nu tokia matos kad ne pininfarina dizainasXrapas rašė:O kaip šita ?orangitto rašė:...man kaskaip i spiningine rite nepanasi ...![]()
Dydis/svoris labai įdomus, dizainas irgi pusė bėdos...va tik rankose laikyt neteko
Modelį pažiūrėjau. Būtent DAM Quick Sel Microlite fd (talpa 0.18 mm / 100 m). Va ši ir ūžia sukant. Jei padarai, kad rankenėlė sukiotųsi į abi puses - nebeūžia. Ale šitaip tai nežvejyba. Naudoju kartais plūdinei, ale dažniausiai - žiemą nuo ledo ant spiningėlio.SauliusM rašė:paziurek kas per modelis, nes kiek as atsimenu, tai VSi ir dar kazkoks buvo modelis DAMo kur uzdavo o SEL'ai dirbdavo kaip bitutes.
Nežinau sistemų ...Xrapas rašė:Gal pas tave tas senasis Quick'as su taip vadinama direct drive system?
Gal visgi kas nors su rituteVegys rašė:...Modelį pažiūrėjau. Būtent DAM Quick Sel Microlite fd (talpa 0.18 mm / 100 m). Va ši ir ūžia sukant. Jei padarai, kad rankenėlė sukiotųsi į abi puses - nebeūžia...
As jau rasiau, senuju SEL'u buvo dvi laidos. Viena kaip pas mane su matiniu pavirsium, tai dirba kaip bitutes. O kitos buvo blizgiu lakuotu pavirsium, tai tos buvo barskalai...Xrapas rašė:Gal visgi kas nors su rituteVegys rašė:...Modelį pažiūrėjau. Būtent DAM Quick Sel Microlite fd (talpa 0.18 mm / 100 m). Va ši ir ūžia sukant. Jei padarai, kad rankenėlė sukiotųsi į abi puses - nebeūžia..., nes vakar lygiai tokią pat sauliausM sukiojom- na, neūžia, zaraza
![]()
Būtų labai įdomu pasikrapštyt, gal pavyktų sutvarkyt...nenori pamėgint man parodyt, jei dabar nebeneaudoji?
Maniškiui 250 gr. sverianti ritė kaip ir tinka, ant AVID būtent tokio dydžio Twinpower arba TECHNIUM ir stataujarwa rašė:... man atrodo nė velnia nėra balanso...
Jei svoriai nebaido- DAIWA kaina nebloga. Nors man visgi geriau ZAUBER patinka, o dar labiau- EXCIA .gintarux rašė:...apie daiwa info nerandu...
Visose siuolaikinese Daiwose (nuo Prokasterio iki Existo) kulisinis (dantratinis) bugnelio pavaros principas. Konstruktoriai ten gerai padirbejo- vala kloja geriau nei dauguma riciu su slieku.gintarux rašė:o kazin pas procasteri sliekas ar dantraciai? vot turiu galvosuki dabar![]()