdrus) plūdrumo vobleris. Nors komentarų pilna ir dauguma jį giria.